0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, λογικά θα έχουν δικαίωμα αίτησης όσοι αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι έχουν στις 30/6/2008 30 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας .
Αυτό δεν έχει καμμία σχέση με την προκήρυξη που βγήκε πριν κανά μήνα;Είναι κάτι άλλο η μήπως δεν το κατάλαβα καλά;
Κάθε χρόνο η ΑΣΠΑΙΤΕ παίρνει έναν αριθμό αναπληρωτών για το έτος 2007-2008 πήρε αν μέτρησα σωστά 98 άτομα από τους πίνακες αναπληρωτών. Εδώ μπορείται να δείτε τα περσινά αποτελέσματα: http://www.aspete.gr/nea_genpaidag.aspxΠαράθεση από: tsigospito στις Ιουνίου 27, 2008, 10:03:02 pmΌπως και τα προηγούμενα χρόνια, λογικά θα έχουν δικαίωμα αίτησης όσοι αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι έχουν στις 30/6/2008 30 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας . Ανάλογα την ειδικότητα, προσωπικά δεν νομίζω ότι δικαίωμα αίτησης θα έχουν μόνο όσοι έχουν 30 μήνες καθαρή προϋπηρεσία. Έπειτα μη ξεχνάς πως υπάρχουν κι άνθρωποι που δεν είναι εύκολο (για λόγους οικονομικούς και οικογένειας) γι αυτούς να μετακινηθούν από μια πόλη στις πόλεις όπου έχει παραρτήματα η ΑΣΠΑΙΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρξουν κι άνθρωποι που ναι μεν μπορεί να έχουν 30 μήνες προϋπηρεσία ίσως και παραπάνω και να μην κάνουν αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Ίσως όλα αυτά....
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΌ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΑΙ ΚΑΤΙ!!!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ?