0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 06, 2011, 10:06:53 pmΕπειδή, λοιπόν, μετά το Πάσχα συνήθως υπάρχει κατάσταση διάλυσης στα σχολεία.. προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Αντί για 11/9 να πάει 1/9. Στη Γερμανία, ίσως και σε άλλες χώρες, αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος) ξεκινάνε και τέλη Αυγούστου.. δεν πάθανε τίποτα! Όποτε, αν ξεκινάει η σχολική χρονιά 1/9, αμέσως κερδίζεται ένα 10ήμερο μαθημάτων. Αν γίνουν και περικοπές σε κάτι ανούσιες αργίες, άλλο ένα 5ήμερο μπορεί να εξοικονομηθεί.Θέληση να υπάρχει.. Λέω να το εισηγηθώ στο υπουργείο (Μάρκο, αν προλάβεις, πες το κατ ιδίαν στην ΑΔ, μιας και έχεις τα κονέ.. ξέρεις εσύ )Όταν λες "ανούσιες αργίες", ποιες εννοείς;
Επειδή, λοιπόν, μετά το Πάσχα συνήθως υπάρχει κατάσταση διάλυσης στα σχολεία.. προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Αντί για 11/9 να πάει 1/9. Στη Γερμανία, ίσως και σε άλλες χώρες, αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος) ξεκινάνε και τέλη Αυγούστου.. δεν πάθανε τίποτα! Όποτε, αν ξεκινάει η σχολική χρονιά 1/9, αμέσως κερδίζεται ένα 10ήμερο μαθημάτων. Αν γίνουν και περικοπές σε κάτι ανούσιες αργίες, άλλο ένα 5ήμερο μπορεί να εξοικονομηθεί.Θέληση να υπάρχει.. Λέω να το εισηγηθώ στο υπουργείο (Μάρκο, αν προλάβεις, πες το κατ ιδίαν στην ΑΔ, μιας και έχεις τα κονέ.. ξέρεις εσύ )
Παράθεση από: apri στις Απριλίου 06, 2011, 10:27:05 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 06, 2011, 10:06:53 pmΕπειδή, λοιπόν, μετά το Πάσχα συνήθως υπάρχει κατάσταση διάλυσης στα σχολεία.. προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Αντί για 11/9 να πάει 1/9. Στη Γερμανία, ίσως και σε άλλες χώρες, αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος) ξεκινάνε και τέλη Αυγούστου.. δεν πάθανε τίποτα! Όποτε, αν ξεκινάει η σχολική χρονιά 1/9, αμέσως κερδίζεται ένα 10ήμερο μαθημάτων. Αν γίνουν και περικοπές σε κάτι ανούσιες αργίες, άλλο ένα 5ήμερο μπορεί να εξοικονομηθεί.Θέληση να υπάρχει.. Λέω να το εισηγηθώ στο υπουργείο (Μάρκο, αν προλάβεις, πες το κατ ιδίαν στην ΑΔ, μιας και έχεις τα κονέ.. ξέρεις εσύ )Όταν λες "ανούσιες αργίες", ποιες εννοείς;28 Οκτωβρίου, 25 Μαρτίου...Πλάκα κάνω Σοβάρα τώρα, αν κάτσουμε και μετρήσουμε τις διάφορες σχολικές γιορτές κλπ.. θα μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετές μέρες. Π.χ. τριών ιεραρχών, τις παραμονές των εθνικών εορτών (να γίνεται η σχολική γιορτή ανήμερα), αγίου πνεύματος (έστω κι αν πέφτει συνήθως σε περίοδο εξεταστικής).
Λίγο άσχετο, απλά μια διευκρίνηση γιατί επαθα αμνησία... Η λήξη του σχολικού έτους ( 10 Μαϊου) είναι κοινή και για γυμνάσιο;
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 06, 2011, 10:35:54 pmΠαράθεση από: apri στις Απριλίου 06, 2011, 10:27:05 pmΠαράθεση από: Landau στις Απριλίου 06, 2011, 10:06:53 pmΕπειδή, λοιπόν, μετά το Πάσχα συνήθως υπάρχει κατάσταση διάλυσης στα σχολεία.. προτείνω να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς. Αντί για 11/9 να πάει 1/9. Στη Γερμανία, ίσως και σε άλλες χώρες, αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος) ξεκινάνε και τέλη Αυγούστου.. δεν πάθανε τίποτα! Όποτε, αν ξεκινάει η σχολική χρονιά 1/9, αμέσως κερδίζεται ένα 10ήμερο μαθημάτων. Αν γίνουν και περικοπές σε κάτι ανούσιες αργίες, άλλο ένα 5ήμερο μπορεί να εξοικονομηθεί.Θέληση να υπάρχει.. Λέω να το εισηγηθώ στο υπουργείο (Μάρκο, αν προλάβεις, πες το κατ ιδίαν στην ΑΔ, μιας και έχεις τα κονέ.. ξέρεις εσύ )Όταν λες "ανούσιες αργίες", ποιες εννοείς;28 Οκτωβρίου, 25 Μαρτίου...Πλάκα κάνω Σοβάρα τώρα, αν κάτσουμε και μετρήσουμε τις διάφορες σχολικές γιορτές κλπ.. θα μπορούμε να εξοικονομήσουμε αρκετές μέρες. Π.χ. τριών ιεραρχών, τις παραμονές των εθνικών εορτών (να γίνεται η σχολική γιορτή ανήμερα), αγίου πνεύματος (έστω κι αν πέφτει συνήθως σε περίοδο εξεταστικής).Eγώ πάλι ως μαθήτρια αυτές τις ημέρες τις περίμενα πως και πως... Ειδικά του Αγίου Πνεύματος που έπεφτε μέσα στις εξετάσεις και κέρδιζα μια ημέρα.Κάτω τα χέρια από τις αργίες των μαθητών.
Αν ήμουν μαθητής (σαν τον Μάρκο) θα συμφωνούσα κι εγώ Αλλά τους καλομάθαμε. Ας πιεστούν και λίγο..
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 06, 2011, 10:53:19 pmΑν ήμουν μαθητής (σαν τον Μάρκο) θα συμφωνούσα κι εγώ Αλλά τους καλομάθαμε. Ας πιεστούν και λίγο..ναι, αυτα βλεπει και η μαμα μου και ο μπαμπας μου και η θεια μου η Μελένια και η νυφη του κουμπαρου της ξαδελφης μου και λενε πως οι καθηγητες καθονται.....αλλα αν μπουν στο pde θα δουν πως δεν ειναι ετσι!θα δουν ποση γρινια και μιζερια κουβαλα αυτο το επαγγελμα!