0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Georgia_24 στις Αυγούστου 31, 2006, 05:07:21 pmΠαράθεση από: screen στις Αυγούστου 31, 2006, 05:04:12 pmπε20. Για Δ δωδεκανήσου παρουσιάζομαι ΚΩ ή ΡΟΔΟ ; πείτε μου σας παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα Μου είπαν ότι παρουσιαζόμαστε Ρόδο... Πάντως αύριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο για να το εξακριβώσω τι συμπεραίνεις απο την σελίδα αυτή http://users.att.sch.gr/ymalliaros/; θα προσπαθήσω και εγώ να βγάλω άκρη τηλ. στα δωδεκάνησα. προς το παρόν ούτε στην σελίδα δεν μπορώ να μπω.
Παράθεση από: screen στις Αυγούστου 31, 2006, 05:04:12 pmπε20. Για Δ δωδεκανήσου παρουσιάζομαι ΚΩ ή ΡΟΔΟ ; πείτε μου σας παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα Μου είπαν ότι παρουσιαζόμαστε Ρόδο... Πάντως αύριο το πρωί θα πάρω τηλέφωνο για να το εξακριβώσω
πε20. Για Δ δωδεκανήσου παρουσιάζομαι ΚΩ ή ΡΟΔΟ ; πείτε μου σας παρακαλώ γιατί μπερδεύτηκα
ΠΑΙΔΙΑ, HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν έχω τις βεβαιώσεις προυπηρεσίας από την Πρωτοβάθμια αλλα μόνο από τη δευτεροβάθμια!Μάλλον ξέχασα να τις πάρω ότνα τελείωσε η χρονιά.Μπορώ να παρουσιαστώ αύριο και να τις προσκομίσω αργότερα;;;;Όλα τα άλλα δικαιολογητικά ΟΚ,εκτός του πιστοποιητικού υγείας..!HEEEEEEELP!!!!!!!!Ευχαριστώ
Και πρώτος προβληματισμός που είναι οι θέσεις??Για ΠΕ 20 απο 176 που υπολογίζαμε και το Υπουργείο είχε πεί σε πολλούς απο εμάς αυτή την στιγμή ανακοινώθηκαν 107.Ακόμα και στους ΠΕ 19 απο 140 που διαβεβαίωνε το Υπουργείο έχουμε 132.Κάποια ιδέα?
417 ειναι τελικά οι εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας που διορίζονται με συμπληρωματικούς διορισμούς.ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 417 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟ
jotis giati les pws allaksan? koitaksa ton pinaka kai einai o idios synolo 239 (pe19 132 kai pe20 107)