0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 24, 2008, 02:41:35 pmΕντάξει με την βεβαίωση θα μας την στείλουν ταχυδρομικά, αν είναι απο άλλο νομοΤην βεβαίωση εργοδότη που θέλει σφραγίδα απο το ΙΚΑ για τον ΟΑΕΔ θα μας την στείλουν και αυτή ταχυδρομικά? μπορώ να την σφραγίσω σε οποιο ΙΚΑ θέλω?Δυστυχως οχι
Εντάξει με την βεβαίωση θα μας την στείλουν ταχυδρομικά, αν είναι απο άλλο νομοΤην βεβαίωση εργοδότη που θέλει σφραγίδα απο το ΙΚΑ για τον ΟΑΕΔ θα μας την στείλουν και αυτή ταχυδρομικά? μπορώ να την σφραγίσω σε οποιο ΙΚΑ θέλω?
Παράθεση από: leti77 στις Ιουνίου 24, 2008, 02:45:47 pmΠαράθεση από: vikoulaki στις Ιουνίου 24, 2008, 02:41:35 pmΕντάξει με την βεβαίωση θα μας την στείλουν ταχυδρομικά, αν είναι απο άλλο νομοΤην βεβαίωση εργοδότη που θέλει σφραγίδα απο το ΙΚΑ για τον ΟΑΕΔ θα μας την στείλουν και αυτή ταχυδρομικά? μπορώ να την σφραγίσω σε οποιο ΙΚΑ θέλω?Δυστυχως οχι
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγωΗ απάντηση που πήρα ήταν οτι με μια ώρα=9.21 ευρώ δεν παίρνεις ένσημο.Με 2 και περισσότερες ώρες παίρνεις ένσημοΥπάρχει ένα όριο ημερομισθίου μου είπε ο Γραμματέας το οποίο δεν θυμάμαι πόσο είναιΣτην ΠΔΣ με μια ώρα πήρα ένσημο κανονικά