0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
> Μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα να μιλήσω με το υπουργείο. Μου είπε η κυρία στο τηλ.(210 > 3723109) οτι ισως βγει άυριο η εγκύκλιος και οτι ο αριθμος των ΠΕ19 θα είναι 140. Υπομονή για> ακόμη μια μέρα!!! Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής. Αν με το καλό βγει αύριο η εγκύκλιος, θα δίνει το δικαίωμα σε όσους έκαναν αίτηση για διορισμό τον Αύγουστο να κάνουν εκ νέου αίτηση για να αλλάξουν τις περιοχές προτίμησης; Από όσο έχω ακούσει πάρα πολλά άτομα, μετά και τον αποκλεισμό πολλών περιοχών λόγω κάλυψης των κενών θέσεων, έχουν επιλεγμένες λίγες από τις εναπομείνουσες περιοχές -και με σειρά όχι αυτή που θα ήθελαν. Οπότε είναι συνετό να μας επιτρέψουν να κάνουμε αίτηση και να επιλέξουμε τις νέες περιοχές μας (εξάλλου μόνο νησιά έχουν μείνει ουσιαστικά).Αυτά τα 33 άτομα που δεν έκαναν αίτηση αφορά τον κλάδο ΠΕ20, έτσι δεν είναι; Λογικά θα πρέπει να αναφέρεστε στα άτομα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Ενιαίου Πίνακα ΠΕ20 και, ενώ θα μπορούσαν να διοριστούν βάσει μορίων, δεν διορίστηκαν (ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους). Στον κλάδο ΠΕ19 υπάρχουν 43-45 τέτοια άτομα, έτσι δεν είναι;Μετά τις συμπληρωματικές αιτήσεις, υπάρχει περίπτωση να προστεθούν στον ενιαίο πίνακα καινούργια άτομα που δεν υπήρχαν πριν; Νομίζω ότι στον πίνακα υπάρχουν όλοι όσοι έκαναν αίτηση για διορισμό. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Πριν λίγες μέρες είχα συγκρίνει τον ενιαίο πίνακα με τον πίνακα αναπληρωτών εστιάζοντας την προσοχή μου στους έχοντες πάνω από 3,5 μόρια (κλάδος ΠΕ19) και βρήκα ότι στον πίνακα αναπληρωτών απλώς υπήρχαν 9-10 ατομα παραπάνω (δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό, πάντως ήταν λίγα). Μπορούν να κάνουν συμπληρωματική αίτηση άλλα άτομα εκτός από αυτά;