*

Αποστολέας Θέμα: Εκπαιδευτική άδεια (μακράς διαρκείας)  (Αναγνώστηκε 164616 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jtsop

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Εκπαιδευτική άδεια (μαρκάς διαρκείας)
« Απάντηση #238 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 02:23:40 pm »
Αυτό νομίζω πως δεν ισχύει αν είναι 2ο μεταπτυχιακό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:11:54 »

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 04:59:58 pm »
 Παιδιά καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και για το ενδιαφέρον που δείξατε.Με βάση τα όσα μου είπατε τα πράγματα δείχνουν να βαίνουν προς τα εκεί που φοβόμουν εξαρχής...ότι θα χάσω μια ολόκληρη χρονιά για 15 μόλις μέρες... :'( :'(
 Σκόπευα να δώσω εξετάσεις στο ικυ και να μην κάνω απλώς μια αίτηση για άδεια γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι...δεν υπάρχει καμία ελπίδα για φέτος,έτσι δεν είναι??Γνωρίζει κανείς κάποιο τηλέφωνο που θα μπορούσα να ρωτήσω για αυτό,έτσι για να είμαι 1000% σίγουρη?υπάρχουν στις περιφερειακές διευθύνσεις τμήματα για τις εκπαιδευτικές άδειες ώστε να ρωτήσω εκεί?ευχαριστώ!
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2009, 05:29:50 pm »
Ναι, καλύτερα να τηλεφωνήσεις στην περιφέρεια, εξάλλου οι εκπαιδευτικές άδειες από εκεί χορηγούνται.

Όσο για το μέσο, σίγουρα παίζει ρόλο, ειδικά σε δύσκολες περιφέρειες.Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί να δοθεί άδεια όταν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις.

Αποσυνδεδεμένος margot

• Νέο μέλος
  • *
  • Love will tear us appart...
    • Προφίλ
    • Το blog μου
« Απάντηση #241 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 12:37:44 am »
Ναι, καλύτερα να τηλεφωνήσεις στην περιφέρεια, εξάλλου οι εκπαιδευτικές άδειες από εκεί χορηγούνται.

Όσο για το μέσο, σίγουρα παίζει ρόλο, ειδικά σε δύσκολες περιφέρειες.Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί να δοθεί άδεια όταν δεν πληρούνται οι βασικές προϋποθέσεις.

Κι όμως μπορεί...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:11:54 »

Αποσυνδεδεμένος paogate13

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 07:23:48 am »
Τωρα  μολις  παρατηρησα  οτι  σκοπευεις  να  δωσεις  ΙΚΥ. αν  περασεις, που  το  ευχομαι, τοτε  ισως  το  γεγονος  οτι  σε  πληρωνει  εν  μερει  το  ΙΚΥ  τους  κανει  να  παρακαμψουν  το  τυπικο  σκελος  των  15  μερων  που  υπολειπονται. Υπαρχει  και  το  αλλο  σεναριο. Δινεις  ΙΚΥ, περνας, ζητας  απο  το  ΙΚΥ  αναστολη  της  υποτροφιας  για  1  χρονο  επειδη  το  δημοσιο  δεν  σου  χορηγει  την  αδεια, και  επανερχεσαι  τον  επομενο  χρονο  με  νεα  αιτηση  στην  υπηρεσια, που  χιλια  τοις  εκατο  θα  ικανοποιηθει, αφου  θα  εχουν  αρθει  τα  τυπικα  κωλυματα  και  θα  εχεις  και  ΙΚΥ  που  τους  υποχρεωνει  να  στη  δωσουν...

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 08:42:53 am »
Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να σου κόψουν την άδεια για 15 μέρες. Σίγουρα υπάρχει τρόπος να στην δώσουν. Από την άλλη το ΙΚΥ καθιστά υποχρεωτική τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας. Κυνήγησέ το. Πιστεύω θα τα καταφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος ms

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 09:23:11 am »
O κανονισμός  του ΙΚΥ  αναφέρει  ότι οι  δημόσιοι  υπάλληλοι  πρέπει  να  έχουν  συμπληρώσει την  δοκιμαστική  υπηρεσία  των  2  έτων που  είναι  το  απαραίτητο  τυπικό  προσόν  για  την  χορήγηση  άδειας  και  ότι  δεν  επιτέπεται  η  αναστολή  της  χορηγησής  της  υποτροφεία. Δες  σχετικά  την  ιστοσελίδα  του  ΙΚΥ.

Αποσυνδεδεμένος Ritalamp

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 10:57:32 am »
Επίσης από το ΙΚΥ παίρνεις μόνο τα μισά χρήματα της υποτροφίας. Δε σε πληρώνει το ΙΚΥ. Στην Περιφεριακή Διεύθυνση Αττικής πάντως είναι πάρα πάρα πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Κάνε ένα τηλεφώνημα http://attik.pde.sch.gr/pages/contact.htm

Εναλλακτικά στείλε γραπτώς το ερώτημά σου είτε στο σχετικό υπάλληλο στο υπουργείο είτε στην περιφέρεια που ανήκεις.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 06:03:00 pm »

Κι όμως μπορεί...
Αγαπητέ margot,έχω παρακολουθήσει την περίπτωση τη δική σου μέσα από το forum(παρεπιπτόντως σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα σου)και σίγουρα για να το λες κάτι παραπάνω ξέρεις.Μπορεί για κάποιους τα μέτρα και τα σταθμά να είναι άλλα,αλλά για μένα δε νομίζω καθ'ότι δεν υπάρχει συγγενής απ'την Κορώνη στην οικογένειά μου... :P
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 06:10:12 pm »
Τωρα  μολις  παρατηρησα  οτι  σκοπευεις  να  δωσεις  ΙΚΥ. αν  περασεις, που  το  ευχομαι, τοτε  ισως  το  γεγονος  οτι  σε  πληρωνει  εν  μερει  το  ΙΚΥ  τους  κανει  να  παρακαμψουν  το  τυπικο  σκελος  των  15  μερων  που  υπολειπονται. Υπαρχει  και  το  αλλο  σεναριο. Δινεις  ΙΚΥ, περνας, ζητας  απο  το  ΙΚΥ  αναστολη  της  υποτροφιας  για  1  χρονο  επειδη  το  δημοσιο  δεν  σου  χορηγει  την  αδεια, και  επανερχεσαι  τον  επομενο  χρονο  με  νεα  αιτηση  στην  υπηρεσια, που  χιλια  τοις  εκατο  θα  ικανοποιηθει, αφου  θα  εχουν  αρθει  τα  τυπικα  κωλυματα  και  θα  εχεις  και  ΙΚΥ  που  τους  υποχρεωνει  να  στη  δωσουν...
O κανονισμός  του ΙΚΥ  αναφέρει  ότι οι  δημόσιοι  υπάλληλοι  πρέπει  να  έχουν  συμπληρώσει την  δοκιμαστική  υπηρεσία  των  2  έτων που  είναι  το  απαραίτητο  τυπικό  προσόν  για  την  χορήγηση  άδειας  και  ότι  δεν  επιτέπεται  η  αναστολή  της  χορηγησής  της  υποτροφεία. Δες  σχετικά  την  ιστοσελίδα  του  ΙΚΥ.
Αυτό το είχα ψάξει και εγώ και είχα μάθει ότι ισχύουν τα όσα λέει ο συνάδελφος ms...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 06:13:33 pm »
Επίσης από το ΙΚΥ παίρνεις μόνο τα μισά χρήματα της υποτροφίας. Δε σε πληρώνει το ΙΚΥ. Στην Περιφεριακή Διεύθυνση Αττικής πάντως είναι πάρα πάρα πολύ εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Κάνε ένα τηλεφώνημα http://attik.pde.sch.gr/pages/contact.htm

Εναλλακτικά στείλε γραπτώς το ερώτημά σου είτε στο σχετικό υπάλληλο στο υπουργείο είτε στην περιφέρεια που ανήκεις.
Ritalamp σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις πληροφορίες που μου έδωσες... :)
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος kofia

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 09:51:35 pm »
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω, εάν πάρεις υποτροφία από το ΙΚΥ, που νομίζω σου καλύπτει τα μισά έξοδα ενός μεταπτυχιακού προγράμματος, τί γίνεται με τον μισθό σου, όσο κάνεις το μεταπτυχιακό? Πληρωνόμαστε κανονικά, και εάν πρόκειται για εξωτερικό, παίρνουμε το επιμίσθιο, ή επειδή παίρνουμε υποτροφία δεν ισχύει αυτό?

Αποσυνδεδεμένος papaki1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:40:06 am »

οι νεοδιόριστοι δικαούνται άδεια για μεταπτυχιακό?  ήξερα πως δεν γίνεται πριν την συμπλήρωση της διετίας αλλα ένας φίλος διορισμένος επέμενε πως γίνετε αν εγκριθεί από ΠΥΣΔΕ

γνωρίζει κανείς αν γίνετε?

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:44:59 am »
Σύμφωνα με την περσινή εγκύκλιο, πρέπει να έχεις συμπληρώσει τη δοκιμαστική περίοδο, δηλαδή τα 2 πρώτα χρόνια από το διορισμό. Συνεπώς, οι νεοδιόριστοι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)