0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 19, 2010, 02:35:31 pmA, πρέπει πρώτα να με έχει δεχτεί το πανεπιστήμιο και μετά να ζητήσω εκπαιδευτική άδεια ε;Το μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω δεν έχει εξετάσεις τον Σεπτέμβρη. Με αξιολόγηση αιτήσεων είναι. Οπότε αν με πάρει το πανεπιστήμιο, τότε ζητάω εκπαιδευτική άδεια ετσι;Πρέπει πρώτα να έχεις μια θετική απάντηση από το πανεπιστήμιο και μετά να πάρεις ΕΑ.Αλλιώς πώς θα είναι σίγουρο ότι εσύ που ζητάς την άδεια χωρίς να έχεις γίνει δεκτός, θα γίνεις σίγουρα δεκτός; Ρίξε μια ματιά στην παλιά εγκύκλιο. Η καινούρια μάλλον θα είναι ίδια (στα βασικά) όπως άλλωστε και κάθε χρονιά
A, πρέπει πρώτα να με έχει δεχτεί το πανεπιστήμιο και μετά να ζητήσω εκπαιδευτική άδεια ε;Το μεταπτυχιακό που θέλω να κάνω δεν έχει εξετάσεις τον Σεπτέμβρη. Με αξιολόγηση αιτήσεων είναι. Οπότε αν με πάρει το πανεπιστήμιο, τότε ζητάω εκπαιδευτική άδεια ετσι;
Ακριβώς έτσι
Μολίς επικοινώνησα με το υπουργείο. Μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα βγεί η εγκύκλιος των εκπαιδευτικών αδειών.
Παράθεση από: ms στις Μαΐου 25, 2010, 10:42:14 amΜολίς επικοινώνησα με το υπουργείο. Μου είπαν ότι σήμερα ή αύριο θα βγεί η εγκύκλιος των εκπαιδευτικών αδειών. Τελικά ακομα τίποτα δε βγήκε... λέτε να τις καταργήσουν εντελώς όπως κατάργησαν τις αποσπάσεις στο εξωτερικό;