0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω:1. Για να πάρει κάποιος εκπαιδευτική άδεια ποιες προυποθεσεις πρέπει να πληρεί? πχ πρέπει να έχει συμπληρώσει ως μόνιμος εκπαιδευτικός κάποια συγκεκριμένη προυπηρεσί; Πρέπει να έχει κλείσει την 2ετία όπου μονιμοποιείται ή μπορεί και ο νεοδιόριστος ακόμα δεν πάτησε το ποδι του στην δημόσια εκπαίδευση να ζητήσει εκπαιδευτική άδεια?2. Όταν είσαι σε εκπαιδευτική άδεια ποιά μόρια παίρνεις; Εγώ είμαι διορισμένος στο Καστελόριζο και παίρνω τρελά μόρια, θα συνεχίσω να παίρνω τα ίδια αν πχ κάνω ένα μεταπτυχιακό στην Αθήνα;ευχαριστώ
1. Για να πάρει κάποιος εκπαιδευτική άδεια ποιες προυποθεσεις πρέπει να πληρεί?
Όταν είσαι σε εκπαιδευτική άδεια ποιά μόρια παίρνεις;
Την δοκιμαστική περίοδο των 2 ετών την συμπληρώνω τον ερχόμενο Αύγουστο (Αύγουστος 2010). Μπορώ να ζητήσω τώρα εκπαιδευτική άδεια για ένα μεταπτυχιακό που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη;
A, πρέπει πρώτα να με έχει δεχτεί το πανεπιστήμιο και μετά να ζητήσω εκπαιδευτική άδεια ε;Το μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω δεν έχει εξετάσεις τον Σεπτέμβρη. Με αξιολόγηση αιτήσεων είναι. Οπότε αν με πάρει το πανεπιστήμιο, τότε ζητάω εκπαιδευτική άδεια ετσι;
έχω κι εγώ μια απορία, αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα.σε περίπτωση που ο υποψήφιος διδάκτορας έχει ξεκινήσει ήδη τη διατριβή του και διανύει το 1ο ή το 2ο ή ακόμη και το 3ο έτος, δικαιούται εκπαιδευτική άδεια για το υπόλοιπο της διατριβής του ή η άδεια δίδεται από την αρχή έως και το πέρας της διατριβής;
Παράθεση από: mitsy στις Μαΐου 19, 2010, 03:39:03 pmέχω κι εγώ μια απορία, αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα.σε περίπτωση που ο υποψήφιος διδάκτορας έχει ξεκινήσει ήδη τη διατριβή του και διανύει το 1ο ή το 2ο ή ακόμη και το 3ο έτος, δικαιούται εκπαιδευτική άδεια για το υπόλοιπο της διατριβής του ή η άδεια δίδεται από την αρχή έως και το πέρας της διατριβής;Φυσικά και δικαιούται. Μπαίνει κανονικά στη διαδικασία αρχικής χορήγησης άδειας για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Το ίδιο και κάποιος που είναι στο 2ο χρόνο μεταπτυχιακού
Παράθεση από: emmaki στις Μαΐου 19, 2010, 03:45:06 pmΠαράθεση από: mitsy στις Μαΐου 19, 2010, 03:39:03 pmέχω κι εγώ μια απορία, αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα.σε περίπτωση που ο υποψήφιος διδάκτορας έχει ξεκινήσει ήδη τη διατριβή του και διανύει το 1ο ή το 2ο ή ακόμη και το 3ο έτος, δικαιούται εκπαιδευτική άδεια για το υπόλοιπο της διατριβής του ή η άδεια δίδεται από την αρχή έως και το πέρας της διατριβής;Φυσικά και δικαιούται. Μπαίνει κανονικά στη διαδικασία αρχικής χορήγησης άδειας για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Το ίδιο και κάποιος που είναι στο 2ο χρόνο μεταπτυχιακούσ'ευχαριστώ πολύ emmaki.εσύ, απ'ότι έχω καταλάβει ,από λεγόμενά σου στο forum, κάνεις τη διδακτορική σου διατριβή στην Αγγλία με εκπαιδευτική άδεια.ποιο είναι το αντικείμενό σου;πώς είναι τα πράγματα εκεί;πότε επιστρέφεις;