0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2) Ένσημα 2007-2008 μηχανογραφημένα από το ΙΚΑ και επειδή για το ταμείο ανεργίας υπολογίζουν και τους δύο τελευταίους μήνες οι οποίοι δεν έχουν περαστεί ακόμη από τη μηχανογράφηση, πρέπει από το σχολείο ή το γραφείο (βθμια ή αβθμια) να πάρεις βεβαίωση εργοδότη όπου θα αναγράφονται οι ημέρες εργασίας, οι αποδοχές κτλ.
Ο Μαιος και Ιουνιος υπαρχουν στη βεβαιωση εργοδοτη και οχι στο μηχανογραφημενι εντυπο που παιρνει καποιος απο το ΙΚΑ...Στα δικα μου τουλαχιστον ετσι ειναι...
Ερώτηση:Στα χέρια μου υπάρχει ένα έγγραφο με τίτλο:
Ευχαριστώ!Δηλαδή , για μένα , είναι ουσιστικά άχρηστη (δεν έχω δικαίωμα για ταμείο ανεργίας...)
2) Ένσημα 2007-2008 μηχανογραφημένα από το ΙΚΑ και επειδή για το ταμείο ανεργίας υπολογίζουν και τους δύο τελευταίους μήνες οι οποίοι δεν έχουν περαστεί ακόμη από τη μηχανογράφηση, πρέπει από το σχολείο ή το γραφείο (βθμια ή αβθμια) να πάρεις βεβαίωση εργοδότη όπου θα αναγράφονται οι ημέρες εργασίας, οι αποδοχές κτλ. των 2 τελευταίων μηνών πριν τη λήξη της σύμβασης (Απρίλιος και Μάιος). Πρόσεξε αυτές οι βεβαιώσεις να είναι θεωρημένες από το ΙΚΑ στο οποίο ανήκει ο εργοδότης (σχολείο ή γραφείο, ανάλογα ποιός θα στο δώσει) και όχι από ΙΚΑ κοντά στην περιοχή σου.
ΜΙΣΘΟΛ.ΠΕΡΙΟΔΟΣ : (έχει όλους τους μήνες από 01/2008 εως και 06/2008)