0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: boldboy στις Μαΐου 31, 2011, 10:12:30 pmΤην είπε τη μαλακία του ο Μπράτης...για να χαϊδέψει αυτάκια...Ας πατούσε πόδι στις μεταθέσεις, να γίνονταν περισσότερες...Εξάλλου, φέτος θυμήθηκε να διαβάσει το νόμο για τις αμοιβαίες;;;Δεν τον ήξερε όσο δεν ήταν αιρετός ΚΥΣΠΕ;;;Ο νόμος στις αμοιβαίες λέει για οργανική...Ένας παθών και μαθών από παλαιότερη αίτηση αμοιβαίαςπραγματικά εξοργίστηκα με αυτή την ανακοίνωση
Την είπε τη μαλακία του ο Μπράτης...για να χαϊδέψει αυτάκια...Ας πατούσε πόδι στις μεταθέσεις, να γίνονταν περισσότερες...Εξάλλου, φέτος θυμήθηκε να διαβάσει το νόμο για τις αμοιβαίες;;;Δεν τον ήξερε όσο δεν ήταν αιρετός ΚΥΣΠΕ;;;Ο νόμος στις αμοιβαίες λέει για οργανική...Ένας παθών και μαθών από παλαιότερη αίτηση αμοιβαίας
Δεν είχε αίσια κατάληξη λόγω διάθεσης ΠΥΣΔΕ από πλευράς μου...και λόγω παρόμοιων λόγων (αλλά και άλλων κωλυμάτων-αν θυμάσαι) από την άλλη πλευρά...Πρέπει πάντως να κοιτάξουν ξανά το νομοθετικό πλαίσιο των αμοιβαίων μιας και το σύστημα γενικών μεταθέσεων του Υπουργείου δεν τις "πιάνει" ούτε για πλάκα...Ίσως θα έπρεπε να τροποποιήσουν το νόμο αλλά και τον αλγόριθμο μεταθέσεων ώστε να τις "πιάνει"...Αλλά οι αιρετοί κοιμούνται όρθιοι......Yes man έχουν καταντήσει!!!Φέτος δεν το κυνήγησα καν για αμοιβαία....Θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου και θα είμαι ακόμα σε διάθεση...
Ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές !!!Στο Υποργείο μας είπαν ότι αργούν ακόμα οι αμοιβαίες γιατί ακόμα δεν έχουν στείλει οι Διευθύνσεις όλες τις αιτήσεις και ακόμα "παντρεύουν" ζευγάρια.
Την Παρασκευή μου το είπαν. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει ασάφεια στην εγκύκλιο για να κάνεις αμοιβαία μετάθεση πρέπει και οι δύο να έχουν οργανική.
Παράθεση από: DDVA στις Ιουνίου 13, 2011, 07:42:15 pmΤην Παρασκευή μου το είπαν. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει ασάφεια στην εγκύκλιο για να κάνεις αμοιβαία μετάθεση πρέπει και οι δύο να έχουν οργανική.Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Αναφέρεται στην εγκύκλιο, όχι όμως στο Προεδρικό Διάταγμα, βάσει του οποίου γίνονται (δες και τη σχετική ανακοίνωση Μπράτη, αν και από αιρετούς χορτάσαμε). Όπως και να'χει... κοντός ψαλμός!
Η τελευταία πληροφορία που είχα ήταν απόψε ή το αργότερο αύριο!!!