0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλέ...........Κοίτα να δεις ποια θυμήθηκα τώρα.Η Χρυσούλα βρε παιδιά,σαν πολύ καιρό δεν είναι εξαφανισμένη?Που είναι και τι έχει να πει για όλα αυτά?
Καθόμαστε και σκάμε εμείς τη στιγμή που μερικοί συνάδελφοι-βυσματούχοι διορίστηκαν μονο με πδσ χωρίς ούτε μια επιτυχία στον ασεπ και λένε εις υγείαν των κορόιδων.................
Παράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 25, 2008, 10:01:27 pmΚαλέ...........Κοίτα να δεις ποια θυμήθηκα τώρα.Η Χρυσούλα βρε παιδιά,σαν πολύ καιρό δεν είναι εξαφανισμένη?Που είναι και τι έχει να πει για όλα αυτά?καλο ειναι να μην αναζηταμε τη χρυσουλα στα δυσκολα. η χρυσουλα απλα ειναι ενα μελος της πεαε οπως ολοι που εχει ομως την ευγενη καλοσυνη να αφιερωνει χρονο για να τρεχει για το καλο ολων μας ενω εμεις ειμαστε στην ανεση μας...
Παράθεση από: swtia στις Αυγούστου 26, 2008, 02:23:37 pmΠαράθεση από: Αγάπη στις Αυγούστου 25, 2008, 10:01:27 pmΚαλέ...........Κοίτα να δεις ποια θυμήθηκα τώρα.Η Χρυσούλα βρε παιδιά,σαν πολύ καιρό δεν είναι εξαφανισμένη?Που είναι και τι έχει να πει για όλα αυτά?καλο ειναι να μην αναζηταμε τη χρυσουλα στα δυσκολα. η χρυσουλα απλα ειναι ενα μελος της πεαε οπως ολοι που εχει ομως την ευγενη καλοσυνη να αφιερωνει χρονο για να τρεχει για το καλο ολων μας ενω εμεις ειμαστε στην ανεση μας...με συγχωρεις Αγαπη..τα νευρα ειναι τσιτα και μαλλον καπως αμφισημο το μην. σου.. μου φανηκε σαν να λες που ειναι τωρα η χρυσουλα και λεω αυτο ελειπε να βρει και τον μπελα... μετα το τελευταιο τα νευα μας ειναι πολυ τσιτα...Εγώ με την κοπέλα δεν έχω κανένα πρόβλημα,τι πρόβλημα να έχω?Απευθύνθηκα σε αυτήν προσωπικά γιατί ήταν αυτή που κάθε φορά μας ενημέρωνε για τη στάση της ΠΕΑΕ.