0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μην με πείτε άσχετη αλλά έχω άδεια ανατροφής παιδιού. Δεν έχω ακούσει τίποτα για επίδομα, αυτό το παίρνουν κα οι νεοδιόριστοι;Τι επίδομα είναι αυτό;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: nchristina στις Μαΐου 09, 2007, 10:07:11 amΠαιδιά μην με πείτε άσχετη αλλά έχω άδεια ανατροφής παιδιού. Δεν έχω ακούσει τίποτα για επίδομα, αυτό το παίρνουν κα οι νεοδιόριστοι;Τι επίδομα είναι αυτό;Ευχαριστώ. Είναι η πρώτη δόση από τα χρωστούμενα του διαβόητου επιδόματος των 176 ευρώ! Το παίρνουν και οι νεοδιόριστοι και ονομάζεται επίδομα διδακτικής προετοιμασίας. Ξεκίνησε στις περισσότερες διευθύνσεις να δίνεται από τον Μάιο μαζί με τα αναδρομικά και σταδιακά θα αυξηθεί μέχρι το 2009 οπότε και θα φτάσει τα 105 ευρώ.
Μάλλον δεν το περιέγραψα σωστά... Sorry Το συνολικό επίδομα διδακτικής προετοιμασίας θα είναι στην τελική του μορφή 105 ευρώ τον μήνα. Επειδή δεν υπάρχει ρευστό όμως θα φτάσει να γίνει 105 σταδιακά. Δηλαδή αρχικά θα είναι 17,50 τον μήνα, μετά τον Ιούλιο θα γίνει 35 ευρώ τον μήνα, στις αρχές του 2008 θα γίνει 70 ευρώ και στις αρχές του 2009 θα γίνει 105 ευρώ τον μήνα (αν θυμάμαι καλά το χρονοδιάγραμμα).Πιστεύω τώρα να έγινα πιο κατανοητός!
Τελικα το επιδομα των 176ε δοθηκε φέτος ή οχι?
το επίδομα 6 τοις χιλίοις βγήκε απόφαση από το συμβούλιο της επικρατείας ότι δεν το δικαιούνται οι εκπαιδευτικοί μηχανικοί.