0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θυμάσαι πέρσι βγήκε η εγκύκλιος 20 Ιουλίου!!!! Φέτος με τόοοοση καθυστέρηση και στις αιτήσεις της γενική εκπαίδευσης για πότε το κόβετε να βγαίνει;; Κατά τα τέλη Αυγούστου...;;;;
πολλά θες Λογικά θα βγει και η εγκύκλιος σε λίγο αφού έστειλαν την ανακοίνωση,έτσι γίνεται συνήθως..
Αφού θα πας και διακοπές μη μιλάς καθόλου Άσε που ακόμα παίζεται η εγκύκλιος της ειδικής και ξέρεις πολύ καλά πως αυτό το "εκτός απροόπτου" είναι πλέον σταθερή αξία..
Παράθεση από: tttzzz στις Ιουνίου 18, 2010, 03:47:36 pmΑφού θα πας και διακοπές μη μιλάς καθόλου Άσε που ακόμα παίζεται η εγκύκλιος της ειδικής και ξέρεις πολύ καλά πως αυτό το "εκτός απροόπτου" είναι πλέον σταθερή αξία..μόνο και μόνο που θα πάω στην πατρίδα μου αφού έχω ξεσπιτωθεί διακοπές είναι!!!!!εσύ δεν;;;; τι εννοείς παίζεται;;;τί παίζεται;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουνίου 18, 2010, 04:05:32 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Ιουνίου 18, 2010, 03:47:36 pmΑφού θα πας και διακοπές μη μιλάς καθόλου Άσε που ακόμα παίζεται η εγκύκλιος της ειδικής και ξέρεις πολύ καλά πως αυτό το "εκτός απροόπτου" είναι πλέον σταθερή αξία..μόνο και μόνο που θα πάω στην πατρίδα μου αφού έχω ξεσπιτωθεί διακοπές είναι!!!!!εσύ δεν;;;; τι εννοείς παίζεται;;;τί παίζεται;Αμάν βρε μην τρομάζεις αμέσως!!Παίζεται ακόμα το πότε θα βγει εννοούσα, μην καταντήσουμε και καρδιακοί όσοι δεν είμαστε ήδη..!!
είμαι αρνητική σχετικά με το μέλλον μας όχι με το ΑΝ θα βγει εγκύκλιος για να κάνουμε αιτήσεις Θα κάνεις αίτηση για ΕΕΠ;