0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2) Ένσημα 2007-2008 μηχανογραφημένα από το ΙΚΑ και επειδή για το ταμείο ανεργίας υπολογίζουν και τους δύο τελευταίους μήνες οι οποίοι δεν έχουν περαστεί ακόμη από τη μηχανογράφηση, πρέπει από το σχολείο ή το γραφείο (βθμια ή αβθμια) να πάρεις βεβαίωση εργοδότη όπου θα αναγράφονται οι ημέρες εργασίας, οι αποδοχές κτλ. των 2 τελευταίων μηνών πριν τη λήξη της σύμβασης (Απρίλιος και Μάιος). Πρόσεξε αυτές οι βεβαιώσεις να είναι θεωρημένες από το ΙΚΑ στο οποίο ανήκει ο εργοδότης (σχολείο ή γραφείο, ανάλογα ποιός θα στο δώσει) και όχι από ΙΚΑ κοντά στην περιοχή σου.
2) Ένσημα 2007-2008 μηχανογραφημένα από το ΙΚΑ και επειδή για το ταμείο ανεργίας υπολογίζουν και τους δύο τελευταίους μήνες οι οποίοι δεν έχουν περαστεί ακόμη από τη μηχανογράφηση, πρέπει από το σχολείο ή το γραφείο (βθμια ή αβθμια) να πάρεις βεβαίωση εργοδότη όπου θα αναγράφονται οι ημέρες εργασίας, οι αποδοχές κτλ.
Καλησπέρα και από μένα.Εγώ κατέθεσα στον ΟΑΕΔ τα εξής δικαιολογητικά μετά από πολύ τρέξιμο και ιδρώτα για να τα μαζέψω όλα!1)
..."Αγγάρεψα" , τελικά , έναν συνάδελφο να πάρει από το σχολείο τα χαρτιά για λογαριασμό μου και να μου τα στείλει ταχυδρομικά ......Για να δούμε ...
Παράθεση από: peri2005 στις Ιουνίου 30, 2008, 12:12:49 am..."Αγγάρεψα" , τελικά , έναν συνάδελφο να πάρει από το σχολείο τα χαρτιά για λογαριασμό μου και να μου τα στείλει ταχυδρομικά ......Για να δούμε ...Τελικά μου τα φέρανε χέρι - χέρι (μέσω γνωστού) ... ..Όμως ... ... μου είπανε ότι τα ένσημα του ΙΚΑ θέλουν θεώρηση , και μάλλον από το ΙΚΑ της περιοχής του σχολείου ...