0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 19, 2008, 01:15:25 pmΜόλις τηλεφώνησα στο υπουργείο και μου είπαν ότι το πρώτο κύμα αναμένεται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Επίσης ζήτησα να μου πει πόσους φιλόλογους θα καλέσουν, αλλά δεν ήξερε. η κοπέλα που σήκωσε το τηλέφωνο, δεν ήξερε, όχι το υπουργείο. Συντακτικό να σου πετύχει...
Μόλις τηλεφώνησα στο υπουργείο και μου είπαν ότι το πρώτο κύμα αναμένεται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Επίσης ζήτησα να μου πει πόσους φιλόλογους θα καλέσουν, αλλά δεν ήξερε.
Παιδιά γεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα μόρια των αναπληρωτών . . . Εχω σειρά 1322 στον πίνακα. Υπάρχει περίπτωση για ΄αναπλήρωση ή για ωρομισθία;
Παράθεση από: tinall στις Αυγούστου 24, 2008, 12:23:42 amΠαιδιά γεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα μόρια των αναπληρωτών . . . Εχω σειρά 1322 στον πίνακα. Υπάρχει περίπτωση για ΄αναπλήρωση ή για ωρομισθία;Περυσι ήμουν περίπου 100 άτομα μετά από σενα 1440+. Δεν κληθηκα αναπληρώτρια, με πήραν όμως ωρομίσθια το Νοέμβρη. Φέτος λογικά η βαση αναπλήρωσης και ωρομισθίας θα πέσει λίγο. Για αναπληρώτρια το θεωρω λίγο δύσκολο Πρέπει να πάρει πάνω από 1400 για να είσαι μέσα (αφού σε κάθε φουρνια καλεί και 20% τρίτεκνους) πέρυσι "καθαροί" χωρίς τους τρίτεκνους δε νομίζω να ξεπέρασαν τους 1050-1100 περίπου. Για ωρομίσθια όμως θα λέγα ότι είναι σίγουρο. Δεν ξέρω βεβαια τι γίνεται με κάθε περιφέρεια. Ελπίζω να βοήθησα. Αν κάνω λάθος οι παλιοτεροι ας με διορθώσουν.
παδιά με σειρά 970 έχω πιθανότητες για αναπλήρωση;
Παράθεση από: GRIA στις Αυγούστου 24, 2008, 11:14:43 amΠαράθεση από: tinall στις Αυγούστου 24, 2008, 12:23:42 amΠαιδιά γεια σας, επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τα μόρια των αναπληρωτών . . . Εχω σειρά 1322 στον πίνακα. Υπάρχει περίπτωση για ΄αναπλήρωση ή για ωρομισθία;Περυσι ήμουν περίπου 100 άτομα μετά από σενα 1440+. Δεν κληθηκα αναπληρώτρια, με πήραν όμως ωρομίσθια το Νοέμβρη. Φέτος λογικά η βαση αναπλήρωσης και ωρομισθίας θα πέσει λίγο. Για αναπληρώτρια το θεωρω λίγο δύσκολο Πρέπει να πάρει πάνω από 1400 για να είσαι μέσα (αφού σε κάθε φουρνια καλεί και 20% τρίτεκνους) πέρυσι "καθαροί" χωρίς τους τρίτεκνους δε νομίζω να ξεπέρασαν τους 1050-1100 περίπου. Για ωρομίσθια όμως θα λέγα ότι είναι σίγουρο. Δεν ξέρω βεβαια τι γίνεται με κάθε περιφέρεια. Ελπίζω να βοήθησα. Αν κάνω λάθος οι παλιοτεροι ας με διορθώσουν.ευχαριστώ πολυ gria. Kαι κάτι ακόμα , με σειρά 295 στην περιφέρεια Αττικής λες να έχω πιθανότητες;