*

Αποστολέας Θέμα: ΑΣΕΠ και Δικαιολογητικά  (Αναγνώστηκε 21716 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος savasvas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΑΣΕΠ και Δικαιολογητικά
« στις: Σεπτέμβριος 10, 2006, 11:44:23 πμ »
Γεια χαρά σε όλους και όλες,

Ρε παιδιά , διαβάζοντας την προκύρηξη του ΑΣΕΠ , σχετικά με τα διακαιολογητικά που απαιτούνται ,κόλησσα στο εξής, αφού αναφέρει πτυχίο , παραβολο 20€ , ταυτότητα κλπ , κλπ, λέει το εξής: "Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω έγγραφα πρέπει να υποβληθούν σε φύλλο διπλής όψεως"
Τι σημαίνει αυτό; Ξέρει κάποιος; Γιατί διατυπώνουν με τέτοια γλωσσα τις προκυρήξεις;
Τελειώνεις ένα πανεπηστήμιο και νιώθεις ότι είσαι αγράμματος
Ας βοηθήσει κάποιος,

Ευχαριστώ πολύ ,
εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΣΕΠ και Δικαιολογητικά
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:17:11 »

Αποσυνδεδεμένος goldy

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 10, 2006, 12:06:46 μμ »
Σε φύλλο διπλής όψεως πρέπει να είναι η αίτηση, το έντυπο 311. Τόσο το πρωτότυπο, όσο και το φωτοαντίγραφο. Διαφορετικά θεωρείται άκυρη. Επίσης πρέπει να καταθέσεις φωτοτυπία και των δυο όψεων της ταυτότητας. Το πτυχίο δεν μπορεί να είναι διπλής όψεως και το παράβολο το προμηθεύεσαι ως έχει από την εφορία.

Η δική μου απορία είναι πρώτον αν πρέπει η φωτοτυπία της ταυτότητας να είναι επικυρωμένη. Κάτι τέτοιο δε διευκρινίζεται στην αίτηση. Δεύτερον, επειδή έχω μεταπτυχιακό θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει, πέραν της επικυρωμένης φωτοτυπίας του πτυχίου, να καταθέσω και βεβαίωση όπου θα αναγράφεται ο ακριβής βαθμός και τα μαθήματα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 10, 2006, 02:25:51 μμ »
       Goldy, αν θυμάμαι καλά από όταν έκανα τα δικά μου χαρτιά πριν 2 χρόνια και σύμφωνα με ό,τι ισχύει πάντα σε όλα τα έγγραφα που κατατίθενται σε ακριβή (φωτο)αντίγραφα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και όλους τους δημόσιους οργανισμούς, πρέπει το αντίγραφο της ταυτότητας και του πτυχίου (και όποιου άλλου δικαιολογητικού εννοείται!) να είναι επικυρωμένο. Επικύρωση μπορεί να γίνει στα ΚΕΠ και στα Δικαστήρια, και σε όποια άλλη δημόσια υπηρεσία, από αρμόδιο υπάλληλο φυσικά. Καλύτερα κατά τη γνώμη μου είναι να πας στα ΚΕΠ, αν δεν ξέρεις κάποιον να σε εξυπηρετήσει σε άλλη υπηρεσία.
         Όσον αφορά το μεταπτυχιακό, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο ΑΣΕΠ, γιατί άλλα ισχύουν για τα μεταπτυχιακά των ελληνικών πανεπιστημίων και άλλα για των ξένων (χρειάζεται και η αναγνώριση κλπ.).
         Ελπίζω να βοήθησα και καλή επιτυχία!  8)
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα καλύτερα έρχονται ! ! ! (ΠΕ 02)
    • Προφίλ
    • http://dradio.gr
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 10, 2006, 02:41:31 μμ »
Ετσι ακριβώς είναι. :D
Οπωσδήποτε επικυρωμένα τα δικαιολογητικά και μη ξεχάσει κανένας να συμπληρώσει τα στοιχεία του στο παράβολο του δημοσίου που επισυνάπτεται και αυτό. ;)
Καλή επιτυχία σε όλους ;)
<br />blog:adioristos <br /><br /><br />radio station dRadio

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:17:11 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 10, 2006, 08:59:29 μμ »
Ξέρει κάποιος αν δίνουν πληροφορίες στα τηλ. του ΑΣΕΠ σχετικά με την αίτηση?
Αναφέρομαι στην αλλαγή που έκαναν ζητώντας "Φωτοτυπία τίτλου σπουδών στον οποίο να αναγράφεται ο βαθμός και η ημεροχρονολογία κτήσης αυτού (και όχι ορκωμοσίας)" ενώ μέχρι και την προπέρσινη προκήρυξη ζητούσαν να αναγράφεται "το έτος κτήσης αυτού"...
Το πτυχίο μου γράφει την ημερομηνία της ορκομωσίας.Έχω βεβαίωση απο τη σχολή σχετικά με την ημερομηνία που "κατέστην" πτυχιούχος,αλλά,καθώς την είχα χρειαστεί πέρισυ για την ένταξή μου στους πίνακες των αναπληρωτών,μου την είχαν στείλει με fax και απλά πριν καταθέσω το "φαξόχαρτο" στην Α/θμια το έβγαλα και μία φωτοτυπία να το έχω.Το θέμα είναι οτι αυτό δεν μπορώ να το επικυρώσω φυσικά,γιατί δεν είναι πρωτότυπο και δεν ξέρω αν στέλνουν οι σχολές βεβαιώσεις με το ταχυδρομείο ώστε να έχω ένα πρωτότυπο.
Βασικά στην προκήρυξη δεν διευκρινίζει καν αν χρειάζεται σχετική βεβαίωση για την ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου,σε αντίθεση με το θέμα της αναγραφής της βαθμολογίας,στο οποίο είναι σαφής. :(
Έχει κανείς καμιά ιδέα? ???
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος MOUSE

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 11, 2006, 04:40:58 μμ »
Καλησπέρα σε όλους. Θα θελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη δήλωση προυπηρεσιας στο διαγωνισμό του ασεπ.Εγω έχω 3 μήνες κ 17 ημέρες προυπηρεσια.Τα μόρια που θα πάρω είναι 0,25 (αφού το 6μηνο δινει 0,5 αρα εγω με 3 μηνες παιρνω τα μισα)? Ή μηπως επειδη εχω προυπηρεσια μικροτερη του 6μηνου δεν χρειαζεται να την δηλωσω καν? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για οποια απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 11, 2006, 10:30:03 μμ »
         MOUSE, τη γνώμη μου θα σου πω και κρίνεις εσύ τι είναι καλύτερο! Μην κάνεις καμιά χαζομάρα και δεν δηλώσεις την προϋπηρεσία!!! Και μία μέρα να ήταν θα σου έλεγα να τη δηλώσεις! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Αφού τη μάζεψες που τη μάζεψες την προϋπηρεσία, τι σου κοστίζει να τη δηλώσεις; Πάρε τη βεβαίωση και υπόβαλέ τη με τα άλλα δικαιολογητικά οπωσδήποτε!!!
         Καλή επιτυχία!!!  8)
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 11, 2006, 10:48:25 μμ »
         sophie, αυτό που ισχύει στη δική μου ειδικότητα (ΠΕ06 Αγγλικής) είναι ότι η ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου είναι η ίδια με αυτή της ορκωμοσίας. Κι εγώ και όλες οι φίλες, συμφοιτήτριες κλπ που κάναμε τα χαρτιά μας, την ημεροχρονολογία ορκωμοσίας δηλώσαμε και μόνο αυτή αναφέρεται στο πτυχίο μας. Λογικά δεν θα ισχύει το ίδιο και για σας;
         Τώρα όσον αφορά τη βεβαίωση μέσω ταχυδρομείου από το πανεπιστήμιο λίγο δύσκολο το κόβω, γιατί απ' όσο θυμάμαι (και το θυμάμαι πολύ καλά αυτό!) οι γραμματείες των σχολών μετά βίας σε εξυπηρετούν (λες και είναι τεράστια κούραση!) όταν πας εκεί, πόσο μάλλον από απόσταση! Νομίζω πρέπει να κάνεις και αίτηση για τη χορήγηση.
          Για να μη σε απογοητεύω πάντως, πάρε τηλέφωνο στη σχολή σου για να έχεις άμεση πληροφόρηση.
          Στο ΑΣΕΠ απαντάνε στις ερωτήσεις, πάρε τηλέφωνο όσο πιο νωρίς για να τους πετύχεις, αλλιώς πήγαινε στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας.
         Good luck!!!  8)
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος Pepe Le Kout

• Πλήρες μέλος
  • καθηγητής πε19
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 12:04:10 πμ »
Το θέμα είναι οτι αυτό δεν μπορώ να το επικυρώσω φυσικά,γιατί δεν είναι πρωτότυπο και δεν ξέρω αν στέλνουν οι σχολές βεβαιώσεις με το ταχυδρομείο ώστε να έχω ένα πρωτότυπο.

Μου φένεται μπορείς να κάνεις αίτηση για την βεβαίωση που θές στα ΚΕΠ.
Λογικά αν πάς αυριο σε καμια 10ρια μέρες θα το έχεις, και προλαβαίνεις την διωρία του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 10:22:23 πμ »
Καλημέρα κι ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!Απ'ό,τι βλέπω είστε "βραδυνοί τύποι"... ;D
Λοιπόν,έβγαλα μία άκρη.
City,σε όλες τις σχολές η ημερομηνία κτήσης πτυχίου θεωρείται η μέρα που καταχωρήθηκε ο βαθμός του τελευταίου μαθήματος ή πτυχιακής,όπως ακριβώς αναφέρει η lousalome84.Φυσικά και όλα τα πτυχία γράφουν την ημέρα ορκομωσίας αλλά αυτή μπορεί να απέχει και 2 μήνες από την ημέρα που κατέστη κάποιος πτυχιούχος.

Η γραμματεία μου,χωρίς καμία αντίρρηση,δέχτηκε να μου στείλει ταχυδρομικά τη βεβαίωση,απλά με ρώτησαν αν θέλω απλή επιστολή,συστημένη ή κούριερ.Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα την έχω.Το ίδιο συνέβη και με τη γραμματεία της αδερφής μου(ΠΕ04/Ο2).Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το πανεπιστήμιο(Γιάννενα) ή το γεγονός οτι είμαστε από τους παλιούς και μας θυμόντουσαν! ;D
Στο ΑΣΕΠ πήρα τηλ. και μου είπε η υπάλληλος οτι θέλουν το έτος κτήσης.Η ουσία όμως έιναι,και γι'αυτό δεν την εμπιστεύτηκα,οτι δεν είχε ιδέα για την επεξήγηση του παραρτήματος Γ.

Anyway,το σκεπτικό μου είναι να βάλω την βεβαίωση,κι ας είναι αχρείαστη.Το πολύ πολύ να την πετάξουν.Καλύτερα να περισσεύει κάτι παρά να λέιπει,σωστά? ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 10:42:19 πμ »
 Καλημέρα σε όλους.

Δηλαδή αν στείλουμε το φωτοαντίγραφο του πτυχίου που γράφει επάνω το βαθμό και την ημερομηνλια ορκομωσίας θα θεωρήσουν άκυρη την αίτηση; Πρέπει οπωσδήποτε να στείλουμε και αυτήν την βεβαίωση;

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 10:49:02 πμ »
 :-\Σου λέω,δεν ξέρω...Απλά με έχει βάλει σε σκέψεις γιατί φέτος να αλλάξουν την προκήρυξη σε σχέση με πρόπερσυ και γιατί να εξηγούν, σχετικά με την ημερομηνία, εντός παρενθέσεως "όχι ορκομωσίας".Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με αυτά τα γραφειοκρατικά... >:(
Δε χάνεις τίποτα πάντως να πάρεις μία βεβαίωση για να είσαι ήρεμη.Μπορεί να κάνουμε και πολύ κακό για το τίποτα... :P
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 01:21:11 μμ »
επειδή θα πάω αύριο στην σχολή μου να ζητήσω και εγώ πτυχίο που να γράφει και ημερομηνία κτήσης εκτός απο ημερομηνία ορκωμοσίας μήπως μπορείτε να μου πείτε ακριβώς τι χρειάζεται να πάρω μαζί μου?
κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)

Αποσυνδεδεμένος Pepe Le Kout

• Πλήρες μέλος
  • καθηγητής πε19
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 12, 2006, 01:37:30 μμ »
κάτι είδα για παράβολο κλπ. (το παράβολο θα το πάρω απο ΔΟΥ έτσι?)
Στην ΑΣΟΕΕ το παίρνεις από το ταμείο της σχολής. Φαντάζομαι ετσι γίνεται και στις υπόλοιπες σχολές.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)