0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ovidie,ωραιο το χρονολογιοσου,εγω ειχα βρει στον προηγουμενο ΑΣΕΠ ενα παρομοιο στο www.fhw.gr/chronos,εχει και αλλα ενδιαφεροντα εκει.
βρε παιδθιά, τα παλιά σχολικά βιβλία του γυμνασίου, αρκούν για την αρχαία και βυζαντινλή ιστορία;
Εγώ σκεφτόμουν να μη διαβάσω τα σχολικά αλλά μόνο τα υπόλοιπα(Ostrogorsky, Wicken και κάποιο για τη νεότερη-δεν έχω αποφασίσει ακόμη). Δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω παράλληλα 2 βιβλία για κάθε περίοδο. Αυτά δε λένε όσα υπάρχουν και στα σχολικά; Τι λέτε, κάνω καλά;
Παράθεση από: pelazi στις Ιουνίου 19, 2008, 10:03:33 pmΕγώ σκεφτόμουν να μη διαβάσω τα σχολικά αλλά μόνο τα υπόλοιπα(Ostrogorsky, Wicken και κάποιο για τη νεότερη-δεν έχω αποφασίσει ακόμη). Δεν προλαβαίνω με τίποτα να διαβάσω παράλληλα 2 βιβλία για κάθε περίοδο. Αυτά δε λένε όσα υπάρχουν και στα σχολικά; Τι λέτε, κάνω καλά;Να σου πω κάτι; Τα σχολικά είναι πολύ λίγες οι σελίδες. π.χ:
Σχετικά με τα σχολικά βιβλία, είμαι λίγο μπερδεμένη.. Είχα διαβάσει για 5-6 τα οποία είναι στην ύλη. Αγόρασα από το βιβλιοπωλείο, τα εξής:Αρχαία Ιστορία (Α Γυμνασίου)Ιστορία του Μεσαιωνικού και του Νεότερου Κόσμου 565-1815 (