*

Αποστολέας Θέμα: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!  (Αναγνώστηκε 63107 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: 600 θέσεις φιλολόγων στον επόμενο ΑΣΕΠ!
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:24:48 pm »
Κι εγώ Elbono δίνω για πρώτη φορά και μάλλον τελευταία..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:41 »

Αποσυνδεδεμένος MONIMOS26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:28:57 pm »
δε θα αναφερθω παλι στην αδικια που συντελειται προς χαριν των αναπληρωτων και με ολο το σκηνικο που παιχτηκε παλιν προς χαριν τους οσο αφορα τις νεες θεσεις που δοθηκαν στους φιλολογους για τον νεο διαγωνισμο-απλα θα αναφερω,εχοντας περασει την ολη διαδικασια και μαλιστα επιτυχημενα,οτι αυτοι που ειναι να περασουν θα περασουν!!!ειτε οι θεσεις ειναι 863,οπως ηταν σε εμας,ειτε 600 ειτε 300!
διαβαζετε,διαβαζετε,διαβαζετε!το διαβασμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν!αντιθετα εβλαψαν αλλες.....παραπλευρες συνηθειες,οι οποιες οδηγησαν τη κατασταση  στο καθεστως ''των 600'' που βλεπουμε σημερα-αυτα!

καλο κουραγιο κ καλη δυναμη
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος N.Π.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:31:08 pm »
δε θα αναφερθω παλι στην αδικια που συντελειται προς χαριν των αναπληρωτων και με ολο το σκηνικο που παιχτηκε παλιν προς χαριν τους οσο αφορα τις νεες θεσεις που δοθηκαν στους φιλολογους για τον νεο διαγωνισμο-απλα θα αναφερω,εχοντας περασει την ολη διαδικασια και μαλιστα επιτυχημενα,οτι αυτοι που ειναι να περασουν θα περασουν!!!ειτε οι θεσεις ειναι 863,οπως ηταν σε εμας,ειτε 600 ειτε 300!
διαβαζετε,διαβαζετε,διαβαζετε!το διαβασμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν!αντιθετα εβλαψαν αλλες.....παραπλευρες συνηθειες,οι οποιες οδηγησαν τη κατασταση  στο καθεστως ''των 600'' που βλεπουμε σημερα-αυτα!

καλο κουραγιο κ καλη δυναμη

Να'σαι καλά..Μας έδωσες δύναμη να συνεχίσουμε..
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...:)

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:44:17 pm »
Πράγματι.............ακόμη και το δικό μου ηθικό,που είπα δε θα δώσω,αναπτερώθηκε...................
Μόνιμε.........σε ευχαριστώ πολύ.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:30:41 »

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:49:28 pm »
Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:πιστεύετε ότι με τη νέα ρύθμιση και το μειωμένο αριθμό θέσεων θα επηρεαστεί ο αριθμός των αναπληρωτών που θα κληθούν από Σεπτέμβριο;Πιο απλά θα πάρουν λιγότερους αναπληρωτές;
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 25, 2008, 10:59:53 pm »
Συνάδελφοι, αυτό που έχει γίνει είναι απαράδεκτο...είναι λίγο ως έκφραση. Αύριο το πρωί θα βγει και δελτίο τύπου από την ΠΕΑΕ, ειλικρινά δεν ξέρω, όμως, τι περιθώρια έχουμε. Αν θέλετε την άποψή μου νομίζω ότι θα συμβεί το εξής...στο σύνολο των διορισμών τίποτα δε θα αλλάξει, απλώς κόπηκαν από εμάς και θα δοθούν στο 24μηνο για να χρυσώσει το χάπι των ανθρώπων που έχουν προϋπηρεσία και να "ευχαριστήσει" αυτούς που τον έγλειφαν τόσο καιρό. Και από του χρόνου τα ίδια χάλια. Επίσης, δε γίνεται να μην υπάρξουν κενά, οπότε πιθανότατα να πάρει λίγους παραπάνω ωρομίσθιους. Έτσι το παιχνίδι παίζεται καλά. ΚάποιοΙ ευχαριστιούνται με τους διορισμούς του 24μηνου, κάποιοΙ έχουν φρούδες ελπίδες γιατί ο πίνακας αυτός θα είναι ανοιχτός και θα νομίζουν ότι θα διορίζονται πιο εύκολα, κάποιοΙ από εμάς που είμαστε απογοητευμένοι, θα καταλαγιάσουμε, αν μας δώσουν κάποιες ώρες ωρομΙσθΊας το χειμώνα κ.ο.κ.
Δεν το παίζω έξυπνη, ούτε μέμφομαι κανέναν γιατί όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Είμαι απλώς ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:22:09 pm »
Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση:πιστεύετε ότι με τη νέα ρύθμιση και το μειωμένο αριθμό θέσεων θα επηρεαστεί ο αριθμός των αναπληρωτών που θα κληθούν από Σεπτέμβριο;Πιο απλά θα πάρουν λιγότερους αναπληρωτές;
Πιστεύω ότι η νέα ρύθμιση δεν θα επηρεάσει τον αριθμό των αναπληρωτών που θα κληθούν .
Απλώς οι θέσεις που θα δίνονταν στον ΑΣΕΠ , θα δοθούν τώρα στους 24μηνίτες και 40μηνίτες .
Η τάση των τελευταίων ετών είναι να προσλαμβάνονται πολλοί φιλόλογοι ως αναπληρωτές ,πάνω από 1000,   και τουλάχιστον λόγω της ρύθμισης δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι .

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:24:57 pm »
Eγώ αντίθετα πιστεύω ότι ένα ποσοστό των αναπληρωτών θα καλυφθεί με ωρομισθίες γιατί έτσι τους συμφέρει...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:26:52 pm »
Ποτέ δε θα μπορούσα να πιστέψω ότι θα μειωνόταν τόσο δραματικά ο αριθμός των διοριστέων, ακόμη κι όταν κάποιοι συνάδελοι το είχαν προβλέψει και το είχαν αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο.

Απογοήτευση πλήρης. Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα κάθε χρόνο και πραγματικά χρειάζονται τεράστια αποθέματα ψυχικά για να συνεχίσει κανείς έναν αγώνα άνισο. Δηλ. αν αναλογιστούμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων θα ξεπεράσει εκείνον του προηγούμενου διαγωνισμού, σκεφτείτε την αναλογία, που διαμορφώνεται στις 600 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί. Έχουμε τελικά επενδύσει όλοι μας τις ζωές μας, τις αντοχές μας, τις όποιες δυνάμεις μας έχουν απομείνει κι εκείνοι εξακολουθούν να μας εμπαίζουν και θα συνεχίσουν ως φαίνεται να λειτουργούν κατά τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.

Συγγνώμη, εάν ακούγομαι απαισιόδοξη αλλά μετά την ανακοίνωση των θέσεων (όχι γιατί οι 840 ήταν και ό,τι καλύτερο) δε δύναμαι να σκεφτώ αισιόδοξα! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:29:38 pm »
Eγώ αντίθετα πιστεύω ότι ένα ποσοστό των αναπληρωτών θα καλυφθεί με ωρομισθίες γιατί έτσι τους συμφέρει...
Ίσως να έχεις δίκιο . Και πέρσι διαδιδόταν η ίδια φήμη  ,όμως πήραν τελικά τους περισσότερους αναπληρωτές από κάθε άλλη φορά .

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:32:17 pm »

Συμφωνώ με τη συνάδελφο. Σιγά-σιγά καθώς φαίνεται, θα προσανατολίζονται σε μείωση ωρών -άρα περισσότερες ωρομισθίες- ίσως για να βολευτούν περισσότεροι κι έτσι να μειωθούν οι όποιες εναπομείνασες αντιδραστικές φωνές.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:32:57 pm »
Σε λίγο καιρό θα φανούν όλα. Νομίζω ότι όλα σχετίζονται και με τη ρύθμιση και με την τάση να αυξάνονται οι ωρομίσθιοι και να μειώνονται οι μόνιμοι.
Bobo1,Τα μέλη της ΠΕΑΕ ενημερώνονται πριν δημοσιευθεί κάτι. Εδώ είναι forum. Αν θέλεις μπορείς να δεις το καταστατικό στο πρωτοδικείο, τις εγγραφές κοκ. Όσο για την ΠΕ04 διαφωνώ, αφού θεωρώ ότι όσοι θέλαν διάσπαση κατάφεραν τα χειρότερα. Θα αποδειχθεί δυστυχώς και φέτος, αφού οι διορισμοί θα γίνουν ξεχωριστά και να δούμε το πώς θα συμπληρώνουν ωράριο στα σχολεία. Γιατί μειώθηκαν οι θέσεις της ΠΕ04;;;Γιατί με τη διάσπαση οι οργανικές είναι λιγότερες. Όσο για την ύλη που θα δώσει η ΠΕ04 κανείς δε συμφωνούσε με αυτό που έγινε και το θέσαμε από την αρχή. Να διαβάζεις προσεκτικότερα.
Τέλος, οι περιπτώσεις να μας έχεις ακούσει από κοντά είναι είτε σε συνέλευση, οπότε έπρεπε θέσεις και να παλέψεις τη διαφορετική  άποψή σου είτε στη συνέλευση της ΕΕΦ, όπου όπως θα είδες οι άνθρωποι που είναι σε σχολεία και δουλεύουν τόνιζαν τα προβλήματα της διάσπασης.
Λυπάμαι, αλλά πρέπει να αφήσω τον υπολογιστή. Καλό βράδυ και τα λέμε αύριο, ελπίζω με καλύτερη διάθεση και λιγότερη πονηριά. Δεν είμαστε μεταξύ μας εχθροί. Καλό κουράγιο σε όλους

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:35:23 pm »
Η πλάκα είναι να πάίρνουν για κάποια χρόνια περισσότερους αναπληρωτές και ωρομίσθιους,ο κόσμος να τρέχει στα όρη στα άγρια βουνά για να μαζέψει μόρια
και ένα ωραίο πρωινό να καταργηθεί ο πίνακας της προυπηρεσίας,όπως έγινε και με την επετηρίδα και να μείνει ο κόσμος με την ταλαιπωρία κα τα έξοδα.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 25, 2008, 11:37:43 pm »
Η πλάκα είναι να πάίρνουν για κάποια χρόνια περισσότερους αναπληρωτές και ωρομίσθιους,ο κόσμος να τρέχει στα όρη στα άγρια βουνά για να μαζέψει μόρια
και ένα ωραίο πρωινό να καταργηθεί ο πίνακας της προυπηρεσίας,όπως έγινε και με την επετηρίδα και να μείνει ο κόσμος με την ταλαιπωρία κα τα έξοδα.
Τότε σίγουρα δε θα δείς όρθιο το υπουργείο...
ΠΕ02

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144