0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
....διότι μη ξεχνάμε και τις δοσμένες από πριν στους φιλολόγους με μέσον που θα εκτοπίσουν κάποιους από εμάς που διαβάζουμε
Παράθεση από: lolipop στις Ιουλίου 03, 2008, 04:38:00 pm....διότι μη ξεχνάμε και τις δοσμένες από πριν στους φιλολόγους με μέσον που θα εκτοπίσουν κάποιους από εμάς που διαβάζουμε Έλεος! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Αυτά να τα γράφεις μόνο αν μπορείς να τα υποστηρίξεις με στοιχεία, και όχι να σπέρνεις φόβο στους υπολοίπους χωρίς λόγο.
φαβάμαι το αύριο ....σε τι ψυχολογική κατάαταση θα είμαστε όλοι όσοι διαβάζουμε σκληρά τώρα και τελικά δε καταφέρουμε να μπούμε στους 600;;; Και μήπως είναι και 600 οι θέσεις; Στην πραγματικότητα βέβαια οι θέσεις δεν είναι 600, εγώ τις υπολογίζω γύρω στις 540... ....διότι μη ξεχνάμε και τις δοσμένες από πριν στους φιλολόγους με μέσον που θα εκτοπίσουν κάποιους από εμάς που διαβάζουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(για όποιον αμφιβάλλει για το διαβλητό του διαγωνισμού : γνωστή μου τελειόφοιτη πέρασε με την πρώτη και μετά από ένα μόνο χρόνο που δούλεψε πήρε απόσπαση για το υπουργείο παιδείας)
στους υπόλοιπους χώρους του δημοσίου περνάνε με μέσο αρκετοί
(για όποιον αμφιβάλλει για το διαβλητό του διαγωνισμού : γνωστή μου τελειόφοιτη πέρασε με την πρώτη και μετά από ένα μόνο χρόνο που δούλεψε πήρε απόσπαση για το υπουργείο παιδείας)