*

Αποστολέας Θέμα: Λάθη στις βεβαιώσεις απόλυσης και προυπηρεσίας!!!  (Αναγνώστηκε 9996 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Λάθη στις βεβαιώσεις απόλυσης και προυπηρεσίας!!!
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:21:46 pm »
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο...
marmo δυστυχώς είναι θέμα δδε και όχι υπουργείου... :-\
Πάντως κι εμένα από τη Διεύθυνση μου είπαν ότι είναι θέμα υπουργείου το συγκεκριμένο ...
Ισως δεν έγινα κατανοητή όπως τα έγραψα.Η δδε βγάζει τον αριθμό των ημερών και όχι το υπουργείο,αυτό εννοούσα.Από κει και ύστερα στο υπουργείο πρέπει να απευθυνθούμε.Από το τμήμα διορισμών με παρέπεμψαν στο νούμερο 2103442925 για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά.
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος prof

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:26:30 pm »
Να ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 10 μηνες και 25 μερες στις ποσες μερες αλλαζει ο μηνας για να γινει 11 μηνες?

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:30:18 pm »
Να ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 10 μηνες και 25 μερες στις ποσες μερες αλλαζει ο μηνας για να γινει 11 μηνες?
Καλή ερώτηση,prof.Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα,καθ'ότι οι απόψεις που έχω ακούσει διίστανται.Η μία εκδοχή που ξέρω είναι ο μήνας να αλλάζει στις 25 ημέρες,η άλλη στις 30.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με απόλυτη σιγουριά καλύτερα...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:33:21 pm »
...Η δδε βγάζει τον αριθμό των ημερών και όχι το υπουργείο,αυτό εννοούσα...
Αυτό ισχύει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:44:34 pm »
Αν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται  (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν...

flair,αν διαβάσεις το μήνυμα με το οποίο ξεκίνησα το θέμα,θα διαπιστώσεις αυτό ακριβώς.Δηλαδή ότι ναι,το 0,5 και άνω(στη δική μου περίπτωση μάλιστα 0,7)στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,δηλαδή πρέπει να γίνει 1.Ομως από ό,τι φάνηκε κάποιες δδε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Εμένα ο "υπάλληλος" μου είπε ότι το excell του αποκόπτει τα δεκαδικά ψηφία και μου έβαλε 9 μέρες αντί για 10.Προτείνω να το κυνηγήσεις(όπως θα κάνω κι εγώ βέβαια)γιατί είναι άδικο να μην περαστεί η προυπηρεσία μας σωστά.Αλήθεια σε ποια δδε σου το είπαν??Κάτι μου λέει ότι μπορεί να ανήκουμε και στην ίδια...
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα: το 24,5 δε μου το έχουν στρογγυλοποιήσει σε 25 ημέρες.Η Δευτεροβάθμια (Ανατολικής Θεσσαλονίκης) ευθύνεται γι΄ αυτό;Γιατί εγώ νόμιζα ότι αυτά τα υπολογίζει το Υπουργείο...

Λοιπόν, αυτό που κατάλαβα ρωτώντας είναι ότι αφήνεται στην κρίση της κάθε διεύθυνσης αν το 0,5 θα το κάνει 0 ή 1. Γιατί και σε άλλη δευτεροβάθμια που ρώτησα μου είπε ο υπεύθυνος "Κι εγώ το 0,5 0 θα το έκανα".

Αποσυνδεδεμένος missathens

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:47:59 pm »

Για να βρούμε τις ημέρες πολλαπλασιάζουμε το δεκαδικό με το 25. Άρα 25 ημέρες=1 μήνας.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:49:48 pm »
Αν η προϋπηρεσία που προκύπτει από τις συνολικές ώρες είναι πχ 2 μήνες και 0,5 μέρες, το 0,5 χάνεται  (δε γίνεται δηλαδή 1 μέρα) και μένουν οι 2 μήνες; Γιατί έτσι μου είπαν...

flair,αν διαβάσεις το μήνυμα με το οποίο ξεκίνησα το θέμα,θα διαπιστώσεις αυτό ακριβώς.Δηλαδή ότι ναι,το 0,5 και άνω(στη δική μου περίπτωση μάλιστα 0,7)στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,δηλαδή πρέπει να γίνει 1.Ομως από ό,τι φάνηκε κάποιες δδε κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Εμένα ο "υπάλληλος" μου είπε ότι το excell του αποκόπτει τα δεκαδικά ψηφία και μου έβαλε 9 μέρες αντί για 10.Προτείνω να το κυνηγήσεις(όπως θα κάνω κι εγώ βέβαια)γιατί είναι άδικο να μην περαστεί η προυπηρεσία μας σωστά.Αλήθεια σε ποια δδε σου το είπαν??Κάτι μου λέει ότι μπορεί να ανήκουμε και στην ίδια...

Λοιπόν, αυτό που κατάλαβα ρωτώντας είναι ότι αφήνεται στην κρίση της κάθε διεύθυνσης αν το 0,5 θα το κάνει 0 ή 1. Γιατί και σε άλλη δευτεροβάθμια που ρώτησα μου είπε ο υπεύθυνος "Κι εγώ το 0,5 0 θα το έκανα".
μα βρε παιδιά είναι δυνατόν??Το 0,5 και άνω στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πια??Ε ρε που μπλέξαμε...είναι ή δεν είναι άνιση μεταχείριση σε κάποιους ωρομίσθιους να στρογγυλοποιείται και σε κάποιους άλλους όχι?? >:( >:( >:(
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:53:25 pm »
Καλή ερώτηση,prof.Δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα,καθ'ότι οι απόψεις που έχω ακούσει διίστανται.Η μία εκδοχή που ξέρω είναι ο μήνας να αλλάζει στις 25 ημέρες,η άλλη στις 30.Ας μας πει κάποιος που ξέρει με απόλυτη σιγουριά καλύτερα...

Αν δεν κάνω λάθος 25 είναι το μέγιστο για ημέρες ασφάλισης σε ένα μήνα και 30 ημέρες = 1 μήνας για προϋπηρεσία.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 09, 2008, 01:55:01 pm »

Αν δεν κάνω λάθος 25 είναι το μέγιστο για ημέρες ασφάλισης σε ένα μήνα και 30 ημέρες = 1 μήνας για προϋπηρεσία.
ναι,έτσι πρέπει να είναι...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 09, 2008, 02:07:31 pm »
μα βρε παιδιά είναι δυνατόν??Το 0,5 και άνω στρογγυλοποιείται προς τα πάνω,ούτε αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν πια??Ε ρε που μπλέξαμε...είναι ή δεν είναι άνιση μεταχείριση σε κάποιους ωρομίσθιους να στρογγυλοποιείται και σε κάποιους άλλους όχι?? >:( >:( >:(

Η μία δευτεροβάθμια που είπε με βάση ένα νόμο (;) από 0,5 και κάτω στρογγυλοποιείται στο 0. Υπάρχει τέτοιος νόμος;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2008, 02:09:37 pm από flair »

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 09, 2008, 02:15:12 pm »

Η μία δευτεροβάθμια που είπε με βάση ένα νόμο (;) από 0,5 και κάτω στρογγυλοποιείται στο 0. Υπάρχει τέτοιος νόμος;
??? ??? ::) ::) :o :o :o
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 09, 2008, 02:19:35 pm »

Πάντως σε 2 γνωστά μου άτομα,το 0,5 το μετέτρεψαν σε 1 οι δδε τους.Και το έχω δει με τα μάτια μου στις βεβαιώσεις τους...Μάλιστα αυτό ήταν ένα από τα πρώτα επιχειρήματα που χρησιμοποίησα στην επικοινωνία μου με τον αρμόδιο "υπάλληλο"που επέμενε για αποκοπή των δεκαδικών ψηφίων...
Το συμπέρασμα είναι ότι στη χώρα που ζούμε υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και καταλήγουμε να είμαστε έρμαια των εκάστοτε συγκυριών σαν να μην υπάρχουν νόμοι...
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος flair

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 09, 2008, 02:27:32 pm »
Το συμπέρασμα είναι ότι στη χώρα που ζούμε υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και καταλήγουμε να είμαστε έρμαια των εκάστοτε συγκυριών σαν να μην υπάρχουν νόμοι...

Σίγουρα!

Αποσυνδεδεμένος marmo

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 09, 2008, 02:47:08 pm »
Πάντως, έχω μια υποψία -αν ο μήνας αλλάζει στις 25 ημέρες- ότι το κάνουν για να μη μου δώσουν 3 μηνών προϋπηρεσία.Γιατί και μια γνωστή μου ωρομίσθια που έτυχε να έχει το ίδιο αριθμό ωρών με μένα (261 ώρες), τις υπολόγισε η δευτεροβάθμιά της 2 μήνες και 29 ημέρες....!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)