0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαφωνείς σε κάτι συγκεκριμένο; Ή διαφωνείς μόνο στη μέθοδο;
δεν παράγουμε τίποτε σαν χώρα (ούτε καν ηθικές αξίες)τον διορισμό σε μια ισόβια παρασιτική θέσηη χώρα δεν έχει στρατηγική κατεύθυνση για τη μεθοδολογία παραγωγής πλούτου "επιτυχημένη" οικογένεια θεωρείται η οικογένεια όπου όλοι "εργάζονται" στο Δημόσιοαλλά αντίθετα ο διορισμός θεωρείται μια προσωπική επιβράβευση του διορισμένου, είτε από κάποιον γνωστό του πολιτικό, είτε λόγω επιτυχίας ή "επιτυχίας" σε κάποιο, συνήθως διάτρητο, σύστημα διαλογής υποψηφίων. Οπότε είναι αναμενόμενη και η κακή συμπεριφορά, και η αδιαφορία, και η περιφρόνηση προς τον πολίτη
Το συγκεκριμένο άτομο που λέω στο προπροηγούμενο μήν. και βγαίνει πρώτη στις εκλογές της τοπικής αυτοδ. είναι της άποψης:όχι θα αφήσω τις θέσεις για να τις φάνε οι πράσινοι έτσι δηλώνει.
σε μένα την ίδια συνέβη: ένας οικογενειακός φίλος είπε στους δικούς μου (με όλη του την καλή διάθεση βέβαια ο άνθρωπος) για το διαγωνικσμό του 2005 ότι αν έδινα θα ήμουν μέσα, θα πέρναγα σίγουρα, σε περίπτωση που θα εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ. Μα του είπαν οι δικοί μου "δε θα διαβάσει, θα πάει μόνο για την εμπειρία". "Μη σας νοιάζει" είπε!!!!Αυτό σημαίνει μια τεράστια αδικία για όσους διαβάζουμε.
Όποιος έχει μέσο καλά κάνει και το αξιοποιεί. Το θέμα είναι, όταν μπεί στην τάξη, να αποδείξει ότι δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται!
Παράθεση από: lolipop στις Ιουλίου 08, 2008, 12:05:03 pm σε μένα την ίδια συνέβη: ένας οικογενειακός φίλος είπε στους δικούς μου (με όλη του την καλή διάθεση βέβαια ο άνθρωπος) για το διαγωνικσμό του 2005 ότι αν έδινα θα ήμουν μέσα, θα πέρναγα σίγουρα, σε περίπτωση που θα εκλεγόταν το ΠΑΣΟΚ. Μα του είπαν οι δικοί μου "δε θα διαβάσει, θα πάει μόνο για την εμπειρία". "Μη σας νοιάζει" είπε!!!!Αυτό σημαίνει μια τεράστια αδικία για όσους διαβάζουμε.Χωρίς να αποκλείω ότι και στο ΑΣΕΠ μπορεί να υπάρχουν "παράθυρα" (και χωρίς να θεωρώ ότι αυτός ο διαγωνισμός είναι ο καλύτερος τρόπος επιλογής, παρότι διορίζομαι μέσω αυτού), μην ξεχνάμε ότι προεκλογικά λέγονται τα πάντα και δίνονται παντός είδους υποσχέσεις προς άγραν ψήφων. Ο οικογενειακός φίλος μάλλον εκ του ασφαλούς μιλούσε, αφού δεν αναμενόταν να επανεκλεγεί το ΠΑΣΟΚ τότε... Άλλωστε υπάρχουν πιο εύκολοι και "ακίνδυνοι" τρόποι για να διοριστούν οι βυσματούχοι (βλ. Εκκλησιαστικά, Σιβιτανίδειος, ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο, κλπ), ενώ στο ΑΣΕΠ εμπλέκονται περισσότεροι άνθρωποι. Πρέπει να "πιαστούν" οι βαθμολογητές ή κάποιοι από το Π.Ι. για να δώσουν τα θέματα.Επίσης, στις αποσπάσεις το μέσον είναι ο κανόνας (ειδικά στις αποσπάσεις σε γραφεία, όπου ο αποσπασμένος παίρνει τα μόρια της οργανικής, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις). Γνωρίζω κι εγώ περιπτώσεις απόσπασης σε γραφείο από την πρώτη χρονιά, αλλά αυτό δε συνδέεται απαραίτητα με τον τρόπο διορισμού. Γενικά, μετά το διορισμό, είναι πολύ πιο εύκολο να "αξιοποιήσει" κάποιος τις "γνωριμίες" του (που λένε "πέρνα εσύ στο ΑΣΕΠ, και μετά εγώ είμαι εδώ").
Αλλωστε ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο λίγες οι θέσεις μέσω το διαγωνισμού, αποδιεκνύει κατά μία έννοια ότι μάλλον δε "χωράει" μέσο. Το αν θα χρησιμοποιήσει κάποιος ή όχι το μέσο, που λιγο πολύ όλοι έχουμε, είναι προσωπικό του θέμα. Απλώς εγώ το θεωρώ κατάντια!!!