*

Αποστολέας Θέμα: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 78593 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Υπογραφές για διορισμό Μόνο μέσω ΑΣΕΠ
« Απάντηση #280 στις: Ιουλίου 05, 2009, 11:57:33 am »
ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ.1) Η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:47:57 »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Ιουλίου 05, 2009, 12:39:30 pm »
ΜΗΠΩΣ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ?

Και πως θα μπει αυτό το κριτήριο τη στιγμή που χιλιάδες αδιόριστοι δεν έχουν μπει σε τάξη ?
Διορίστηκα στα 33 μου ( τώρα είμαι 34 )
Αν το κριτήριο διορισμού ήταν αυτό που λες θα είχα διοριστεί από τα 23 ...  ;D :-[
Αλλά δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει αυτό που λες ...

Θα συμφωνήσω απόλυτα . Για να καταλάβεις πόσο συμφωνώ θα σου πω και την μικρή μου ιστορία .
Η αξιολόγηση που δέχθηκα από τους μαθητές του φροντιστηρίου που δούλεψα τα 7 χρόνια πριν διοριστώ ήταν συμαντικότερη από αυτήν του ΑΣΕΠ πράγματι !   Στον 3ο χρόνο ( και όλα τα επόμενα χρόνια )  με έβαλαν να διδάξω μαθηματικά κατεύθυνσης  Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ  γιατί το ζήτησαν οι μαθητές .  Και αυτό ήταν ανεπανάληπτο αν σκεφτείς ότι το φροντιστήριο είναι από τα μεγάλα της Αθήνας και εγώ ήμουνα ο μικρότερος εκ των 8 μαθηματικών του φροντιστηρίου.  Η ατάκα συναδέλφου μετά από αποτυχία μου στον ΑΣΕΠ  '' αφού δεν διορίστηκε ο knkn κάτι πρέπει να διορθώσουν σε αυτό τον διαγωνισμό'' ήταν επίσης πολύ μεγαλύτερης αξίας αξιολόγηση από αυτήν του διορισμού μου σε επόμενο ΑΣΕΠ...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2009, 12:42:07 pm από knkn »

Αποσυνδεδεμένος ζουζουνα

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Ιουλίου 05, 2009, 01:24:53 pm »
Π.Χ. ΑΝ ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΙΣ,ΚΛΠ , ΚΛΠ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΕΠ ,ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ,ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Ή ΑΝ ΟΣΟΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Ιουλίου 05, 2009, 01:39:00 pm »
σωστά αυτά που λεςαλλά πολύ καλά για να γίνουν πραγματικότητα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:47:57 »

Αποσυνδεδεμένος kshl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Ιουλίου 05, 2009, 03:56:23 pm »
Παράθεση
ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ.1) Η ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ
Ώς απόφοιτος ΑΕΙ θεωρώ τους απόφοιτους ΤΕΙ εν δυνάμει ισάξιους ή και καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Ιουλίου 05, 2009, 04:20:14 pm »
Λοιπόν,τώρα που άφησα μια και καλή πίσω μου τον διαγωνισμό,βλέποντας  τα πράγματα με περισσότερη ηρεμία,θεωρώ ότι η ουσιαστική κουβέντα πρέπει να γίνει γύρω από το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε και να ενισχύσουμε τον μόνο τρόπο επιστημονικής αξιολόγησης εκπ/κών που υπάρχει αυτή τη στιγμή,αν δεν θέλουμε πολεμώντας τον να καταλήξουμε σε καμιά μορφή ¨αξιολόγησης¨με συνέντευξη...
Δυστυχώς οι συνδικαλιστές που τον πολεμούν τόσο πολύ  με δικαιολογίες του τύπου ¨μαζικοί διορισμοί σε όλους¨ δεν καταλαβαίνουν ότι προς τη συνέντευξη μας οδηγούν;
Έχοντας ασχοληθεί αρκετά με την παιδαγωγική επιστήμη,θεωρώ ότι, όπως γίνεται συνήθως στην Ελλάδα,πήραμε τα αποτελέσματα ερευνών που εν πολλοίς έχουν διεξαχθεί σε κοινωνίες με αρκετά διαφορετικά στοιχεία από τα δικά μας και τα κατάπιαμε ¨αμάσητα¨.
Επίσης η μαζικοποίηση του διαγωνισμού και ο σκληρός ανταγωνισμός οδήγησε σε μια εκλαικευμένη αντίληψη των σύγχρονων παιδαγωγικών τάσεων,κάτι που διαφαίνεται και από πολλές ερωτήσεις του διαγωνισμού.
Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν,αν έχεις στο μυαλό σου ότι για όλα φταίει ο εκπ/κός, να σου δίνεται η δυνατότητα να απαντάς σωστά σχεδόν στις μισές ερωτήσεις!!!
Νομίζω ότι μια τέτοιου είδους κριτική θα έπρεπε να ασκείται στο διαγωνισμό και όχι ως προς τα αυτονόητα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:12:47 pm »
Τι λέτε ρε ??? ο  καθένας πάνσοφος παντογνώστης και όλα τα παν εδώ μέσα ακόμα και αν βγήκε χθες από το πανεπιστήμιο,σήμερα είναι υπουργός παιδείας ,σταθμίζει όλα τα ζητούμενα ( γιατί τα ξέρει !!!!) ,είναι αμερόλυπτος κτλ κτλ κτλ.Καλύτερα να χαλαρώσουμε λίγο και να αμφισβητήσουμε τις απόψεις μας μπας και μάθουμε κάτι.Ο ένας θα πει αξιοπιστία ο άλλος θα πει αξιολόγηση ο τρίτος δεν ξέρω εγώ τι και τελικά θα πάν να μαζέψουν υπογραφές και όποιος τις έχει μεγαλύτερες τις υπογραφές θα κερδίσει δίνοντας περισσότερους ψήφους στην κυβέρνηση.Κάποιοςλέγεται Οαεδ κάποιος άλλος Ασεπ κάποιος Ενιαίος άλλος Ειδική Αγωγή άλλος Σιτιβανείδιο , Εκκλησιαστικό.... (και εγώ μέσα σε όλα) .... και τρώγονται μεταξύ τους και φυσικά κανείς δεν κοιτά το συμφέρον του παρά μόνο το δημόσιο καλό!!!
ΕΕΕΕΕΕ δεν θα με τρελάνεται εσείς εγώ θα σας τρελάνω!!!!!

Λοιπόν πρέπει να διορίζεται κανείς μόνο με Ασεπ μόνο με γνωστικό και μόνο ωρομίσθιος !!!!! Θα αποκτά εμπειρίες πηγαίνοντας δύο χρόνια στο Διάολο και τα παιδιά στο τέλος της χρονιάς θα τον βαθμολογούν!!!
Εφόσον συγκεντρώσει την απαραίτητη βαθμολογία και οι μαθητές του φέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα, θα γίνεται αναπληρωτής για ένα χρόνο αποκτώντας και αντίστοιχες υπευθηνότητες !!!Στο τέλος της χρονιάς θα δίνει πάλι Ασέπ αλλά αυτήν την φορά παιδαγωγικά και διδακτική!!!Αν περάσει θα διορίζεται και κάθε χρόνο θα τον αξιολογεί ο Διευθηντής αν είναι καλός!!! Αν δεν είναι θα απολύεται και θα πηγαίνει σπίτι του!!!
Λοιπόν κύριοι όσοι θέλουν αξιοκρατία και ειδικότερα όσοι θέλουν συγκρίσεις με τον ιδιωτικό τομέα ας το ξαναδιαβάσουν και ας ρωτήσουν τον εαυτό τους..... ΕΧΕΙ ΥΠΕΡ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2009, 10:42:31 pm από PHYSCIENCE »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:21:17 pm »
Kαι με τα παιδαγωγικά μάλλον...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:24:01 pm »
Kαι με τα παιδαγωγικά μάλλον...
Παρακαλώ?

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:27:46 pm »
Πως θα κρίνει αντικειμενικά ο διευθυντής?
Πως θα κρίνουν αντικειμενικά τα παιδιά?
Πως θα το εξασφαλίσουμε αυτό?
Δηλαδή άμα κάποιος εκπαιδευτικός έρθει σε σύγκρουση με το διευθυντή τι θα γίνεται?
Θα φοβάται ο ωρομίσθιος να μιλήσει,ακόμα και αν τον εκμεταλεύονται?

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:35:13 pm »
Η προσωπική σου παιδαγωγική στάση θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί πέρα από τις εμπειρίες σου μέσα στην τάξη (σ'αυτό συμφωνούμε) και με βάση τα σύγχρονα πορίσματα της παιδαγωγική επιστήμης.Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι σου κατέβει...
Η αξιολόγηση επίσης στην Ελλάδα, όπως ξέρουμε, πάσχει,ειδικά έτσι και διοριστείς.Είναι αξιόπιστοι κριτές οι διευθυντές;
Ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσοχή όταν μιλάμε για αξιολόγηση από τα παιδιά και αυτό γιατί έχει καλλιεργηθεί η νοοτροπία ότι καλός καθηγητής είναι αυτός που τα περνάει πιο εύκολα.
Ως προς τα μαθήματα που αποσκοπούν στην διαμόρφωση ανθρωπιστικών και πολιτιστικών αξιών όπως τα θρησκευτικά ή τα καλλιτεχνικά πώς θα ελέγξεις την αποτελεσματικότητα του καθηγητή;Θα μετρήσεις πόσο πιστεύει ο μαθητής ή θα διαγωνίζονται οι μαθητές στη ζωγραφική;

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:44:40 pm »
Δε ξέρω,θεωρώ πως είναι πως είναι καλό να σε εκτιμούν οι μαθητές,όταν όμως πληρούνται κάποιες προυποθέσεις.
Κάποια παιδιά μπορεί να θέλουν να κάνουν χαβαλέ και τον καθηγητή να κάνει τα στραβά μάτια,κάποια μπορεί να θέλους το χαβαλέ αλλά να εκτιμάνε το καθηγητή που είναι σε θέση να τους επαναφέρει.
Νομίζω ότι το θέμα είναι πολύ σύνθετο.

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:51:17 pm »
Όποιος σε γνωρίζει είναι αδύνατο να σε κρίνει αντικειμενικά.
Πόσο μάλλον τα παιδιά, που είναι ακόμη επιρρεπή...
Πόσο μάλλον ο διευθυντής, που ίσως "δεν του κάνεις τα χατίρια"...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Ιουλίου 05, 2009, 05:59:19 pm »
χμμμ και η δική μου άποψη αντιμετωπίζεται σοβαρά χμμμμμμμμμ  πραγματικά ανησυχητικό   :o :o :o

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)