0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2.Στην απόλυσή μου έχουν γράψει άλλο κλάδο αντί για ΠΕ02.Φέτος δε δικαιούμαι επίδομα οαεδ,υπάρχει περίπτωση να μου χρειαστεί κάπου αλλού αυτό το χαρτί?Αν όχι,τότε να μην ασχοληθώ καθόλου. Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με διαφωτίσει!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 02, 2008, 04:56:10 pm 2.Στην απόλυσή μου έχουν γράψει άλλο κλάδο αντί για ΠΕ02.Φέτος δε δικαιούμαι επίδομα οαεδ,υπάρχει περίπτωση να μου χρειαστεί κάπου αλλού αυτό το χαρτί?Αν όχι,τότε να μην ασχοληθώ καθόλου. Σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με διαφωτίσει!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.Αν γράφει πε4 δεν είναι λάθος γιατί σημαίνει πανεπιστημιακός τετραετούς φοίτησης.
Πήρα τηλ στη δδε και ο "υπεύθυνος" μου είπε ότι το πρόγραμμά του στο excell βγάζει "αποκοπή"του δεκαδικού μέρους και κρατά μόνο το ακέραιο!!! Shocked Καλά,είμαστε σοβαροί??
shania, ο τρόπος υπολογισμού είναι ίδιος (εκτός του ότι η εγκύκλιος παίρνει ως βάση τις 18 ώρες και όχι τις 21), απλώς η διαίρεση με το 87,5 είναι ο σύντομος δρόμος, δηλ. διαιρείς απευθείας με τις ώρες/μήνα που αντιστοιχούν στο πλήρες ωράριο.