*

Αποστολέας Θέμα: Υποχρεωτικά χειρόγραφα απολυτήρια γυμνασίου  (Αναγνώστηκε 13620 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: υποχρεωτικά χειρόγραφα απολυτήρια γυμνασίου
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 25, 2012, 06:23:34 pm »
μονο οι ετικετες μας ενδιαφέρουν σε αυτό το κράτος.......... από ουσία................ ΤΙΠΟΤΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:06 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 25, 2012, 06:53:41 pm »
Πριν μια ωρα ηρθε το email. 15:45. Λογικά αύριο θα το εχουν όλοι. Εγω σημερα έλιωσα στο σφράγισμα πάντως :(

με αφορμή αυτό το μήνυμα και σε καμία περίπτωση ως απάντηση σε αυτό ή το συντάκτη του,αλλά απλά  επειδή πραγματικά μου ακούγεται αστείο και ειρωνικό ταυτόχρονα....

διαβάζω καιρό τώρα πως στα γραφεία ξυνόμαστε, κάνουμε τη ...φανταστική δουλειά του να βαράμε σφραγίδες όλη μέρα και γενικά δεν κάνουμε και τίποτα σπουδαίο...

μήπως να αναθεωρούν κάποιοι σιγά σιγά; :) ;)

εμείς πάντως για σήμερα τον ...παρακάμψαμε τον ύφαλο γιατί κάτι χαρτιά έπρεπε να φύγουν σήμερα και επειδή δεν υπήρχε χρόνος να ασχοληθούμε με την αλλαγή του λογότυπου, πολύ απλά θα ...πρωτοκολλήσουμε το σχετικό έγγραφο αύριο οπότε και απο αύριο θα το εφαρμόσουμε!  ;)  ( αν και φοβάμαι ότι για τα απολυτήρια δεν ειναι ακριβώς το ίδια βέβαια)

Υπομονή!! Κάποιος απο αυτούς που βαράνε σφραγίδες στο υπουργείο θα ...επιληφθεί του θέματος λίγο πριν πάρουμε όλοι άδεια!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 25, 2012, 06:56:54 pm »
Σφραγίδες βαράτε και είστε συνυπεύθυνοι για την οικολογική καταστροφή με τόσα πολλά χαρτιά που σπαταλώνονται από την ελληνική γραφειοκρατία! Που είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση;;;  :P
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 25, 2012, 07:00:25 pm »
Α να με συγχωρείς - ειδικά στη δική μου ΔΔΕ είναι όλα ηλεκτρονικά πλέον!! :P Το χαρτι το έχουμε περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό! ( βασικά όχι λόγω οικολογικής ανησυχίας αλλά λόγω ...έλλειψης πόρων για αγορά χαρτιού και μελανιού ....αλλά εδώ ισχύει το τερπνόν μετά του ωφελίμου )  ;)

υγ. το πόσο γουστάρω που σιγά σιγά ποστάρεις τα άπαντα των metallica  δεν περιγράφεται!! Αγαπώ  Landau!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:06 »

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:25:55 pm »
bitch, θα παρακάμψουμε το νόμο, εάν δε γίνουν χειρόγραφα τα απολυτήρια και απλά τυπώσουμε αυτόματα τη βαθμολογία και τα στοιχεία των μαθητών μέσω Έπαφου;Πέρα απ' το λογότυπο...Επίσης, είναι απαραίτητο να βάζουμε έναν αριθμό πρωτοκόλλου για κάθε εξερχόμενο απολυτήριο ή μπορούμε να τα ομαδοποιήσουμε, πχ. ανά 5 ονόματα κι έναν αριθμό πρωτοκόλλου;Μπορεί να είναι λίγο βλακώδης η ερώτηση, δε μου έχει ξανατύχει να κάνω απολυτήρια ::)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:33:44 pm »
τω καιρώ εκείνω που κάναμε τα απολυτήρια ακόμα χειρόγραφα ήταν αυστηρά ένας αριθμός πρωτοκόλλου για κάθε απολυτήριο. Και μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή ήθελε στη στήλη Παρατηρήσεις του πρωτοκόλλου να υπογράφει ο παραλαβών και να αναγράφεται με σαφήνεια το όνομά του. Και επίσης να είναι ο κηδεμόνας του μαθητή, ή ο ίδιος εφόσον είναι ενήλικας. Ο οποιοσδήποτε άλλος θέλει εξουσιοδότηση από αστυνομία (μη γίνει πατάτα εδώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις)

Λογικά για τα απολυτήρια θα έρθουν οδηγίες πάντως. Θεωρώ ότι είναι απλό να αλλάξει το λογότυπο. Το θέμα είναι με τη σφραγίδα που πλέον δεν πρέπει να αναγράφει Υπουργείο Παιδειας δια

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:37:26 pm »
Είμαι σε γυμνάσιο, οπότε δεν παραλαμβάνει κάποιος, πηγαίνουν υπηρεσιακά στα Λύκεια, έτσι δεν είναι;Αν δε γίνουν χειρόγραφα πειράζει;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:39:50 pm »
η προσωπική μου και ΜΟΝΟ άποψη είναι ότι δεν πειράζει γιατι στην τελική είμαστε στο 2012 και όχι στο 1912. Ωστόσο αν υπάρχει άλλη σχετική οδηγία ( εγγράφως) οφείλετε να την ακολουθήσετε.

Ξαναλέω όμως πως η σφραγίδα είναι σημαντικότερο απο το αν θα είναι χειρόγραφα ή όχι τα απολυτήρια. Γιατί μια απλή σφραγίδα μπορεί να τα καταστήσει έγκυρα ή άκυρα!! Τόσο απλά!!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 25, 2012, 08:41:00 pm »
Σε υπερευχαριστώ :)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 25, 2012, 09:02:12 pm »
Και 1812 να γράψεις αντι 2012, δεν πειράζει μιας και κρατος δεν υπήρχε τοτε οπως και τωρα.

Νομιζω πως για αριθμο πρωτοκολλου μπορεις να τα ομαδοποιήσεις κατα βαθμίδα (παλαιοτερα ηταν κατα τάξη), αλλα τωρα δινεις ενα για το Γυμνασιο και ενα για το Λύκειο.(το κατα 5 μαθητες που λες adigoni μου, δε βολευει  ;D )

Συγγνωμη, αλλα δ/ντης δεν υπαρχει? (τουλαχιστον)
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 25, 2012, 09:20:11 pm »
Μάρκο όχι για τα απολυτήρια. Εφόσον γίνουν χειρόγραφα είναι ξεχωριστός αριθμός για καθένα απο αυτά.

άλλα έγγραφα μπορούν να ομαδοποιηθούν ( πχ αίτηση για άδεια ) αλλά όχι τα απολυτήρια.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 26, 2012, 10:00:21 am »
Εμείς στο Γυμνάσιο που είμαι είχαμε μοιράσει ήδη τα απολυτήρια και όπως φαίνεται μάλλον είναι άκυρα και πρέπει να ξαναφτιαχτούν από την αρχή ! Σε δουλειά να βρισκόμαστε ...

Τα απολυτήρια εξαιρούνται πάντως. Θα δοθούν και τα υπόλοιπα ως έχουν.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 26, 2012, 01:10:28 pm »
Απολυτήριοι τίτλοι

http://www.pde.gr/index.php?page=4812

Αποσυνδεδεμένος eidafws

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 26, 2012, 01:29:42 pm »
Πριν μια ωρα ηρθε το email. 15:45. Λογικά αύριο θα το εχουν όλοι. Εγω σημερα έλιωσα στο σφράγισμα πάντως :(

με αφορμή αυτό το μήνυμα και σε καμία περίπτωση ως απάντηση σε αυτό ή το συντάκτη του,αλλά απλά  επειδή πραγματικά μου ακούγεται αστείο και ειρωνικό ταυτόχρονα....

διαβάζω καιρό τώρα πως στα γραφεία ξυνόμαστε, κάνουμε τη ...φανταστική δουλειά του να βαράμε σφραγίδες όλη μέρα και γενικά δεν κάνουμε και τίποτα σπουδαίο...

μήπως να αναθεωρούν κάποιοι σιγά σιγά; :)

off topic, σε σχέση με τη ζέστη εννοω οτι έλιωσα γιατί εμεινα τοσες ωρες να βαραω σφραγιδες υπο 38βαθμους χωρίς κλιματισμό! δε το συνεκρινα με τη δουλειά στην τάξη   ;)

Παντως μετα την ανακοίνωση του Υπουργείου Μακρυναρι τέλος καλό, όλα καλά!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)