0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισημη απαντηση ειναι το δ. Συμφωνα ομως μς το βιβλιο "Εισαγωγη στη Σεισμολογια" του Καθηγητη
Οσον αφορα τους γεωλογους. Eγω εξεπλαγην με τις επισημες απαντησεις του ασεπ. Απαντησεις μου τις οποιες θεωρουσα αναμφισβητητα σωστες αποδειχθηκαν λαθος. Να φερω ενα-δυο παραδειγματα : Α) Οι αμμωνίτες απαντούν μόνο σε στρώματα του:α) Παλαιοζωικού.β) Μεσοζωικού.γ) Καινοζωικού.δ) Παλαιοζωικού και Μεσοζωικού.Η επισημη απαντηση του ΑΣΕΠ ειναι η β. Η οποια ειναι λανθασμενη καθως οι Αμμωνιτες εζησαν απο Σιλουριο (Παλαιοζωικο) εως Κρητιδικο (Μεσοζωικο).
γ) του σιδήρου και νικελίου στον εσωτερικό πυρήνα της Γης.(δεν αρκεί να υπάρχουν πρέπει και να κινούνται και λόγω της κίνησής τους δημιουργείται το μαγνητικό πεδίο της γης)
καλά αποτελέσματα....εγώ διορίστηκα με τον προηγούμενο ΑΣΕΠ αλλά μου έμεινε αξέχαστο.......
Παράθεσηγ) του σιδήρου και νικελίου στον εσωτερικό πυρήνα της Γης.(δεν αρκεί να υπάρχουν πρέπει και να κινούνται και λόγω της κίνησής τους δημιουργείται το μαγνητικό πεδίο της γης)να συμπληρωσω οτι την "κινηση" την εχουν υπο μια εννοια μεσα τους αυτα τα υλικα (για παραδειγμα οι συνηθισμενοι μας μαγνητες)αλλα στις θερμοκρασιες αυτες η "κινηση" δεν ειναι προσανατολισμενη
Παράθεση από: corina στις Φεβρουαρίου 09, 2009, 10:51:49 pmκαλά αποτελέσματα....εγώ διορίστηκα με τον προηγούμενο ΑΣΕΠ αλλά μου έμεινε αξέχαστο....... kane mia euxi kai gia menamou xei vgei i psixi!!!!!
Στην Ελλάδα οι αμμωνίτες έχουν max κατά το Ιουρασικό και το Κρητιδικό μαζί με τα Κεφαλόποδα και τότε εμφανίζονται και αναγνωρίζονται στα στρώματα. Δυστυχώς άλλο έζησαν και άλλο απαντούν σε στρώματα....
νταξ μωρε πρωτη φορα δινω.... ειδα τι παιζει γενικως... αντε κ στην επομενη, αν υπαρξει, καλυτερα προετοιμασμενος.... η μαλακια γαμωτο ειναι οτι απο τους 4 υποκλαδους του πε 04, αυτος των γεωλογων ειναι ο πιο αδικημενος οσον αφορα των αριθμο των αναπληρωτων, να πεις οτι μπορει να ελπιζαμε εκει...