0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 02, 2008, 07:02:25 pmΠαράθεση από: blethalassa στις Αυγούστου 02, 2008, 06:56:54 pm΄΄οχι οι πίνακες δεν βγήκαν μετά τις ενστάσεις αλλά στον ενιαίο πίνακα που έβγαλε το υπεπθ γύρω στις 25 ιουλ'ιου υπήρχαν αλλαγές σε σχέση με τον πίνακα των αναπληρωτών της 17ης ιουλίου, προφανώς λόγω των ενστάσεων.Δεν τον είχα δει αυτόν τον πίνακα. Υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τον πρώτο;Κατεβήκαμε οι πιο πολλοί μερικές θέσεις (εγώ κατέβηκα 8 θέσεις) αλλά νομίζω αυτό έχει να κάνει με την ΄"τακτοποίηση" της προϋπηρεσίας όσων προέρχονταν από ιδιωτικά.
Παράθεση από: blethalassa στις Αυγούστου 02, 2008, 06:56:54 pm΄΄οχι οι πίνακες δεν βγήκαν μετά τις ενστάσεις αλλά στον ενιαίο πίνακα που έβγαλε το υπεπθ γύρω στις 25 ιουλ'ιου υπήρχαν αλλαγές σε σχέση με τον πίνακα των αναπληρωτών της 17ης ιουλίου, προφανώς λόγω των ενστάσεων.Δεν τον είχα δει αυτόν τον πίνακα. Υπήρχαν μεγάλες διαφορές από τον πρώτο;
΄΄οχι οι πίνακες δεν βγήκαν μετά τις ενστάσεις αλλά στον ενιαίο πίνακα που έβγαλε το υπεπθ γύρω στις 25 ιουλ'ιου υπήρχαν αλλαγές σε σχέση με τον πίνακα των αναπληρωτών της 17ης ιουλίου, προφανώς λόγω των ενστάσεων.
Επεξεργάστηκα τις 2185 πρώτες θέσεις του Πίνακα του ΥΠΕΠΘ. Μετά τους διορισμούς η νέα σειρά φαίνεται στην 1η αριστερά στήλη. Δηλαδή το 2185 είναι πλέον 1400. Το 1400 δε θα κληθεί φυσικά αναπληρωτής. Οι πρώτοι 1000 όμως έχουν πάρα πολλές πιθανότητες.
Παιδιά με σειρά 954 στον τελικό πίνακα του Οβίδιου έχω πιθανότητες για αναπλήρωση έστω το Γενάρη;
Οβιδιε, καλησπερα!Με σειρα περιπου 1300, συμφωνα με τον τελευταιο πινακα σου, εχω καθολου πιθανοτητες για αναπληρωση, εστω και προς το τελος;Σημειωτεον, εβαλα ναι σε ολα. Να εισαι καλα για την επεξεργασια και τον κοπο που εκανες! Ευγε!(Συγγνωμη για την ελλειψη τονων.Υπαρχει προβλημα στο πληκτρολογιο μου)
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 02, 2008, 08:43:17 pmΠαιδιά με σειρά 954 στον τελικό πίνακα του Οβίδιου έχω πιθανότητες για αναπλήρωση έστω το Γενάρη; Από αυτά που ειπώθηκαν από εμπειρότερους εμού συναδέλφους πιστεύω πως έχεις αρκετές. Παράθεση από: EVA l[/quoteΟβιδιε, καλησπερα!Με σειρα περιπου 1300, συμφωνα με τον τελευταιο πινακα σου, εχω καθολου πιθανοτητες για αναπληρωση, εστω και προς το τελος;Σημειωτεον, εβαλα ναι σε ολα. Να εισαι καλα για την επεξεργασια και τον κοπο που εκανες! Ευγε!(Συγγνωμη για την ελλειψη τονων.Υπαρχει προβλημα στο πληκτρολογιο μου) Δύσκολο να σε καλέσουν, πέρσι κάλεσαν περίπου 1200 μαζί με τρίτεκνους. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις στο κρατος που ζούμε
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που πιστευει οτι το υπουργειο παιδειας προτιμα να παιρνει ωρομισθιους και αναπληρωτες για να ψηθουν στην πραξη. Θεωρω οτι το κανει καθαρα για οικονομικους λογους (λιγοτερα χρηματα και υποχρεωσεις) και για περισσοτερη χειραγωγηση. Σαφως προτιμοτερο ειναι να υπηρχε πλαφον στα χρονια που μπορει να πηγαινει καποιος ωρομισθιος ή αναπληρωτής.