0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως υπάρχει κάποιος συνάδελφος ΠΕ02 που επιθυμεί να μετατεθεί στη Β΄ Λασιθίου; Η σύζυγός μου είναι πρωτοδιόριστη εκεί. Μένουμε Κόρινθο, οπότε οποιαδήποτε περιοχή στην Πελοπόννησο ή και στη Στ.Ελλάδα, ίσως μας κάνει.
Πράγματι, είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον αλλά ποτέ δεν ξέρεις...Ρωτήσαμε αν γίνεται αμοιβαία μετάθεση κάποιους που γνωρίζουν και μας είπανε ότι γίνεται. Ας βρούμε συνάδελφο που το επιθυμεί, και μετά όλο και κάτι μπορεί να γίνει...
Υπάρχει κανείς;;;; Ετοιμαζόμαστε για ταξίδια....[/quote1. αποσο ξερω πρεπει να εχει μονιμοποιηθει καποιος για να ζητησει αμοιβαια μεταθεση - τουτεστιν σε 2 χρονια τουλαχιστον2. ωραιοτατη η β λασιθιου, θα κανετε κ μπανακια στην ελουντα, βολτες στον αγιο νικολαο, απο τα πιο ομορφα μερη στην κρητη3. καλο ταξιδι!!! ελπιζω μετα τον πρωτο χρονο η γυναικα σου να θελει να γυρισει στην κορινθο!!! παραειναι ωραια η κρητη!
Καλησπερα παιδια!!! Ενδιαφερεται κανενας για αμοιβαια μεταθεση; Ειμαι Κορινθο και θελω να παω οπουδηποτε στην Αθηνα Α, Β, Γ, Δ Αθηνων!!Λιγο γρηγορα ομως γιατι οι αμοιβαιες ειναι μεχρι τις 17!
Παράθεση από: mani-bibi στις Νοέμβριος 14, 2009, 02:03:44 μμΚαλησπερα παιδια!!! Ενδιαφερεται κανενας για αμοιβαια μεταθεση; Ειμαι Κορινθο και θελω να παω οπουδηποτε στην Αθηνα Α, Β, Γ, Δ Αθηνων!!Λιγο γρηγορα ομως γιατι οι αμοιβαιες ειναι μεχρι τις 17!Εγω γιατι νομιζω οτι οι αμοιβαιες ειναι μετα την ανακοινωση των κανονικων μεταθεσεων με 15 μερες προθεσμια?? Για ψαξτο λιγο!