0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο βουνό όμως δεν έχει γκομενάκια με τατού να παίζουνε ρακέτες...............ούτε ψαροντουφεκάδες..........
Κορίτσια..............το θέμα είναι γραμμή υποστήριξης και όχι ροζ γραμμή.
Έδωσα 2 φορές στους τελευταίους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και ήμουν οριακά να διοριστώ, αλλά τελικά οριακά έμεινα απ'έξω.. Όλοι κάνουμε τις ίδιες σκέψεις, όλους μας παίρνει από κάτω κάποιες στιγμές, όλοι πεισμώνουμε και βάζουμε τα δυνατά μας κάποιες άλλες... "30 άτομα παίρνει και θα δώσουμε 3000....Εμένα θα πάρουν?? Σιγά μην είμαι μέσα στους 30..." Ξέρετε κάτι όμως?? Τελικά, κάπιοι έιναι και αυτοί οι 30!!!! Εγώ, η Αγάπη, η Vifo, η catwoman2, η gemini30, η ΝΙΚΗ, κλπ, κλπ.... Άρα η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας είναι "Γιατί να μην είμαι και εγώ σ'αυτούς τους 30?? Τι παραπάνω έχουν??"
Koth & ΠΕ 06 μου τονώσατε το λίγο πεσμένο ηθικό μου σήμερα..Διάβαζα πρίν και σκεφτόμουν, αυτά που διαβάζεις τώρα για πρώτη φορά, άλλοι τα έχουν χιλιοδιαβάσει και εξασκήσει με τα ιδιαίτερα! Εσύ τί νομίζεις θα κάνεις? Θα σου έρθει η "επιφοίτηση" την ώρα της εξέτασης? Ποτέ δεν ξέρεις όμως..Να'στε καλά..Φιλάκια!