0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vania, βιβλιογραφια δε βαζεις πουθενα εκτος αν σου τη ζητησουν. η διαφορα οπως σωστα ειπες, ειναι οτι αν κανεις σχεδιο διδασκαλιας σε μορφη δοκιμου, το γραφεις σα να γραφεις εκθεση. ενω το άλλο μπορεις να αριθμεις π.χ τα βηματα που ακολουθεις
η νυφη μου παντως περασε με την πρωτη το 2005, μονο με διαβασμα, χωρις φροντιστηριο.
Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν βιβλία καθηγητή ιστορίας για το Λύκειο, γιατί εγώ βρήκα μόνο κάποιες οδηγίες. Αν ναι, ξέρει κάποιος πού θα τα βρούμε;
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 19, 2008, 06:39:11 pmΞέρει κάποιος αν υπάρχουν βιβλία καθηγητή ιστορίας για το Λύκειο, γιατί εγώ βρήκα μόνο κάποιες οδηγίες. Αν ναι, ξέρει κάποιος πού θα τα βρούμε;Υπάρχει μόνο στο pi-schools το καινούριο της γ' λυκείου. Τα υπόλοιπα όχι.
Παράθεση από: maryvas στις Οκτωβρίου 18, 2008, 12:05:24 pmvania, βιβλιογραφια δε βαζεις πουθενα εκτος αν σου τη ζητησουν. η διαφορα οπως σωστα ειπες, ειναι οτι αν κανεις σχεδιο διδασκαλιας σε μορφη δοκιμου, το γραφεις σα να γραφεις εκθεση. ενω το άλλο μπορεις να αριθμεις π.χ τα βηματα που ακολουθειςαπο οτι ξερω η βιβλιογραφια ειναι το τελευταιο βασικο βημα στο σχεδιο μαθηματος οποτε ουτως ή αλλως δεν τη γραφουμε????αλλα εξ ακολουθω να μην καταλαβαινω...τα θεματα του δοκιμιου μπαινουν με βαση τους θεματικους κυκλους γυμνασιου και λυκειου???υπαρχει καποιο βιβλιο για σχεδια πανω σε δοκιμια???
Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ένα σχέδιο για κάθε μάθημα,να είναι ο οδηγός σου.Από εκεί και πέρα το προσαρμόζεις σε ό,τι σου ζητήσουν.Κάποια στάδια που μπορεί να είναι και ερωτήματα τα αναπτύσσεις περισσότερο ενώ στα υπόλοιπα κάνεις μια σύντομη αναφορά.Ακόμα και στο δοκίμιο έχεις οδηγό το βασικό σου σχέδιο και επικεντρώνεις τους διδακτικούς σου στόχους κυρίως σε δομή,γλώσσα και περιεχόμενο.Ναι το δοκίμιο εχει να κάνει με τους θεματικούς κύκλους.Κάθε τάξη έχει τους δικούς της θεματικούς κύκλους οπότε θα πρέπει να κάνεις μια αποδελτίωση με τα θέματα που αναπτύσσονται στην Έκφραση-Έκθεση κάθε τάξης ώστε να προσαρμόζεις το σχέδιο στις απαιτήσεις κάθε τάξης.Μία ερώτηση:To γυμνάσιο έχει τρίμηνα και το λύκειο τετράμηνα;