0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: swtia στις Αυγούστου 10, 2008, 08:28:35 pmνα κανω μια ερωτηση? στο πλαισιο της θεματικης ''βυζαντιο και δυση'' εντασσονται και τα γεγονοτα που αφορουν την σερβια και βουλγαρια?Εγώ πάντως, θα σου πρότεινα να τα διαβάσεις.
να κανω μια ερωτηση? στο πλαισιο της θεματικης ''βυζαντιο και δυση'' εντασσονται και τα γεγονοτα που αφορουν την σερβια και βουλγαρια?
Εννοώ ότι π.χ. η μάχη της Νικόπολης και η μάχη της Άγκυρας θα πρέπει να διαβαστούν;Άπτονται της ενότητας το
Άποψή μου είναι ότι το αποσπασματικό διάβασμα, ειδικά σ' ένα μάθημα, όπως αυτό της ιστορίας είναι τελείως λανθασμένο. Είναι απαραίτητο να καταννοηθουν τα επιμέρους γεγονότα έκαστης περιόδου και να μην εμμείνει κανείς αποκλειστικά και μόνο στη διατύπωση περί εξωτερικών σχέσεων ή περί σχέσεων
Καλησπέρα ταλαίπωροι συνάδελφοι... Έχω φάει όλα τα σχολικά της νεότερης ιστορίας να βρω αν κρύβεται πουθενά σε αυτά η απάντηση για την αποσύνδεση της δραχμής από τα αμερικανικό δολλάριο. Μήπως το έχει βρει κανείς για να μου πει και μένα πού βρίσκεται; Ευχαριστώ πολύ!!!!!