0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο ιδιωτικό που πάνε τα ξαδέρφια μου,είχαν μια γυμνάστρια που έκανε πληροφορική και μετά,που δεν μπορούσαν να της δώσουν ώρες ΗΥ,της έδωσαν να κάνει βιολογία στη γ γυμνασίου.
Καλά δεν ντρέπονται λίγο; Τι όνομα διατηρεί αυτό το ιδιωτικό; Πώς στέλνουν τα παιδιά τους εκεί;
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 04, 2008, 04:58:06 pmΣτο ιδιωτικό που πάνε τα ξαδέρφια μου,είχαν μια γυμνάστρια που έκανε πληροφορική και μετά,που δεν μπορούσαν να της δώσουν ώρες ΗΥ,της έδωσαν να κάνει βιολογία στη γ γυμνασίου. Kαλα να ηταν δασκαλα που εχουν ελλειψη τα ιδιωτικα να το καταλαβω οτι δεν μπορουσαν να βρουν αλλα στο γυμνασιο που εχει τοσους ανεργους καθηγητες να κανουν αυτο το πραγμα? Μπορει να παρει ο γυμναστης τη βιολογια δευτερη αναθεση; Δε νομιζω. Αρα επρεπε να ειχαν παρει εναν ωρομσιθιο βιολογο.
Kαλα να ηταν δασκαλα που εχουν ελλειψη τα ιδιωτικα να το καταλαβω οτι δεν μπορουσαν να βρουν αλλα στο γυμνασιο που εχει τοσους ανεργους καθηγητες να κανουν αυτο το πραγμα? Μπορει να παρει ο γυμναστης τη βιολογια δευτερη αναθεση;
Διαβάζοντας τις εμπειρίες σας απο τα ιδιωτικά σχολεία,στο τέλος θα με κάνετε να αισθανθώ τυχερή...για τη δική μου εμπειρία...Δ Ναι,το ομολογώ πως το ιδιωτικό με έμαθε να δουλεύω με ένα σύστημα που εγώ η ίδια μπορεί να μην το είχα σκεφτεί ποτε...Ωστόσο οι ρυθμοί ήταν εξαντλητικοι
ΠΕ 11 είναι οι γυμναστές
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 10, 2008, 10:23:11 amΠΕ 11 είναι οι γυμναστές Ευτυχως, γιατι με τοσους γυμναστες που διορισαν φετος δε θα επαιρναν κανενα βιολογο! Ποιοι ανηκουν στην ειδικοτητα ΠΕ14, αραγε?