0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva30 στις Ιουλίου 09, 2008, 10:50:37 amΑλλωστε ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο λίγες οι θέσεις μέσω το διαγωνισμού, αποδιεκνύει κατά μία έννοια ότι μάλλον δε "χωράει" μέσο. Το αν θα χρησιμοποιήσει κάποιος ή όχι το μέσο, που λιγο πολύ όλοι έχουμε, είναι προσωπικό του θέμα. Απλώς εγώ το θεωρώ κατάντια!!!Άν σου δινόταν η ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα θα έλεγες "εγώ δεν θα αξιοποιήσω τη γνωριμία που έχω και θα περάσω με την αξία μου!"Ας μην είμαστε ιδεολόγοι για τους άλλους ενώ εμείς θα ενεργούσαμε διαφορετικά..
Αλλωστε ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο λίγες οι θέσεις μέσω το διαγωνισμού, αποδιεκνύει κατά μία έννοια ότι μάλλον δε "χωράει" μέσο. Το αν θα χρησιμοποιήσει κάποιος ή όχι το μέσο, που λιγο πολύ όλοι έχουμε, είναι προσωπικό του θέμα. Απλώς εγώ το θεωρώ κατάντια!!!
Αν ήμουν ιδεολόγος για τους άλλους, θα επιδίωκα να διοριστώ με το 40% και δε θα χτυπιόμουν με τον ΑΣΕΠ. Κατάντια το χαρακτηρίζω με βάση τη δική μου αξιοπρέπεια και τις αξίες. Αν εσύ το επιτρέπεις στον εαυτό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Όνειρο ζωής είναι μια θεσούλα στο δημόσιο πάση θυσία. Άλλωστε ο σκοπός αγιάζει ό λ α τα μέσα. Αυτό το σύνθημα πες στα παιδάκια την πρώτη μέρα που θα διδάξεις.
για να σε παρουν αναπληρωτη αμεσως ποσο πρεπει να γραψεις ασεπ αμα δεν εχεισ καθολου προυπηρεσια;
Εγώ ξέρω άτομο που δεν ήταν στους διοριστέους αλλά είχε μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ,έγραψε μέτρια και τον καλέσανε αναπληρωτή το Δεκέμβριο
Χωρίς άλλο σχόλιο...http://bollywood-greece.blogspot.com/2008/07/bollywood-greece.html
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 10, 2008, 02:36:28 pmΕγώ ξέρω άτομο που δεν ήταν στους διοριστέους αλλά είχε μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ,έγραψε μέτρια και τον καλέσανε αναπληρωτή το Δεκέμβριο Toν βοήθησε το ότι είχε μόρια από τον προηγούμενο ΑΣΕΠ .Το 2007-8 η βάση της αναπλήρωσης ήταν γύρω στα 20 μόρια . Αυτό σημαίνει ότι όποιοι δεν είχαν καθόλου μόρια μέχρι 30-6-2007(είτε από πραγματική προϋπηρεσία είτε από προηγούμενους ΑΣΕΠ) και προσλήφθηκαν αναπληρωτές κατά τη διάρκεια του 2007-8 είχαν βαθμό γραπτής εξέτασης τουλάχιστον γύρω στο 75 (=20 μόρια ,επειδή η βάση ήταν το 55) . Και όσοι είχαν γράψει τόσο , αν δεν ήταν διοριστέοι της πρώτης χρονιάς , ήταν σίγουρα της δεύτερης.