0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με τα επιμορφωτικα που γινονται για τους εκαπιδευτικους δινανε παλια 300 ευρ στο τελος και 300 με τη πιστοποιηση για αγορα υπολογιστη
Χωρίς να μαι βέβαιος ήταν η τλευταία φάση .Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι της πληροφορικής .Η επιμόρφωση διαρκεί 1-1,5 μήνα και ήταν σε φάσεις .Ο κάθένας επιλέγει μια φάση και την παρακολουθεί.Το μόνο σου πλεονέκτημα είναι οτι θα πας αδιάβαστος στην πιστοποίηση και με το καφέ στο χέρι αφού είναι πανεύκολα τα ζητούμενα τους......
Παράθεση από: imak στις Ιουνίου 18, 2008, 05:33:44 pmΧωρίς να μαι βέβαιος ήταν η τλευταία φάση .Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι της πληροφορικής .Η επιμόρφωση διαρκεί 1-1,5 μήνα και ήταν σε φάσεις .Ο κάθένας επιλέγει μια φάση και την παρακολουθεί.Το μόνο σου πλεονέκτημα είναι οτι θα πας αδιάβαστος στην πιστοποίηση και με το καφέ στο χέρι αφού είναι πανεύκολα τα ζητούμενα τους......Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο... πάντα με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη...
Παράθεση από: Da_Kancho στις Ιουνίου 18, 2008, 08:15:55 pmΠαράθεση από: imak στις Ιουνίου 18, 2008, 05:33:44 pmΧωρίς να μαι βέβαιος ήταν η τλευταία φάση .Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι της πληροφορικής .Η επιμόρφωση διαρκεί 1-1,5 μήνα και ήταν σε φάσεις .Ο κάθένας επιλέγει μια φάση και την παρακολουθεί.Το μόνο σου πλεονέκτημα είναι οτι θα πας αδιάβαστος στην πιστοποίηση και με το καφέ στο χέρι αφού είναι πανεύκολα τα ζητούμενα τους......Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο... πάντα με σεβασμό στα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη... Νομίζω ότι εννοεί πως αφού γνωρίζει χειρισμό θα του φανούν εύκολα...Έχω φίλη εγώ πχ που δεν ξέρει ούτε πως να ανοίξει τον υπολογιστή...!!!!Ε, λογικά η φίλη μου θα πρέπει να διαβάσει ε; και δεν θα της φανούν εύκολα