0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγάλη, αχαλίνωτη και καλπάζουσα φαντασία έχεις!!!!Στη χώρα που οι καρκινοπαθείς μένουν για καιρό χωρίς τα φάρμακα και την θεραπεία τους και εκλιπαρούν μέσω των ΜΜΕ για την ελάχιστη ευαιθητοποίηση των ιθυνόντων και στο κράτος στο οποίο οι συγγενείς των ασθενών αγοράζουν το βαμβάκι και όχι... μόνον για τον συγγενή τους ασθενή στο δημόσιο νοσοκομείο, εσύ περιμένεις ... έγκαιρη και έγκυρη πρόβλεψη για τους... μεταπτυχιακούς εξωτερικού και εσωτερικού!!!!! Δυστυχώς βιώνουμε καθημερινώς και σε όλα τα επίπεδα την κατ΄ουσίαν, αν όχι την τυπική, πτώχευση, αλλά δεν το έχουμε ακόμη αντιληφθεί σε όλη του την έκταση!!!!ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι έχεις δίκιο σε αυτά τα οποία επισημαίνεις.
Παιδιά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο αυτής της άδειας στην περίπτωση που δεν πάρω απόσπαση. Όμως από το απυσδε με πληροφόρησαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να την αιτηθώ ως 31/8 γιατί η εγκύκλιος λέει για 1 σχολικό έτος.
Παιδιά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο αυτής της άδειας στην περίπτωση που δεν πάρω απόσπαση. Όμως από το απυσδε με πληροφόρησαν ότι πρέπει υποχρεωτικά να την αιτηθώ ως 31/8 γιατί η εγκύκλιος λέει για 1 σχολικό έτος. Κι εγώ ρωτάω : μέσα σε τέτοια κρίση ,οκ δε δίνεις εκπαιδευτικές άδειες. Δε δίνεις ούτε στους υποτρόφους ικυ. Πρέπει να με υποχρεώσεις να τη ζητήσω και για τους καλοκαιρινούς μήνες;;; γιατί; αφού κανείς δε δουλεύει πέραν της θερινής υπηρεσίας. Θερινή όχι μία, 3 θα έκανα αν ήταν να πληρώνομαι. Είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;;; Καλά άνευ αποδοχών είναι, για όσο καιρό θέλω δε δύναμαι να τη ζητήσω;;; αφού εγώ τη ζητάω για όσο διάστημα με εξυπηρετει! Θα τρελαθούμε τελείως;;; Έχει κανείς από σας πάρει τέτοια άδεια;;; τη ζήτησε υποχρεωτικά και για τους καλοκαιρινούς μήνες;;;ευχαριστώ!
Άρα θα είναι για το σχολικό έτος, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, όπερ σημαίνει πως το καλοκαίρι δεν χάνεις συντάξιμα και μισθό.