0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Σιγά σιγά μπαίνω στο νόημα.Αν κάποιος δηλαδή πετύχει μέσω ΑΣΕΠ μπαίνει αυτόματα στον πίνακα
Τι χρειάζεται για να κάνεις αίτηση για ΠΔΣ;Συγκεκριμένα τώρα άρχισα να ψάχνω το θέμα,δεν έχω κάνει τα χαρτία μου για να μπώ στον ενίαιο πίνακα,θα συμμετέχω τώρα στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ,δεν εχω επίσης και παιδαγωγική κατάρτιση.Δεδομένου ότι είμαι τόσο στην αρχή στην όλη διαδικασία μπορώ να κάνω αίτηση για ΠΔΣ ώστε να αποκτήσω προυπηρεσία η χρειάζεται να γίνουν όλα με κάποια σειρά;(δηλ. εγγραφη στους πίνακες μέσω εγκυκλίου η μέσω επιτυχίας ΑΣΕΠ έπειτα αιτήσεις ΠΔΣ για απόκτηση προυπηρεσίας).Με λίγα λόγια εχω χάσει την σειρά που πρέπει να ακολουθήσει ένας εντελώς αρχάριος.Το μόνο που διαθέτω προς το παρόν είναι το πτυχίο μου ΠΕ09 και διάθεση να μάθω τι γίνεται.Δηλαδή....βοήθεια!!!
Καταρχήν να σας χαιρετήσω μιας και είμαι καινούρια στο site!Η ερώτηση μου είναι το πως μπορεί να εγγραφεί κάποιος στους ενιαίους πίνακες εκτός απο το να ειναι επιτυχών στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Συγνώμη που είμαι τόσο άσχετη αλλά μόλις χθές άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα διορισμός(ΠΕ 09).Κάθε πληροφορία είναι εξαιρετικά χρήσιμη.Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site!