0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,Προχθές με κάλεσαν για ωρομίσθια και στο Αιγάλεω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να δεχθώ γιατί έχω πρωϊνή δουλειά σε εταιρία - ήδη μου έκαναν τη χάρη να φεύγω δύο μέρες την εβδομάδα για 3 ώρες για να πηγαίνω στα Σεπόλια- πάντως ακόμα καλούν όπως φαίνεται.Σε συζήτηση με την υποδιευθύντρια του σχολείου μου είπε ότι είχαν ζητήσει καθηγητή Ιταλικής πολύ νωρίς και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πάω εγώ - δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η αργοπορία.Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για τη διαθεματικότητα? Σε ερώτησή μου στο διευθυντή αν μπορώ να συνεργαστώ με την καθηγήτρια της πληροφορικής μου είπε όχι. Εσείς το έχετε κάνει?Eυχαριστώ
Παράθεση από: mmsd στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 05:28:04 pmΚαλησπέρα σε όλους,Προχθές με κάλεσαν για ωρομίσθια και στο Αιγάλεω. Δυστυχώς δεν μπορούσα να δεχθώ γιατί έχω πρωϊνή δουλειά σε εταιρία - ήδη μου έκαναν τη χάρη να φεύγω δύο μέρες την εβδομάδα για 3 ώρες για να πηγαίνω στα Σεπόλια- πάντως ακόμα καλούν όπως φαίνεται.Σε συζήτηση με την υποδιευθύντρια του σχολείου μου είπε ότι είχαν ζητήσει καθηγητή Ιταλικής πολύ νωρίς και πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πάω εγώ - δεν ξέρω που οφείλεται αυτή η αργοπορία.Μήπως ξέρει κανείς τίποτα για τη διαθεματικότητα? Σε ερώτησή μου στο διευθυντή αν μπορώ να συνεργαστώ με την καθηγήτρια της πληροφορικής μου είπε όχι. Εσείς το έχετε κάνει?EυχαριστώKαλημέρα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην σου επιτρέψει να συνεργαστείς με την άλλη καθηγήτρια.Η διαθεματικότητα είναι μέσα στα αναλυτικά προγράμματα του Παιδαγωγικού Ιστιτούτου! Τόσο διάβασμα κάναμε για τον ΑΣΕΠ πάνω στα διαθεματικά σχέδια εργασίας, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα! Εγω θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο: τι γίνεται με την ύλη στην 3η γυμνασίου, δηλ αν εγώ φτάσω μέχρι το 6 percorso di Rete και δεν το έχω τελειώσει, θα συνεχίσουμε με το ίδιο βιβλίο την επόμενη χρονιά; Έχω το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα!!!!
συνεχζουμε με το rete 2, αλλα αφου εχουμε τελειωσει το junior, ετσι δεν ειναι? δηλαδη θελω να πω οτι π.χ. αν μας μεινουν οι δυο τελευταιες ενοτητες για την Γ' Γυμνασιου, θα τις τελειωσουμε και μετα θα παμε στο rete2. καλα τα λεω?