0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά με επιφύλαξη το λέω, αλλά νομίζω ότι είναι οι οργανικές που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Οικ. για το έτος 2010. Δεν εγκρίνονται όλοι, αλλά όπως λέει η υπουργική απόφαση, σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας, για τον κλάδο σας λοιπόν εγκρίθηκαν 4 θέσεις για τα τριαντάμηνα για την επόμενη χρονιά. (νομίζω...)
kekaki σε ευχαριστώ, διότι εγώ έχω γίνει κουραστικός εκεί...μακάρι να σκέφτονταν και άλλοι σαν και σένα και να άφηναν καμία θέση και για τους πραγματικούς κατοίκους Ανατολικής Αττικής που πιθανόν είναι πίσω στον πίνακα. Νιώθω σαν ηλίθιος να τρέχω να μάθω τι κάνει η Ανατολική Αττική και οι θέσεις να πάνε σε κατοίκους πχ Πειραιά. Μην νομίζεις αν δεν υπήρχε πίεση μέρα παρα μέρα δεν θα είχαν αρχίσει ακόμα. Τελικά σκέπτομαι μήπως κάποιος πρέπει να κάνει το παπί και να μην σπρώχνει τις καταστάσεις προκειμένου η περιοχή που επιθυμεί να κληθεί τελευταία ? Έχω μπόλικο καιρό να το σκεφτώ μέχρι του χρόνου...Μια ερώτηση πως μαθαίνεις σε ποιά θέση είσαι στον πίνακα Α.Αττικής απο την στιγμή που ο πίνακας ΥΠΕΠΘ είναι συνολικός και αφορά όλη την Αττική ? Κάθε δευτεροβάθμια έχει δικούς πίνακες που την αφορούν και απλά πρέπει να ρωτήσεις ?
Καλημέρα! Τι εννοείς kekaki όταν λες ότι δίνουν 10 ώρες στην
Παράθεση από: zanzara στις Οκτωβρίου 13, 2009, 11:00:08 amΚαλημέρα! Τι εννοείς kekaki όταν λες ότι δίνουν 10 ώρες στην
Παιδιά με καλέσανε από Α.Αττική, Αυλώνα ,Σκάλα Ορωπού,κτλ. Όμως δεν μπορείς να αποφασίσεις αμέσως διότι έπρεπε να κοιτάξω τις αποστάσεις και φυσικά τα διόδια τα οποία είναι πανάκριβα (3,70) + τα πλευρικά στο Καπανδρίτι (αν παω εκεί) που δεν γνωρίζω το τίμημα! Αφήστε που με καλέσανε 2 η ώρα το μεσημέρι.Πώς να απαντήσεις αμέσως; Να λοιπόν γιατί καθηστερούνε να καλέσουμε (εκτός τα άλλα!)Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.Aiuto!! Αύριο πρέπει το πρωί να απαντήσω, για το καλό όλων μας.