0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδια!εχετε πληροφοριες για το πανεπιστημιακο φροντιστηριο «προσβαση» στο κεντρο της Αθηνας?καλη επιτυχια σε ολους!
έμαθα για ένα άλλο φροντιστήριο στο οποίο παρακολουθείς ένα κύκλο σεμιναρίων για όλες τις διδακτικές των φιλολόγων (από ό,τι κατάλαβα δεν μπορείς να διαλέξεις μια διδακτική, η τιμή όμως και για τα τρία είναι φυσικολογική). Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου λέγεται **********. Οι συνάδελφοι μου είπαν ότι και ιδιαίτερα επιμορφωτικά βρήκαν τα σεμινάρια αυτά αλλά και ο βαθμός τους στις εξετάσεις ήταν πολύ καλός. Και στην περίπτωση αυτή, όμως, δεν έχω προσωπική πείρα, οπότε καλύτερα να ζητήσεις και τη γνώμη κάποιου άλλου.
Όσοι έχουν πάει φροντιστήριο, ας προτείνουν ένα φροντιστήριο καλό στο οποίο γίνεται δουλειά υπεύθυνα και όχι πχ με διδάσκοντες υποψήφιους για τον ΑΣΕΠ. Εγώ σκέφτομαι για ******, αλλά πριν πάω σκέφτηκα να ρωτήσω και εδώ για γνώμεςεγώ έκανα ***** στη Θεσσαλονίκη και χωρίς μόρια προυπηρεσίας γιατί δεν είχα δουλέψει δημόσιο ήμουνα 4η επιλαχούσα..και με παίρνουν φέτος ;Dάκουσα και άχρηστα πράγματα αλλά με βοήθησε πολύ.. σημειώσεις έχω ΨΠ είμαι ΠΕ06 Αν θες να στις στείλω. Στείλε μου pm
Γεια σας!Θελω να πάρω μέρος στο διαγωνισμό εκπαιδευτικών του ασεπ για την ειδικότητα της Αισθητικής και χρειάζομαι φροντιστηριακή στήριξη (με μαθήματα on-line κυρίως γιατί μένω σε επαρχιακή πόλη) ή τεστ που θα με βοηθήσουν στο γνωστικό αντικείμενο της Κοσμετολογίας. Ξέρετε κάποιον τρόπο:
Εγώ πήγα στο φροντιστήριο της ********** για κάτι μαθήματα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Οι καθηγητές όλοι είναι υποψήφιοι διδάκτορες και με βοήθησαν πολύ να περάσω αυτά που χρωστούσα. Έχει καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και επίσης προσφέρουν βοήθεια για όλων των ειδών τις εργασίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!