0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πειτε, 1,2,3 τι χαρτια πρεπει να περιλαμβανει, και αν υπαρχει περιπτωση καθε β/βαθμια να μας κανει τσαλιμακια και να μας τρεχει με εξτρα χαρτια.
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποια
apostolisd καταρχην ο προσδιορισμος σου ''καλε'' δεν ταιριαζει σε μενα,καλυτερα θα ηταν να τον απευθυνεις σε καποια απονενοημενη ρουβιτσα ή κατι παρομοιο,παντως οχι σε μενα,ειμαι αρρενωποτατος συνειδητοποημενος οποτε...αλλου!Επισης τα κυρια αγγλικα ονοματα ποτε δεν τα κλινουμε στην ελληνικη,αρα ουτε ''μαντονας'',ουτε''μαρα ι α καρεης''ουτε τιποτε!Τριτον,επειδη εχω συμμετασχει πολλες φορες τοσο σε αιμοδοσιες οσο και σε πανεπιστημιακες μελετες θα ημουν απο τους τελευταιους που θα φοβονταν να δωσει αιμα.Goodman επειδη μαλλον τα εχεις μπερδεψει ολα και σου εχουν κανει το μυαλο blender ελα εδω στην Θεσσαλονικη να βγαλεις πιστοποιητικο με το λιγοτερο κοπο-χρονο.Και να πιεις και ενα παγωμενο φραπε στη παραλια,αλλα αυτα μαλλον απο εβδομαδα γιατι αυριο που θα βγει η εγκυκλιος θα εχουμε αλλα στο μυαλο μας
Μου δωσαν λοιπον 'ξερη' ακτινογραφια με γνωματευση(βαρεμαρα για να μου δωσουν! κι ας ελεγα για διορισμο!), διχως σφραγιδα διευθυντη και διχως φωτογραφια μου. Ειναι ok? Η΄ θελει καποια θεωρηση απο Διευθυντη?Γι αυτο πειτε μου σας παρακαλω:να κανονισω εξεταση ουρων?να κανονισω ραντεβου με ψυχιατρο?να ξαναπαω για σφραγιδα Δ/ντη νοσοκομειου και φωτογραφια?τι αλλο ξεχασα?