0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολυ!!!τι είναι ακριβώς το ΣΜΕΑ?δηλαδη για να μπει καποιος στον πινακα ειδικης αγωγης κ εχει τελειωσει παιδαγωγικο (οχι το ειδικης) πρεπει να εχει μεταπτυχιακο (ή τα σεμιναρια) και την νοηματική;δηλ χρειαζονται και τα 2 ή μονο ένα από τα 2;
Παράθεση από: ramianna στις Μαΐου 09, 2012, 02:27:44 pmευχαριστω πολυ!!!τι είναι ακριβώς το ΣΜΕΑ?δηλαδη για να μπει καποιος στον πινακα ειδικης αγωγης κ εχει τελειωσει παιδαγωγικο (οχι το ειδικης) πρεπει να εχει μεταπτυχιακο (ή τα σεμιναρια) και την νοηματική;δηλ χρειαζονται και τα 2 ή μονο ένα από τα 2;ΣΜΕΑ = Σχολικές Μονάδες Ειδικής ΑγωγήςΓια να μπει κάποιος στον πίνακα ειδικής αγωγής πρέπει να έχει ή διδακτορικό ειδικής αγωγής ή μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής ή σεμινάριο ειδικής αγωγής. Μόνο με την νοηματική δεν μπορείς να μπεις στους πίνακες.
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω μαθήματα για τη γραφή braille στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι το κόστος είναι 250 ευρώ μαζί με τα εξέταστρα. Πρόσφατα όμως άκουσα ότι τα μαθήματα γίνονται δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχετε ακούσει τίποτα?
Παράθεση από: karasaka στις Μαΐου 18, 2012, 11:23:40 pmΚαλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω μαθήματα για τη γραφή braille στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω ότι το κόστος είναι 250 ευρώ μαζί με τα εξέταστρα. Πρόσφατα όμως άκουσα ότι τα μαθήματα γίνονται δωρεάν. Ισχύει κάτι τέτοιο? Έχετε ακούσει τίποτα?Nai,ισχύει.Εγώ έκανα πέρυσι Σεπτέμβρη κ ήταν δωρεάν στη Θεσ/νικη.Ήταν όμως ένα πρόγραμμα ειδικό με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια.δεν ξέρω,αν ισχύει φέτος.Πρέπει να πάρεις τηλ να ρωτήσεις!