0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είδα την ανακοίνωση για τις θέσεις του ασεπ και απογοητεύτηκα πολύ όπως φαντάζομαι και οι περισσότερες!μα γιατί τόσες λίγες θέσεις?μ'αρέσει που περιμέναμε αύξηση και τελικά είχαμε μείωση!!!!!!!!!!τι να πω...
Παράθεση από: fan_ στις Ιουνίου 25, 2008, 07:12:52 pmείδα την ανακοίνωση για τις θέσεις του ασεπ και απογοητεύτηκα πολύ όπως φαντάζομαι και οι περισσότερες!μα γιατί τόσες λίγες θέσεις?μ'αρέσει που περιμέναμε αύξηση και τελικά είχαμε μείωση!!!!!!!!!!τι να πω...Υποθέτω, όπως όλοι, ότι η μείωση οφείλεται στη ρύθμιση του 24μηνου και του 40μηνου που θα απορροφήσει μέρος των αρχικών θέσεων.
Παράθεση από: apri στις Ιουνίου 25, 2008, 07:25:20 pmΠαράθεση από: fan_ στις Ιουνίου 25, 2008, 07:12:52 pmείδα την ανακοίνωση για τις θέσεις του ασεπ και απογοητεύτηκα πολύ όπως φαντάζομαι και οι περισσότερες!μα γιατί τόσες λίγες θέσεις?μ'αρέσει που περιμέναμε αύξηση και τελικά είχαμε μείωση!!!!!!!!!!τι να πω...Υποθέτω, όπως όλοι, ότι η μείωση οφείλεται στη ρύθμιση του 24μηνου και του 40μηνου που θα απορροφήσει μέρος των αρχικών θέσεων.δηλαδή?αυτά τα 24μηνα κ 40μηνα δεν τα πολυκαταλαβαίνω!αν δε σου κάνει κόπος θα μπορούσες να μου εξηγήσεις?
παιδια ουτε για σας εχω λογια... τουλαχιστον ξεπερασατε τους φιλολογους(600)! δηλαδη εμας...
Παράθεση από: fan_ στις Ιουνίου 25, 2008, 07:29:17 pmΠαράθεση από: apri στις Ιουνίου 25, 2008, 07:25:20 pmΠαράθεση από: fan_ στις Ιουνίου 25, 2008, 07:12:52 pmείδα την ανακοίνωση για τις θέσεις του ασεπ και απογοητεύτηκα πολύ όπως φαντάζομαι και οι περισσότερες!μα γιατί τόσες λίγες θέσεις?μ'αρέσει που περιμέναμε αύξηση και τελικά είχαμε μείωση!!!!!!!!!!τι να πω...Υποθέτω, όπως όλοι, ότι η μείωση οφείλεται στη ρύθμιση του 24μηνου και του 40μηνου που θα απορροφήσει μέρος των αρχικών θέσεων.δηλαδή?αυτά τα 24μηνα κ 40μηνα δεν τα πολυκαταλαβαίνω!αν δε σου κάνει κόπος θα μπορούσες να μου εξηγήσεις?Αναφέρομαι στη ρύθμιση που υποσχέθηκε το Υπουργείο στους αναπληρωτές, σύμφωνα με την οποία όσοι έχουν συμπληρώσει ήδη 40 μήνες προϋπηρεσίας και όσοι συμπληρώνουν 24 μήνες προϋπηρεσίας θα διορίζονται ως μόνιμοι. Δεν ξέρω πόσοι είναι τελικά αυτοί στον κλάδο των νηπιαγωγών. Ενδέχεται πάντως να έγινε γενική ανακατανομή των θέσεων, για να προσληφθούν τέτοιοι αναπληρωτές στις υπόλοιπες ειδικότητες.