0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν......για να κλείνω -μιλάω για τον εαυτό μου ΜΟΝΟ- με το θέμα των παραπομπών(ενδείκνυνται ή όχι), θα'θελα να ρωτήσω τις κοπέλες που διορίστηκαν: οτρόπος που αναπτύσονται οι δραστηριότητες στον Οδηγό και κατά καιρούς στο Σύγχρονο Νηπιαγωγείο δεν είναι οι ενδεικτικές; διότι εγώ εκεί βασίζομαι για την ανάπτυξη των δικών μου. (¨Εχω δει ανάπτυξη δραστηριοτήτων από δοιρισμένες συναδέλφους που έχουν διοριστεί κ είχαν όλη την καλή διάθεση να με βοηθήσουν κ φρίκαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξύλινος επιστημονικός λόγος με αναφορά ανά παράγραφο σε διαφόρους ψυχοπαιδαγωγούς.......κ απογοητεύτηκα!για κάποιες μερες ήμουν σε μια τρομερή ανασφάλεια κ ένοιωσα πως εδώ κ τρεις μήνες δεν έχω κάνει τίποτα! )Τελικά είπα στον εαυτό μου να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει κ κυρίως: Ο Οδηγός είναι Ευαγγέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εν πάση περιπτώσει, οι συγγραφική του ομάδα κάτι πρέπει να ξέρει παραπάνω από τους εκάστοτε καθηγητές φροντιστηρίων, για πολλούς από τους οποίους επιτρέψτε μου να κρατώ τις επιφυλλάξεις μου.................................................................................
εκει αφου το ειδα οι υπαλληλοι μου εδωσαν τις οδηγιες που δινουν στους εξεταστες για το τι πρεπει να γραψουμε πανω κατω στις απαντησεις μας τις οποιες δεν ειναι υποχρεωμενοι να ακολουθησουν απλα τις εχουν ενδεικτικα.