0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasoan στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:38:40 pm1ον Δεν καταργήθηκαν τα σεμινάριαΤα σεμινάρια που έχουν και θα έχουν ισχύ, είναι αυτά που αποκτήθηκαν έως 30.8.20102ον Δεν γίνεται να εργαστείΓιατί δε γίνεται να εργαστεί; Ωραιότατα σε ΕΙΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Φέτος κάλεσαν 23 άτομα , νομίζω3ον Εχουν ανοιξει 500 παραπλησια θέματα με αυτό που ξεκινάς.Σε αυτό έχεις δίκιο. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θέματα. Στην αγωνία του όμως κάποιος, βιάζεται να πάρει απάντησει άμεσα, από το να διαβάζει όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα.Τα σεμινάρια εως 30-8-2010 αφορούν μονο την πρωτοβάθμια. Για τη δευτεροβάθμια εξακολουθεί και ειναι προσόν κατάταξης.
1ον Δεν καταργήθηκαν τα σεμινάριαΤα σεμινάρια που έχουν και θα έχουν ισχύ, είναι αυτά που αποκτήθηκαν έως 30.8.20102ον Δεν γίνεται να εργαστείΓιατί δε γίνεται να εργαστεί; Ωραιότατα σε ΕΙΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Φέτος κάλεσαν 23 άτομα , νομίζω3ον Εχουν ανοιξει 500 παραπλησια θέματα με αυτό που ξεκινάς.Σε αυτό έχεις δίκιο. Υπάρχουν πολλά αντίστοιχα θέματα. Στην αγωνία του όμως κάποιος, βιάζεται να πάρει απάντησει άμεσα, από το να διαβάζει όλα όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα.
"...Η ισχύς των διατάξεων του προηγούμενου εδαφίου για τους κλάδους ΠΕ 61 (Νηπιαγωγών Ε.Α.Ε.) και ΠΕ 71 (Δασκάλων Ε.Α.Ε.) ισχύει από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδατης Κυβερνήσεως. Για τους λοιπούς κλάδους, τα ειδικά τυπικά προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις που καταργούνται με τo πρώτο εδάφιο εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου και του επόμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. για την πλήρωση θέσεων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, εφόσον τα σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης ετήσιων σεμιναρίων αποκτήθηκαν έως τις 31.8.2010."
καλησπερα και παλι....παλι δεν βρηκα ακρη με το υπουργειο...Ανετρεξα στους πινακες αναπληρωτων http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_smea_anap_10_A/index.htmlκαι ειδα οτι ουτε σεμιναριο ειχαν οι κοινωνιολογοι,ουτε παιδαγωγικη καταρτηση,ουτε μεταπτυχιακα/διακτορικα ουτε νοηματικη κ braille.ισχυουν αυτα η δεν κοιταξα καλα?επισης τι ειναι πικακας α και β αναπληρωση?απ οτι βλεπω αν κανα braill και νοηματικη εχω καλες πιθανοτητες...
στο λινκ που εβαλα φαινεται οτι παιρνουν,ναι...με το υπουργει ουτε σημερα δεν καταφερα να μιλησω....
Όμως ΑΣΕΠ στην ειδική αγωγή γίνεται μόνο για τις ειδικότητες Νηπιαγωγών και δασκάλων οπότε για τους άλλους κλάδους επαόριστον ίσχυουν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης ετήσιων σεμιναρίων που αποκτήθηκαν εως τις 31.8.2010 !Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 09:27:37 am"...Η ισχύς των διατάξεων του προηγούμενου εδαφίου για τους κλάδους ΠΕ 61 (Νηπιαγωγών Ε.Α.Ε.) και ΠΕ 71 (Δασκάλων Ε.Α.Ε.) ισχύει από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου στην Εφημερίδατης Κυβερνήσεως. Για τους λοιπούς κλάδους, τα ειδικά τυπικά προσόντα που προβλέπονται στις διατάξεις που καταργούνται με τo πρώτο εδάφιο εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου και του επόμενου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. για την πλήρωση θέσεων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση, εφόσον τα σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης ετήσιων σεμιναρίων αποκτήθηκαν έως τις 31.8.2010."
Παράθεση από: rebecca... στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:15:38 pmστο λινκ που εβαλα φαινεται οτι παιρνουν,ναι...με το υπουργει ουτε σημερα δεν καταφερα να μιλησω....Το λίνκ δείχνει κάποιους πίνακες, ωστόσο εγω δεν έχω δει ποτε να καλούν πχ κεραμικής τέχνης, ούτε τίποτα άλλο περα απο τα κλασικά νηπιαγωγους-δασκαλους-καθηγητες.... Δεν θελω να σου κόψω τα φτερά απλά πριν ξεκινήσεις τη συλλογή πιστοποιητικών(όπως όλοι μας) τσέκαρε αν παίρνει άτομα απο τον κλάδο σου και αν ναι πόσα....είναι κρίμα να σκορπίσεις χρήματα. Καλή τύχη
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:20:37 pmΠαράθεση από: rebecca... στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:15:38 pmστο λινκ που εβαλα φαινεται οτι παιρνουν,ναι...με το υπουργει ουτε σημερα δεν καταφερα να μιλησω....Το λίνκ δείχνει κάποιους πίνακες, ωστόσο εγω δεν έχω δει ποτε να καλούν πχ κεραμικής τέχνης, ούτε τίποτα άλλο περα απο τα κλασικά νηπιαγωγους-δασκαλους-καθηγητες.... Δεν θελω να σου κόψω τα φτερά απλά πριν ξεκινήσεις τη συλλογή πιστοποιητικών(όπως όλοι μας) τσέκαρε αν παίρνει άτομα απο τον κλάδο σου και αν ναι πόσα....είναι κρίμα να σκορπίσεις χρήματα. Καλή τύχη Υπάχει μάθημα Κοινωνικής Αγωγής που το κάνουν κοινωνιολόγοι, όπως και εργαστήρια κεραμικής.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:23:18 pmΠαράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:20:37 pmΠαράθεση από: rebecca... στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 05:15:38 pmστο λινκ που εβαλα φαινεται οτι παιρνουν,ναι...με το υπουργει ουτε σημερα δεν καταφερα να μιλησω....Το λίνκ δείχνει κάποιους πίνακες, ωστόσο εγω δεν έχω δει ποτε να καλούν πχ κεραμικής τέχνης, ούτε τίποτα άλλο περα απο τα κλασικά νηπιαγωγους-δασκαλους-καθηγητες.... Δεν θελω να σου κόψω τα φτερά απλά πριν ξεκινήσεις τη συλλογή πιστοποιητικών(όπως όλοι μας) τσέκαρε αν παίρνει άτομα απο τον κλάδο σου και αν ναι πόσα....είναι κρίμα να σκορπίσεις χρήματα. Καλή τύχη Υπάχει μάθημα Κοινωνικής Αγωγής που το κάνουν κοινωνιολόγοι, όπως και εργαστήρια κεραμικής. Κοινωνική αγωγή σε ΣΜΕΑΕ; Οτι και να υπάρχει αν παίρνουν 5 άτομα το χρόνο...δεν έχει νόημα (άποψη μου)
green σε ευχαριστω παααρα πολυ!!!!εχω μπερδευτει πολυ κ προσπαθω να ξεμπερδευτω...οποτε εγω που ειμαι ΠΕ10 στην ειδικη αγωγη ειμαι ΠΕ10.50Τωρα παιδια το τι εχει νοημα κ τι οχι στον κλαδο μου......τι να πω......πουθενα δεν εχω πιθανοτητες προσληψης....εχει νοημα να δωσω ασεπ με τις 12 θεσεις που προσφερθηκαν το 2008?αλλα κατι πρεπει να κανω κι εγω στη ζωη μου....