0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάλι για να μου πληρώσει η Δευτεροβάθμια τις 15 μέρες θέλει μαζί με τη γνωμάτευση της επιτροπής και το τριπλότυπο του επιδόματος που θα παίρνω απο το ΙΚΑ. Τους είχα στείλει μόνο τη γνωμάτευση και ένα έντυπο ενημέρωσης εργοδότη και τώρα θέλουν και το τριπλότυπο. Μ' αυτά και με αυτά έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμα δε μου έχει στείλει η Δευτεροβάθμια το χαρτί του εργοδότη για να το πάω στο ΙΚΑ, να πάρω το τριπλότυπο (γιατί μόνο έτσι το δίνει το ΙΚΑ) και μετά να τους το ξαναστείλω. Σημειωτέον ότι την άλλη εβδομάδα λήγει η 30ήμερη αναρρωτική που έχω πάρει και ακόμα δεν έχω ξεμπλέξει με τη γραφειοκρατία. Φυσικά ούτε λόγος για πληρωμή! Τέλος μέσα σε όλα αυτά αναρωτιέμαι πώς το ΙΚΑ γνωρίζει πόσο μισθό παίρνω ή έπαιρνα, αφού δε μου ζήτησε κανένα χαρτί.....Πολυκαλημέρα σας!
Λέτε να έχει και η γυναίκα μου πρόβλημα? έχει ήδη χρησιμοποιήσει γύρω στις 11 με 12 μέρες από τις 15 μέρες αναρρωτικής που έτσι κ αλλιώς κάθε αναπληρωτής δικαιούται. Τώρα, με την 15νθήμερη που της έγραψε ο γιατρός του ΙΚΑ σίγουρα τις ξεπερνάει. Πρέπει να κάνει κάτι γι αυτό?
jak_13 και τι δεχόμαστε τελικά;κι εμένα στη δευτ/βάθμια μου για 7 μου ειπαν!αλλά αν είναι 10 γιατί να μην το ξέρουμε;
Να΄σαι καλα!και εγω κατι τετοιο σκεφτομουν. Τωρα θα παρω τηλ. την πρωτοβαθμια να δω τι χαρτια θελουν ακριβως. Οποιος ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει γιατι δεν ειμαι σιγουρη αν αυτοι στην πρωτοβαθμια και στο ικα γνωριζουν ακριβως αυτα που δικαιουμαστε!
Πήρα στην πρωτοβάθμια μου τηλέφωνο κ μου είπε να βγω σε επαπειλούμενη για τις 28 μέρες μέχρι την άδεια κύησης κ λοχειας. Της πρότεινα να πάρω την κανονική άδεια αρχικά κ μετα την αναρρωτικη κ μου είπε ότι την μπερδευω κ ότι μου κάνει εξυπηρέτηση κ είδα ότι ενοχλείται κ δεν το συνεχισα. Θέλει μου είπε ένα χαρτί απο γιατρό δημοσίου κ μια αίτηση δικιά μου που να λέει ότι θέλω άδεια για επαπειλούμενη. Την ρώτησα αν πρέπει να πάω στο ΙΚΑ κ μου είπε ότι δεν ξέρει κ αν μάθει κάτι θα μου πει. Με τα χίλια ζόρια πήγα στο νοσοκομείο να βρω τον γιατρό για να μου δώσει την άδεια, αλλα δεν μπορούσε γιατί πρέπει να πάω την Δευτέρα που θα ξεκινάει η άδεια κ μπορεί να μου δώσει 15 μέρες κ μετα άμα θέλω κ άλλες να ξαναπαω. Τόση ταλαιπωρία για το τιποτα κ οι συσπασεις μου χτύπησαν κόκκινο. Δεν ξέρω τι να κάνω; Να πάω στο ΙΚΑ να τους ενημερώσω; Απο πρωτοβάθμια πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτα απο χαρτιά, πτυχία, λογαριασμό, τίποτα. Δεν θα έπρεπε;
καλησπέρα και πάλι!!!!Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει εξαντλήσει τις 15 μέρες αναρρωτικής άδειας που δικαιούται.Ο γιατρός του ΙΚΑ -Κεντρο μάνας & παιδιού μπορεί να γράψει μόνο άλλες 15 μέρες? Ρωτάω, γιατί μένα η γυναίκα μου έχει εξαντλήσει καποιες μέρες από την αναρρωτική της, αλλά παρόλα αυτά ο γιατρός του ΙΚΑ είπε ότι αυτός θα της γράψει 2 15νθημερες.Κάπως έχω μπερδευτεί με τα αυτά τα 2 15νθήμερα που μου είπε ο γιατρός...ελπίζω μόνο να μην τρέχουμε....
Πήρα στην πρωτοβάθμια μου τηλέφωνο κ μου είπε να βγω σε επαπειλούμενη για τις 28 μέρες μέχρι την άδεια κύησης κ λοχειας. Της πρότεινα να πάρω την κανονική άδεια αρχικά κ μετα την αναρρωτικη κ μου είπε ότι την μπερδευω κ ότι μου κάνει εξυπηρέτηση κ είδα ότι ενοχλείται κ δεν το συνεχισα... Απο πρωτοβάθμια πάντως δεν μου ζήτησαν τίποτα απο χαρτιά, πτυχία, λογαριασμό, τίποτα. Δεν θα έπρεπε;