0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Παπακαμμένου Σοφία στις Ιουλίου 09, 2008, 12:44:48 amΓεια σας συνάδελφοι χημικοί! Διαβάζω και εγώ για τον Ασεπ εδώ και κάποιους μήνες και απογοητεύθηκα μόλις έμαθα ότι φέτος θα διοριστούν μόνο 78 άτομα. Άραγε αξίζει τόσο διάβασμα?Πως μπορώ να βρω το παλιό βιβλίο της Γεωλογίας?Τελικά αρκούν μόνο τα σχολικά βιβλία για γεωλογία και βιολογία?Ας μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ!!!Άσχετο ξέρει κανείς αν ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσθετη?καλως την στο forum.μην απογοητευεσαι, κανε την προσπαθεια σου και σιγουρα κατι καλο θα βγει.τα σχολικα βιβλια βιολογιας αρκουν. Δυστυχως στη γεωλογια πρεπει λιγο να το ψαξεις. Δες και το topic γεωλογια και τις προτασεις που κανουν οι φιλοι μας οι γεωλογοι.Οι αιτησεις για την προσθετη δεν εχουν βγει ακομη.
Γεια σας συνάδελφοι χημικοί! Διαβάζω και εγώ για τον Ασεπ εδώ και κάποιους μήνες και απογοητεύθηκα μόλις έμαθα ότι φέτος θα διοριστούν μόνο 78 άτομα. Άραγε αξίζει τόσο διάβασμα?Πως μπορώ να βρω το παλιό βιβλίο της Γεωλογίας?Τελικά αρκούν μόνο τα σχολικά βιβλία για γεωλογία και βιολογία?Ας μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ!!!Άσχετο ξέρει κανείς αν ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την πρόσθετη?