*

Αποστολέας Θέμα: Πώς θα μπλοκάρουμε πιθανή ρύθμιση για τους Οαεδιτες  (Αναγνώστηκε 11327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Πώς θα μπλοκάρουμε πιθανή ρύθμιση για τους Οαεδιτες
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 24, 2008, 12:31:42 am »

Και όπως πάντα ο γνωστός αγανακτησμένος εμφανίστηκε.  Και πάντα με μεγάλα λόγια χωρίς ουσία και με μοναδική σκέψη την θεσούλα του.

Δεν σου έφτανε τελικά που από πέρυσι προεξοφλούσες τις αποφάσεις των δικαστηριών και το έπαιζες εισαγγελέας και τώρα μιλάς για κλοπή; Από που κλοπή; Κατάλαβε επιτέλους ότι δεν γίνεται να αλλάξει ο κόσμος για να γίνει το δικό σου.

Ναι, σε όλο το δημόσιο τομέα διορίζονται και μοριοδοτούνται άτομα που έχουν προυπηρεσία. Εδώ οι καθαρίστριες και οι φύλακες του σχολείου έγιναν μόνιμοι μετά από τρια χρόνια εργασία και οι καθηγητές θέλουν τουλάχιστον πενταετία.

Οπότε λοιπόν, κινήοου δικαστικά εναντίων όλων αυτών που δεν είναι σαν και εσένα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, θα πάρεις μια από τα ίδια.

δεν σε παρεξηγώ διότι έχεις πλήρη άγνοια.για πολλά πολλά πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος palelos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 24, 2008, 01:14:45 am »

Συσπείρωση του Σωματείου της Ντροπής!Συσπείρωση του Σωματείου των ΤΑΔ-ΙΤΩΝ και της Ο.Π. Συσπείρωση του Σωματείου των παρασκηνιακών συναντήσεων!Συσπείρωση του Σωματείου του ΔΣ της ΠΕΑ .

Mήπως θέλεις  συσπείρωση γύρω από σωματεία που εσείς είχατε πει ότι  φτύνετε?
Δεν παίρνεις  καλύτερα  το βράδυ για επιδόρπιο  ένα Hot dog με κέτσαπ από κάποιον  άνεργο του ΥΠΕΠΘ, αλλά γυμνασμένο  ο οποίος εργάζεται για να ζήσει σε φαγάδικο και  έχει συσπειρωθεί στην ΠΕΑ?
Ένα hot dog γρήγορα....  πριν αρχίσει η νηστεία!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

Μάλλον δεν σου τα είπαν σωστά οι συνάδελφοι σου στο ΔΣ της ΠΕΑ.Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να αρνηθούμε να μπούμε σε διαδικασίες παρασκηνιακών συναντήσεων. Εξάλλου και εγώ είμαι μέλος της ΠΕΑ.

Για τα υπόλοιπα,δεν θα πέσω στο επίπεδό σου/
[/quote]

Kάνατε παρασκηνιακές συναντήσεις. Οι επαφές με τον υπουργό όσες  κάνατε εκτός αθηνών τι είναι?
Πόσες φορές έγραψες θα σας ενημερώσουμε μετά το δελτίο τύπου του ΥΠΕΠΘ?
Ζαβολιάρα......
Πάντως τελικά εκπροσωπείς 300 γενικής παιδείας? Στον οαέδ δουλεύουν όλοι όσοι δούλευαν και είναι τεχνικής παιδείας?
Εγώ πάντως στη θέση του υπουργείου θα έβαζα το υπουργείο απασχόλησης να μου πει πόσοι πραγματικά είσαστε. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. Και αν θα σας έβαζα στους πίνακες θα ήταν υπό όρους.
Από κύκλους οαεδιτών  μια ακούω  για 293, μια  για 1500, μια  για πρόεδρο κάποια βίκυ, μια  για πρόεδρο εσένα, μια για ομοσπονδία οαεδιτών με άλλο πρόεδρο κλπ.
Αυτό μόνο σωματείο οαεδιτών δεν  μπορούμε να το ονομάσουμε.

Πάντως αν είσαι μέλος της ΠΕΑ και  έδωσες χρήματα σε σωματείο που το θεωρείς κατάντια, καλύτερα πάνε φάε ένα hot dog. Ελπίζω να σου το ετοιμάσει άνεργος με πολύμηνη προυπηρεσία του ΥΠΕΠΘ.
Ι am back..   Σας  έλλειψα?

Αποσυνδεδεμένος παναγιώτης βασιλόπουλος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 24, 2008, 02:40:27 am »
Υπερμαχία, αν αυτό το χρόνο που αφιερώνεις στο pde με τα μηνύματά σου τον αφιέρωνες σε διάβασμα για τον ΑΣΕΠ θα είχες αριστεύσει.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 24, 2008, 07:32:57 am »

Συσπείρωση του Σωματείου της Ντροπής!Συσπείρωση του Σωματείου των ΤΑΔ-ΙΤΩΝ και της Ο.Π. Συσπείρωση του Σωματείου των παρασκηνιακών συναντήσεων!Συσπείρωση του Σωματείου του ΔΣ της ΠΕΑ .

Mήπως θέλεις  συσπείρωση γύρω από σωματεία που εσείς είχατε πει ότι  φτύνετε?
Δεν παίρνεις  καλύτερα  το βράδυ για επιδόρπιο  ένα Hot dog με κέτσαπ από κάποιον  άνεργο του ΥΠΕΠΘ, αλλά γυμνασμένο  ο οποίος εργάζεται για να ζήσει σε φαγάδικο και  έχει συσπειρωθεί στην ΠΕΑ?
Ένα hot dog γρήγορα....  πριν αρχίσει η νηστεία!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

Μάλλον δεν σου τα είπαν σωστά οι συνάδελφοι σου στο ΔΣ της ΠΕΑ.Εμείς το μόνο που κάναμε είναι να αρνηθούμε να μπούμε σε διαδικασίες παρασκηνιακών συναντήσεων. Εξάλλου και εγώ είμαι μέλος της ΠΕΑ.

Για τα υπόλοιπα,δεν θα πέσω στο επίπεδό σου/

Kάνατε παρασκηνιακές συναντήσεις. Οι επαφές με τον υπουργό όσες  κάνατε εκτός αθηνών τι είναι?
Πόσες φορές έγραψες θα σας ενημερώσουμε μετά το δελτίο τύπου του ΥΠΕΠΘ?
Ζαβολιάρα......
Πάντως τελικά εκπροσωπείς 300 γενικής παιδείας? Στον οαέδ δουλεύουν όλοι όσοι δούλευαν και είναι τεχνικής παιδείας?
Εγώ πάντως στη θέση του υπουργείου θα έβαζα το υπουργείο απασχόλησης να μου πει πόσοι πραγματικά είσαστε. ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. Και αν θα σας έβαζα στους πίνακες θα ήταν υπό όρους.
Από κύκλους οαεδιτών  μια ακούω  για 293, μια  για 1500, μια  για πρόεδρο κάποια βίκυ, μια  για πρόεδρο εσένα, μια για ομοσπονδία οαεδιτών με άλλο πρόεδρο κλπ.
Αυτό μόνο σωματείο οαεδιτών δεν  μπορούμε να το ονομάσουμε.

Πάντως αν είσαι μέλος της ΠΕΑ και  έδωσες χρήματα σε σωματείο που το θεωρείς κατάντια, καλύτερα πάνε φάε ένα hot dog. Ελπίζω να σου το ετοιμάσει άνεργος με πολύμηνη προυπηρεσία του ΥΠΕΠΘ.
[/quote]

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ δεν μπήκε ποτέ σε διαδιακασία παρασκηνιακών συναντήσεων πολύ δε περισσότερο με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΠΘ.Όλες οι συναντήσεις μας έγιναν μέσα στα πλαίσια νόμιμων θεσμικών διαδικασιών που κάθε συνδικαλιστικός φορέας δικαιώται.
Οι υπεύθυνοι των περιφερειακών τμημάτων έχουν δικαίωμα να ενημερώσουν ή να ενοχλήσουν τους ιθύνοντες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να επιδώσουν σχετικό υπόμνημα.Όπου αυτό ήταν εφικτό οι συνάδελφοι μπόρεσαν να μιλήσουν μπροστά σε άλλους τοπικούς φορείς.πχ Δράμα.
Είναι παρασκήνιο να απαιτείς από τον Νομάρχη δημόσια να σε συμπεριλάβει μαζί με τους άλλους τοπικούς και συνδικαλιστικούς φορείς πχ ΕΛΜΕ και τοπικές της ΔΟΕ;Είναι παρασκήνιο να μιλάς μπροστά στα ΜΜΕ και να απαιτείς να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που άλλοι δημιούργησαν;

Πάντα μετά από κάθε συνάντησή μας με την πολιτική ηγεσία όπου αυτή και αν έγινε βγάλαμε ενημερωτικό σημείωμα.

Μήπως ξέρεις που συνάντησε η υπεύθυνη του  ΠΤ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ τον Υπουργό και τι είπε; Αν δεν ξέρεις να σου πω εγώ. Αφού ζήτησε κάτι για τον εαυτό της, ήθελε να τακτοποιήσει και τον σύζυγό της και τέλος μίλησε και εναντίον μας.Αυτό είναι παρασκήνιο συνάδελφέ μου.
Εμείς τουλάχιστον όσα σωματεία και αν είμαστε ζητάμε το ίδιο. Ενώ εσείς ζητάτε ανάλογα με τα συμφέροντά του καθενός σας.
Γιατί αποχώρησε η υπεύθυνη του ΠΤ τμήματος
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2008, 07:44:34 am από ipermahia »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 24, 2008, 07:35:17 am »
Παιδιά μην στέλνετε προσωπικά μηνύματα ο ένας στον άλλο, γιατί έτσι χάνουμε επεισόδια, καθόμαστε και τα διαβάζουμε όλα αυτά, μην μας στερείτε τη συνέχεια τουλάχιστον.

Ακόμα και αν θέλετε να βριστείτε (ευγενικά υποθέτω) κάντε το δημόσια, έτσι κι αλλιώς οι (σοβαρές) αντιπαραθέσεις αξιών δεν γίνονται με το γάντι, αλλά μέχρι τελικής πτώσεως.

Δεν συνηθίζω να βρίζω κανέναν.Απλά ήθελα να μάθει κάποια πράγματα ο aloprosalos που αφορούν τον ίδιο και δεν θέλω να τα μάθετε εσείς για να μη του κάνετε κακό.
Επειδή όμως έχουμε και δουλειές,(προγραμματισμένες συνεντεύξεις)θα πρέπει να αποχωρήσω, όχι για να διαβάσω όπως θέλει ο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2008, 08:04:24 am από ipermahia »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 24, 2008, 07:40:40 am »
Υπερμαχία, αν αυτό το χρόνο που αφιερώνεις στο pde με τα μηνύματά σου τον αφιέρωνες σε διάβασμα για τον ΑΣΕΠ θα είχες αριστεύσει.

¨Οταν μεγαλώσεις και συμπεριφέρεσαι ανάλογα θα σου απαντώ κατάλληλα.Μέχρι που να γίνει αυτό, σίγουρα θα "ζαλίζεσαι" εύκολα για αυτό θα πρέπει όπως σου είπα να επισκεφτείς ειδικό. Ερώτηση: Εσύ αυτό που με πήρε τηλέφωνο;

Ημερομηνία  Τίτλος Από 
 Ιούνιος 13, 2008, 03:58:46  (Χωρίς τίτλο) παναγιώτης βασιλόπουλος 
 Ιούνιος 14, 2008, 01:08:45  (Χωρίς τίτλο) παναγιώτης βασιλόπουλος 
 Ιούνιος 22, 2008, 08:44:47  (Χωρίς τίτλο) παναγιώτης βασιλόπουλος 

Σελίδες: [1]     

Αποστολέας Θέμα
παναγιώτης βασιλόπουλος
Newbie

Αποσυνδεδεμένος

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ipermahia στις: Ιούνιος 13, 2008, 03:58:46 »         

--------------------------------------------------------------------------------

Δεν κάθεστε να διαβάσετε να δώσετε ΑΣΕΠ σαν όλους μας και να αφήσετε τις κλάψες; Άντε σας βαρεθήκαμε...

παναγιώτης βασιλόπουλος
Newbie

Αποσυνδεδεμένος

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ipermahia στις: Ιούνιος 14, 2008, 01:08:45 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »         

--------------------------------------------------------------------------------

Μας τα ζάλισες. Διάβασε ΑΣΕΠ να δεις τη γλύκα..

παναγιώτης βασιλόπουλος
Newbie

Αποσυνδεδεμένος

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: ipermahia στις: Ιούνιος 22, 2008, 08:44:47 »         

ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ 

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2008, 07:53:06 am από ipermahia »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 24, 2008, 07:42:19 am »
"Ευνοημενη" supermahia προηγουμενης δεκαετιας τα ΣΔΕ πού πηγαν?γιατι δεν τα εγραψες? Α ξεχασα εκει θα δουλεψετε εσεις οι 300!!!

boba έχεις δίκιο τα ξέχασα!Σε ευχαριστώ που μου το θύμησες

Αποσυνδεδεμένος παναγιώτης βασιλόπουλος

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:24:58 am »
Πανελλήνια Ένωση αναπληρωτών και ωρομισθίων καθηγητών γενικής παιδείας ΤΕΕ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ= Σωματείο της κλάψας, της ήσσονος προσπάθειας και του βολέματος. Προτείνω ως απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος ωρομίσθιος στα συγκεκριμένα σχολεία, την επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:26:26 am »
Υπερμαχία, θα μπορούσες να σχολιάσεις λίγο και το άρθρο 13 του νόμου 3144/2003 και ειδικότερα το σημείο που παραθέτω παρακάτω; (η υπογράμμιση δική μου)

Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν, κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου, ως ωρομίσθιοι στα Τ.Ε.Ε. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. των κλάδων ΠΕ και ΤΕ, εφόσον έχουν συμπληρώσει μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος διδακτική προϋπηρεσία τουλάχιστον χιλίων διακοσίων (1.200) ωρών στη δευτεροβάθμια τεχνική εκπαίδευση του Ο.Α.Ε.Δ., εντάσσονται σε ενιαίο πίνακα για την κάλυψη τωναναγκών των Τ.Ε.Ε. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., και προσλαμβάνονται κατ' απόλυτη προτεραιότητα ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι στα Τ.Ε,Ε. του Ο.Α.Ε.Δ., με σειρά που εξαρτάται από τη προαναφερθείσα συνολική διδακτική προϋπηρεσία και ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες του Ο.Α.Ε.Δ. ανά κλάδο και ειδικότητα.

Τι έχεις να πεις γι' αυτή την ευνοϊκή για εσας ρύθμιση; Δεν δημιουργούσε μία κλειστή ομάδα ατόμων που επαναπροσλαμβάνονταν κάθε χρόνο; Μάλιστα είχα ακούσει ότι τα μόρια προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ τα μετρούσαν διπλά. Ακόμα και μετά που τροποποιήθηκε ο νόμος (για τον φόβο των Ιουδαίων και για να γίνει εφικτή η απαίτηση από το ΥΠΕΠΘ για αναγνώριση της προϋπηρεσίας), η προϋπηρεσία που είχε μαζέψει ο καθένας με αυτό τον τρόπο του αρκούσε και πάλι να (επανα)προσληφθεί με άνεση.  
Στην περιοχή μου η μοναδική για την ειδικότητα μου θέση είχε καταληφθεί επί χρόνια με τις διατάξεις αυτές από το ίδιο άτομο. Μου το είχαν δηλώσει ρητά άλλωστε: "ρε φίλε, τζάμπα κάνεις αίτηση, το τάδε άτομο θα πάρουν και πάλι, εκτός αν διοριστεί στην

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 24, 2008, 09:27:07 am »
Πάλι μιλάμε μεταξύ μας με τέτοιο ύφος; Μου αρέσει που πριν καιρό κατηγορούσαμε το forum της edra και λέγαμε πως είμαστε διαφορετικοί.
Δε μου φαίνεται παράλογο κάποιοι που δουλεύον σε ένα σχολείο ή σε μια υπηρεσία και αντιλαμβάνονται ότι καλύπτουν πάγιες ανάγκες να ζητάν μονιμοποιήση,είτε είναι εκπαιδευτικοί είτε καθαρίστριες.
Επί του συγκεκριμένου θέματος, προφανώς και υπάρχουν άνθρωποι που μπήκαν με μέσο, χωρίς φυσικά να λέω ότι ήταν όλοι έτσι. Δεν είναι κακό να το παραδέχεται ακόμα και ο εκπρόσωπος ενός σωματείου, διότι αν το παραδεχτεί μπορεί να καταλήξει και στον τρόπο που θα γίνονται προσλήψεις και θα αποκλείονται οι αδιαφανείς διαδικασίες. Ούτε επίσης είναι λογικό να λέει κάποιος ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ ή φροντιστήριο με 3,60 μόνο και μόνο υποστηρίζοντας ότι αν κακοπεράσεις θα μάθεις. Διότι ούτε ο ΑΣΕΠ είναι δίκαιο σύστημα πρόσληψη, αλλά καλοφτιαγμενο σύστημα απόρριψης και φυσικά, τις τραγικές συνθήκες εργασίας δεν πρέπει να της στηρίζουμε αλλά να τις πολεμάμε.Δεν ξέρω τι τελικά θα γίνει. Απλά θέλω να πω ότι δεν είναι μόνο ο ΟΑΕΔ που λειτουργεί με μέσο, είναι και τα εκκλησιαστικά και και και...ακόμα και η ΠΔΣ, απλώς αφορά περισσότερο κόσμο και για αυτό, ίσως, να την προσπερνάμε έτσι. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Το ΥΠΕΠΘ έχει φτιάξει εδώ και χρόνια διάφορους τρόπους πρόσληψης με σκοπό να ρίχνει στάχτη στα μάτια των εκπαιδευτικών και να τους κοροϊδεύει ότι όντας ωρομίσθιοι δεν είναι άνεργοι, ενώ ταυτόχρονα μπορεί και διατηρεί με διάφορους ανθρώπους και κατηγορίες πελατειακές σχέσεις. Έχει εμπλέξει προυπηρεσίς και διαγωνισμούς και όσο δεν υπάρχει ενιαίο σύστημα πρόσληψης και μαζικοί διορισμοί το πρόβλημα θα διαιωνίζεται. Δεν είναι δυνατό να πέφτουμε στην παγίδα και να αλλληλοβριζόμαστε αφήνοντας το ΥΠΕΠΘ στο απυρόβλητο. Επιπλέον, εγώ θέλω να ξέρω τι προτείνουν οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ για τον τρόπο πρόσληψής τους ή για το πώς οι ίδιοι ελέγχουν τους πίνακες διορισμού τους.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 24, 2008, 11:51:49 am »
Αυτό σε πείραξε ρε

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 24, 2008, 12:12:02 pm »
Δουλεύω πολλά χρόνια σε σχολεία του ΟΑΕΔ , όλα αυτά τα χρόνια έχω δουλέψει με συναδέλφους απο το ΥΠΕΠΘ  πάρα πολλούς. Κανείς απο εμάς του ΟΑΕΔ δεν είπε κουβέντα γιατί οι συνάδελφοι με προυπηρεσία απο το ΥΠΕΠΘ έτρωγαν τις θέσεις κάποιων που δούλευαν τον ΟΑΕΔ για χρόνια. Οι περισσότεροι συνάδελφοι απο το ΥΠΕΘ δουλεύαν δε μερικούς μήνες στον ΟΑΕΔ μέχρι να τους καλέσουν απο το ΥΠΕΠΘ σαν ωρομίσθιους η αναπληρωτές οπότε τα παρατούσαν.
Πολλοί απο τα προεδρεία της ΠΕΑ έχουν δουλεψει στον ΟΑΕΔ . Αυτοί με τι προυπηρεσία δούλεψαν; Απο το ΥΠΕΠΘ. Ο ΟΑΕΔ αναγνωρίζει την προυπηρεσία απο το ΥΠΕΠΘ το αντίστροφο δεν  δεν ισχύει. Γιατί;

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 24, 2008, 12:19:31 pm »

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 24, 2008, 12:31:27 pm »
Δεν απαντάς στην ερωτηση μου . Δούλευαν η όχι όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες εκπαιδευτικοί με προυπηρεσία απο το ΥΠΕΠΘ στον ΟΑΕΔ;
Θες να σου πω ονόματα απο τα προεδρεία τη ΠΕΑ;

Σταμάτα λοιπόν τις άναρθρες κραυγές. Δεν γίνεσαι πιστευτή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)