0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ. Το υποπτεύθηκα. Μου φαίνεται όμως περίεργο. Και επίσημες απαντήσεις να μη βγαίνουν, πώς και δεν υπάρχει έστω κάποιο βιβλίο στο εμπόριο σχετικά; Να φανταστείτε πως εγώ έκανα πέρυσι κάποια σεμινάρια (όχι μαθήματα) διδακτικής και ο διδάσκων συνεχώς έλεγε (σε ερωτήσεις μας σχετικά με το πώς πρέπει να απαντήσουμε και τι μορφή πρέπει να έχει η απάντησή μας ή τι να περιλαμβάνει): τι να σας πω; σάμπως ξέρω κι εγώ;
Μπορείς να ζητήσεις από τον ΑΣΕΠ εκτός από τα γραπτά σου να σου στείλει οδηγίες διόρθωσης σε όλα τα μαθήματα, και Διδακτικής.
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουνίου 17, 2008, 07:28:13 pmΜπορείς να ζητήσεις από τον ΑΣΕΠ εκτός από τα γραπτά σου να σου στείλει οδηγίες διόρθωσης σε όλα τα μαθήματα, και Διδακτικής.καλημερα! στρατο αυτο πως γινεται;;;;εγω για παραδειγμα εκανα ενσταση αλλα το μονο που μου εστειλαν ηταν τα γραπτα μου χωρις οδηγιες και αυτα με πολυ πιεση. κι ας ελεγα στην ενσταση μου οτι αμφισβητω τη διορθωση!
εκανες την ενσταση και μετα εκανες και αιτηση που ζητουσες τις οδηγιες διορθωσης;
Αυτές τις οδηγίες μπορούμε μήπως να τις βρούμε και κάπου στο ιντερνετ?