0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δικιο εχεις farmas! Και το ακουσε η μαμα μου και μου λεει: "ευτυχως που θα κλεισετε νωριτερα για να φυλάς τη μικρη σου αδελφη, να τη ξεκουρασουμε και λιγο τη γιαγια"."αυτοι οι καθηγητες μονο απαιτησεις εχουν και αυξησεις θελουν, αλλα απο δουλεια μη τους πιέσεις! τα ακουω εγω απο το Mega ..."-Ασε μας καλε μανα!!! καλα κανουν,να ξεκουραστουμε και μεις!-Απο τι βρε να ξεκουραστεις? ολο "δεν εχουμε τιποτα", ολο τα ιδια εχουμε και παει λεγοντας...
εγω apri μου, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας ενοχλησε τοσο ? θα συμφωνησω με την ELEN LIA και αλλους, πως ειμαστε μες τη μουρμουρα.
apri, τα γραφω ετσι για να χαλαρωνουμε και λιγο....
γιαυτο και γω το γυρισα μαθητης για να βρω την ησυχια μου
ετσι κι αλλιως τα μηχανογραφικα τους τα υποβαλλουν τελος Ιουλιου. Μεχρι τοτε θα εχουμε και τους εισακτεους. Αυτο δεν επηρρεαζει την προσπαθεια των μαθητων.
Παράθεση από: MARKOS στις Απριλίου 07, 2011, 03:23:30 pmετσι κι αλλιως τα μηχανογραφικα τους τα υποβαλλουν τελος Ιουλιου. Μεχρι τοτε θα εχουμε και τους εισακτεους. Αυτο δεν επηρρεαζει την προσπαθεια των μαθητων.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσωΕίναι διαφορετικό να ξέρει το παιδί ότι έχει να περάσει σε μια σχολή που έχει επί χρόνια βάση γύρω στο 16 με 120 εισακτέους, και διαφορετικό να μειωθούν οι εισακτέοι της σχολής στους 80Όλοι λέμε στα παιδιά ότι πρέπει να κάνουν το μέγιστο δυνατό, αλλά αν υπάρξουν σημαντικές μειώσεις των εισακτέων, μιλάμε για μεγάλη ανακατάταξη στον χάρτη των βάσεων
MARKO συμφωνώ με αυτά που λες ότι τα παιδιά θα πρέπει να προετοιμαστούν σωστά και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στις εξετάσεις αλλά, σίγουρα θα ήταν καλύτερα να ξέρουν των αρίθμο των παιδιών που εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Τότε γιατι μας πειράζει που στον επόμενο ΑΣΕΠ δεν θα γνωρίζουμε των αριθμό των θέσεων? το ίδιο δεν είναι?
καθολου το ιδιο. γιατι αν θελω φιλοσοφικη Αθηνας και δεν πιασω τη βαση, εχω ομως εναλλακτικες της Πατρας, των Ιωαννινων, της Κρητης, της Θεσσαλιας, του Ιονιου κλπ κλπ ενω παραλληλα εχω και απο 3,4 τμηματα σε καθε σχολη (φιλολογιας, ιστοριας-αρχαιολογιας, Φιλοσοφιας κλπ κλπ).