0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 09, 2008, 12:37:59 pmΠαράθεση από: marmo στις Ιουλίου 09, 2008, 01:58:53 amΚαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο... marmo δυστυχώς είναι θέμα δδε και όχι υπουργείου... Πάντως κι εμένα από τη Διεύθυνση μου είπαν ότι είναι θέμα υπουργείου το συγκεκριμένο ...
Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 09, 2008, 01:58:53 amΚαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο... marmo δυστυχώς είναι θέμα δδε και όχι υπουργείου...
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο...
Να ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 10 μηνες και 25 μερες στις ποσες μερες αλλαζει ο μηνας για να γινει 11 μηνες?
...Η δδε βγάζει τον αριθμό των ημερών και όχι το υπουργείο,αυτό εννοούσα...
Παράθεση από: flair στις Ιουλίου 08, 2008, 04:45:52 pmΑν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν... flair,αν διαβάσεις το μήνυμα με το οποίο ξεκίνησα το θέμα,θα διαπιστώσεις αυτό ακριβώς.Δηλαδή ότι ναι,το 0,5 και άνω(στη δική μου περίπτωση μάλιστα 0,7)στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,δηλαδή πρέπει να γίνει 1.Ομως από ό,τι φάνηκε κάποιες δδε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Εμένα ο "υπάλληλος" μου είπε ότι το excell του αποκόπτει τα δεκαδικά ψηφία και μου έβαλε 9 μέρες αντί για 10.Προτείνω να το κυνηγήσεις(όπως θα κάνω κι εγώ βέβαια)γιατί είναι άδικο να μην περαστεί η προυπηρεσία μας σωστά.Αλήθεια σε ποια δδε σου το είπαν??Κάτι μου λέει ότι μπορεί να ανήκουμε και στην ίδια...
Αν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν...
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 08, 2008, 06:44:41 pmΠαράθεση από: flair στις Ιουλίου 08, 2008, 04:45:52 pmΑν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν... flair,αν διαβάσεις το μήνυμα με το οποίο ξεκίνησα το θέμα,θα διαπιστώσεις αυτό ακριβώς.Δηλαδή ότι ναι,το 0,5 και άνω(στη δική μου περίπτωση μάλιστα 0,7)στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,δηλαδή πρέπει να γίνει 1.Ομως από ό,τι φάνηκε κάποιες δδε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Εμένα ο "υπάλληλος" μου είπε ότι το excell του αποκόπτει τα δεκαδικά ψηφία και μου έβαλε 9 μέρες αντί για 10.Προτείνω να το κυνηγήσεις(όπως θα κάνω κι εγώ βέβαια)γιατί είναι άδικο να μην περαστεί η προυπηρεσία μας σωστά.Αλήθεια σε ποια δδε σου το είπαν??Κάτι μου λέει ότι μπορεί να ανήκουμε και στην ίδια...Παράθεση από: marmo στις Ιουλίου 09, 2008, 01:58:53 amΚαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο... Λοιπόν, αυτό που κατάλαβα ρωτώντας είναι ότι αφήνεται στην κρίση της κάθε διεύθυνσης αν το 0,5 θα το κάνει 0 ή 1. Γιατί και σε άλλη δευτεροβάθμια που ρώτησα μου είπε ο υπεύθυνος "Κι εγώ το 0,5 0 θα το έκανα".
Παράθεση από: prof στις Ιουλίου 09, 2008, 01:26:30 pmΝα ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 10 μηνες και 25 μερες στις ποσες μερες αλλαζει ο μηνας για να γινει 11 μηνες?Καλή ερώτηση,prof.Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα,καθ'ότι οι απόψεις που έχω ακούσει διίστανται.Η μία εκδοχή που ξέρω είναι ο μήνας να αλλάζει στις 25 ημέρες,η άλλη στις 30.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με απόλυτη σιγουριά καλύτερα...
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 09, 2008, 01:30:18 pmΠαράθεση από: prof στις Ιουλίου 09, 2008, 01:26:30 pmΝα ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 10 μηνες και 25 μερες στις ποσες μερες αλλαζει ο μηνας για να γινει 11 μηνες?Καλή ερώτηση,prof.Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα,καθ'ότι οι απόψεις που έχω ακούσει διίστανται.Η μία εκδοχή που ξέρω είναι ο μήνας να αλλάζει στις 25 ημέρες,η άλλη στις 30.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με απόλυτη σιγουριά καλύτερα...Αν δεν κάνω λάθος 25 είναι το μέγιστο για ημέρες ασφάλισης σε ένα μήνα και 30 ημέρες = 1 μήνας για προϋπηρεσία.
μα βρε παιδιά είναι δυνατόν??Το 0,5 και άνω στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πια??Ε ρε που μπλέξαμε...είναι ή δεν είναι άνιση μεταχείριση σε κάποιους ωρομίσθιους να στρογγυλοποιείται και σε κάποιους άλλους όχι?? >:( >:( >:(
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 09, 2008, 01:49:48 pmμα βρε παιδιά είναι δυνατόν??Το 0,5 και άνω στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πια??Ε ρε που μπλέξαμε...είναι ή δεν είναι άνιση μεταχείριση σε κάποιους ωρομίσθιους να στρογγυλοποιείται και σε κάποιους άλλους όχι?? Η μία δευτεροβάθμια που είπε με βάση ένα νόμο ( από 0,5 και κάτω στρογγυλοποιείται στο 0. Υπάρχει τέτοιος νόμος;
μα βρε παιδιά είναι δυνατόν??Το 0,5 και άνω στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πια??Ε ρε που μπλέξαμε...είναι ή δεν είναι άνιση μεταχείριση σε κάποιους ωρομίσθιους να στρογγυλοποιείται και σε κάποιους άλλους όχι??
Το συμπέρασμα είναι ότι στη χώρα που ζούμε υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και καταλήγουμε να είμαστε έρμαια των εκάστοτε συγκυριών σαν να μην υπάρχουν νόμοι...