0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί ο Μπράτης αποφεύγει να παραθέσει πλήρως το Νόμο ;το ΠΔ50/96 αναφέρει : αρ. 10 παρ.γ .." να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31 Αυγούστου του έτους διενέργειας των μεταθέσεων από την ημερομηνία δημοσίευσης του Διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση" το ΠΔ100/97 που επικαλείται ο κ. Μπράτης αναφέρει στο αρ. 9α. τροποποείται ως εξής το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 2 του αρ. 10 του ΠΔ50/96 ως εξής.... ( ακολουθεί η τροποποίηση) β. προστέθηκε παράγραφος 4 ως ακολούθως : " οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης"
Μπορεί κάποιος να ερμηνεύσει και να πει ότι την οργανική μου στην περιοχή που είμαι την έχω υπηρετήσει; και ας ήμουν στη διάθεση.μήπως αυτό εννοει ο Mr Mpratis;Παράθεση από: bitch στις Απριλίου 05, 2012, 05:18:19 pmγιατί ο Μπράτης αποφεύγει να παραθέσει πλήρως το Νόμο ;το ΠΔ50/96 αναφέρει : αρ. 10 παρ.γ .." να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας μέχρι 31 Αυγούστου του έτους διενέργειας των μεταθέσεων από την ημερομηνία δημοσίευσης του Διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ως εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση" το ΠΔ100/97 που επικαλείται ο κ. Μπράτης αναφέρει στο αρ. 9α. τροποποείται ως εξής το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 2 του αρ. 10 του ΠΔ50/96 ως εξής.... ( ακολουθεί η τροποποίηση) β. προστέθηκε παράγραφος 4 ως ακολούθως : " οι χαρακτηριζόμενοι ως υπεράριθμοι δεν δικαιούνται αμοιβαίας μετάθεσης"