0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
24μηνο, 60% και μεγάλο τμήμα του 40% ανήκει πια σε επιτυχόντες (διοριστέων και μη) ΑΣΕΠ.
Αν τα πραγματα είναι έτσι όπως λες εχω 2 σχολια...1) Παντως ενας ο οποιος δεν εχει καθολου προυπηρεσια και παει να δωσει ΑΣΕΠ δεν παλευει για το 60% των θεσεων , σωστα ?2) Ωραια , τοτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απ οτι νομιζα.Αλλα και παλι τοτε , δεν βλεπω τον λογο να μην γινει το 100% μεσω ΑΣΕΠ , ωστε να μην υπαρχει παραθυρο για τους λιγους που μαζευουν τσουκου τσουκου την προυπηρεσια χωρις να εχουν επιτυχια στον ΑΣΕΠ... ( ή δεν υπαρχουν τετοιοι...?....)
Παράθεση από: knkn στις Δεκεμβρίου 31, 2008, 03:08:51 pmΑν τα πραγματα είναι έτσι όπως λες εχω 2 σχολια...1) Παντως ενας ο οποιος δεν εχει καθολου προυπηρεσια και παει να δωσει ΑΣΕΠ δεν παλευει για το 60% των θεσεων , σωστα ?2) Ωραια , τοτε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απ οτι νομιζα.Αλλα και παλι τοτε , δεν βλεπω τον λογο να μην γινει το 100% μεσω ΑΣΕΠ , ωστε να μην υπαρχει παραθυρο για τους λιγους που μαζευουν τσουκου τσουκου την προυπηρεσια χωρις να εχουν επιτυχια στον ΑΣΕΠ... ( ή δεν υπαρχουν τετοιοι...?....)Δεν είχα δει το μήνυμα όταν έστειλα το τελευταίο σχόλιό μου.Σχετικά με αυτά που λες λοιπόν:1) Ένας ο οποίος δεν έχει καθόλου προϋπηρεσία και πάει να δώσει ΑΣΕΠ, παλεύει για το 60% (σωστά). Με το που θα περάσει όμως τη βάση, από εκεί και πέρα θα παλεύει για το 100%.2) Για το 100% διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ, νομίζω ότι προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται το Υπουργείο.
........τότε γιατί ΑΠΛΑ, και όχι μέσω ανθυποεπετηρίδων, να μην διορίζονται όλοι απ’ ευθείας από τον ΑΣΕΠ?ΑΠΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .......
Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε κάθε ένα ερώτημα που θέτεις, πόσο μάλλον όταν το ύφος σου φαίνεται πια επιθετικό.Ο καθένας τοποθετείται και επιχειρηματολογεί. Ας μείνουμε ο καθένας λοιπόν στην επιχειρηματολογία παρά στην κριτική του ύφους των συνομιλητών.
Παράθεση από: giannis27 στις Δεκεμβρίου 28, 2008, 01:28:46 pm ωραιες ιδεες εχετε χρισοτυγενιατικα. απορω.Η ιδέα (και το θέμα) δεν είναι Χριστουγεννιάτικη. Είναι μέσα στο ντάλα καλοκαίρι.
ωραιες ιδεες εχετε χρισοτυγενιατικα. απορω.